רוצים שינוי

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

ניצלו"ש ../images/Emo32.gif

אהממ.... נכון שבפורומים מסוימים יש עלילה כלשהי? דוגמאות: הארי פוטר, ספרים וספרות.... וכ'? קיצר הנושא לפעמים מחייב לשים אזהרת ספויילר? כן או לא? יופי. אז ככה למה כשמישהו שוכח לשים ספוילר צועקים עליו "מעלי, מעלי!" כאילו אני מבינה את הכעס בעניין אבל למה דווקא "מעלי, מעלי?" כאילו מה זה אומר בכלל?

Miss CB

New member
חחחחחחח

זה לא תמיד, זה אם מישהו כותב הודעה עם ספוילר אבל לא מסמן אותה, אז מישהו אחר משרשר להודהע כותרת: ספוילר מעליי, יענו: ההודהע שמעלי (המקורית מן הסתם) היא עם ספוילר למרות שלא כתוב את זה! לדוגמא: הודעה חדשה - "אין כותרת" ובפנים כתוב שהארי פוטר מת (סתם חח בצחוק חבר'ה) הודעה משורשרת: "ספוילר מעלי!"

../images/Emo6.gif

כי בהתחלה הייתי בטוחה שזה פועל: מָעָלִי, וזה נשמע (לי אישית בכל אופן) כמו פולחן מוזר מאוד מאוד......

למעלה