רוצים שינוי

• פותח הנושא hagk
  • פורסם בתאריך

hagk

New member
../images/Emo88.gif פורום שינוי

קיים פורום של מפלגת שינוי בתפוז היום מופיעה שם חבר כנסת חמי דורון אנא פנו בשאלות אליו בנושא שלנו מדוע מפלגת שינוי מתעלמת מהבעיה שלנו בהפגנתיות.

שווערצה

New member
ופשוט מחקו את השאלה שלי ../images/Emo123.gif

בסך הכל שאלתי מה עמדת המפלגה נוכח הכוונה לקצץ בפוריות ואם המפלגה תומכת בקיצוץ, או לא מתנגדת לו, ביקשתי תשובה לשאלה: מה המפלגה תייעץ לרבים מבוחריה (משלמי מיסים, משרתים בצה"ל ותורמים למדינה, בעלי בעייה רפואית שמונעת מהם להכנס להריון ללא טיפולים) לעשות כדי לממש את הזכות להורות? ומדוע מפלים את ה"חולים" במחלות הפוריות, ומקצצים בתקציב הטיפול בהם מבלי לפגוע בתקציבים לכבישי כוהנים מיותרים, התנחלויות, או משכורות מופרזות בגופים ציבוריים בעלי ועדים חזקים, וכיוב'. להזכירם - זה פורום פוליטי, ומנוהל ע"י פוליטיקאים. השאלה שלי החזיקה מעמד רבע שעה בערך, ואז נמחקה.

להלן מסר ששלחתי למנהלי פורום שינוי

מנהלי פורום מפלגת שינוי, שלום שמי ליאור מנהל פורום הזכות להורות ופורום הורים לאחר טיפולים במסגרת שרשרת השאלות לח"כ חמי דורון הופנו אליו מספר שאלות הקשורות בתקציב המדינה בהבט הקיצוצים בהפריות המבחנה לצערי בחרתם למחוק שרירותית שאלות שהופנו אל חבר הכנסת אני אשמח להבין מדוע בחרתם למחוק שרירותית שאלות אלו או אחרות ? מדוע בחרתם שלא לשרשרן (במידה וחשבתם כי השאלות חוזרות על עצמן) ? מדוע בחרתם שלא לעשות כך לגבי שאלות חוזרות בנושאים אחרים כמו חוק טל או ש"ס במועצות המקומיות ? לא ראיתי שבאף אחת מהשאלות הייתה פגיעה בכללי השרשרת כפי שהוצגו בהודת הפתיחה לה יתרה מכך כבר מצאתם לנכון למחוק שאלות - מדוע בחרתם למחוק שאלות שנכתבו מעומק הלב ומגודל הגזרה שמתאר/ת הכותב/ת ? לא היה בשאלות אלו שום חריגה משום כלל הנהוג בפורומי תפוז !! אבקשכם לבטל את המחיקה ולהשיב את השאלות האמורות לשרשרת בברכה, ליאור

למה מחקו את השאלה שלך,

גם אני שאלתי וכתבתי.... והבטחתי שכולנו נזכור בקלפי את מי שעזר לנו...

מם 1971

New member
יאמר לזכותם שהם גם מחקו

תגובה מגעילה של בן אדם קטן שכוונה לזוהרה.

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

קינמוני

New member
הבנתי שהאירוח בפורום של שינוי

היה בשידור חי, ולא תשובות בכתב. מישהו שמע את התשובות לשאלות בתחום הפריון??

פרח שדה

New member
בעיני זו תשובה אנמית לשאלותי

מה גם שעל השאלה היותר חשובה (מה תעשה שינוי אם למרות התנגדותה לקיצוץ בטיפולים, בכל זאת יוחלט לקצץ) הוא לא ענה. אני מניחה שזה יותר טוב מכלום, אבל אני ציפיתי למשהו עם קצת יותר בשר.

מם 1971

New member
תגובתו של חמי דורון מהאתר של שינוי

• חד משמעיתו חכ חמי דורון ו 13:16 | 09/10 אנחנו חושבים שלא צריך לגעת בנושא הזה. הסכמנו על זה בישיבת הסיעה האחרונה, ובהחלט נתנגד לכל שינוי בעניין טיפולי ההפריה.

תגובות של חברי כנסת של שינוי

שקיבלתי על המכתב שלי. אולי זה, שכתבתי אתמול בפורום שלהם, שהם לא עונים למכתבים, הזיז משהו? לא משנה בכל אופן, לארכיון התגובות שלנו.

../images/Emo41.gif ח"כ רוני בריזון ענה באופן אישי

גב' זוהרה היקרה, אני וחבריי מ"שינוי" נרתמנו למאמץ לשכנע את האוצר לאפשר מתן של כמה שיותר טיפולי פוריות. אנו מבינים את מצוקתך. אנו מודעים גם לקשיים ולבעיות ויודעים שלא נשיג את כל מבוקשינו. אולם אנו מחוייבים לעשות כל שאפשר על מנת להשיג את האופטימום. בברכה, ח"כ רוני בריזון

../images/Emo41.gif יועצת פוליטית לשרה יהודית נאות

שלום רב ותודה על פנייתך לשרה לאיכות הסביבה, פרופ' יהודית נאות, היא הועברה לעיונה. השרה מודעת למצוקת הנשים ומסכימה כי על המדינה לסייע לכל אשה להיות אמא. השרה עסקה בנושא הפוריות בעבודתה כמדענית ולכן היא מבינה במיוחד את מצוקותיכן ותשדל לסייע לכם בנושא זה בכנסת ובממשלה. בברכת חג שמח, רעות אונא צמרת יועצת השרה

kasa

New member
מה זה "כמה שיותר" ??

יש משהו כל-כך בלתי מתחייב בתשובות שלהם. שלא לומר מתחמק.... מה זה "כמה שיותר" ?? יש כאלה שחושבים שגם 5 טיפולים זה "כמה שיותר"... נורא מרגיזות אותי תשובות כאלה, שמביעות מעט אמפטיה כלפינו, וכלום מעבר לזה

למעלה