רוצים תמונות מהחינה? הינה הראשונה
G glitter8 New member 23/6/07 #5 ../images/Emo141.gif היא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך... שיואו...איזה יפה, וגם הכלה הכי אמיצה בפורום!! לא ראינו תמונות של קרן ושל הילה אז טוב שיש מי שמתחילה את המסורת... שיהיה רק בשמחות , מחכים לתמונות של החתונה (איתי ועם שלי וחנית כמובן!) ולמי שלא זוכר.... עוד שבוע מצדה!
../images/Emo141.gif היא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך... שיואו...איזה יפה, וגם הכלה הכי אמיצה בפורום!! לא ראינו תמונות של קרן ושל הילה אז טוב שיש מי שמתחילה את המסורת... שיהיה רק בשמחות , מחכים לתמונות של החתונה (איתי ועם שלי וחנית כמובן!) ולמי שלא זוכר.... עוד שבוע מצדה!
R romens New member 23/6/07 #7 אך בכאב עצום באמת תמונות יפות, איזה זוג נאה+ חח יאללה שריתוש, ואני עוד זוכר אותך שהיית ככה קטנה, זה מרגש שעכשיו את מתחת לכופה=]
אך בכאב עצום באמת תמונות יפות, איזה זוג נאה+ חח יאללה שריתוש, ואני עוד זוכר אותך שהיית ככה קטנה, זה מרגש שעכשיו את מתחת לכופה=]
H handlessman New member 24/6/07 #10 רגע יש לי איזה בילבול... מה ששמת, החינה, זה לא חלק מהחתונה?? טוב אין לי מושג אני אשכנזי
H handlessman New member 25/6/07 #15 לא יודע, גם לי זה עשה מתישהו בעיה עם הקישורים תשימי את הכתובת שנעשה את זה ידני