רוצים תעשיית קומיקס בארץ?

chatenoire

New member
רוצים תעשיית קומיקס בארץ?

אז די להתלונן, ובואו נתחיל לעבוד. הרשו לי להציג סטודיו קומיקס חדש תחת חברה קיימת - קומיקום. האמנים הראשיים (והיחידים כרגע) הם ערן ואני - פליטי האולינג וולף, אם תרצו - ואנחנו מודעים לעובדה שבשניים לא נוכל לבנות תרבות קומיקס בישראל. יש לנו האמצעים, הרעיונות והצעד הראשון, עכשיו אנחנו צריכים אותכם! אמנות הקומיקס היא לא עניין של מה בכך ודורשת כמות נכבדה של תרגול, למידה וניסוי וטעיה שעשויים ליאש. לכן אנחנו מציעים עזרה, ביקורת והכוונה, שיעזרו לכם להשתפר, לנו להשיג אמנים, ולישראל לגלות את עולם הקומיקס. ערן ואני נשהה בפסטיבל הקומיקס במשך כל שלושת הימים, מעשר בבוקר ועד עשר בלילה. כל אותו זמן נשמח לפגוש אותכם, אמנים מכל סוג, גיל ונסיון, עם עבודות, סקיצות, שאלות ובעיקר רצון טוב. אנחנו שם בעיקר בשבילכם, חברים; בואו! זכרו: תרבות הקומיקס הישראלית לא תצמח מעצמה או מתוך הדיונים והתלונות שלנו. הדרך היחידה שאנחנו יכולים להגשים את מה שכולנו רוצים לראות כאן היא בעזרת עבודה קשה - והיא תהיה קשה, בעיקר בהתחלה, אנשים שחולקים אתנו את החלום והמון רצון. סלחו לי על הקיטשיות המחליאה כשאצטט את חוזה המדינה: "אם תרצו, אין זו אגדה". אז יאללה, אנשים, אם אתם רוצים, תראו את זה! נראה אותכם בפסטיבל,

למעלה