רוצים HTC HERO רשמית בישראל!!!

HypeRoy

New member
רוצים HTC HERO רשמית בישראל!!!

המכשיר שעל פי כל נותן בראש לIPHONE, ויש רק לחשושים לגבי הבאתו לישראל. אולי פלאפון שכבר אמרו שמביאים את הMagicואולי אורנג' שלא מפגרים מאחור. אולם חייבים גם לפעול כדי שידעו שיש נכונות !!! מה עושים? מתקשרים לחברות התקשורת (פלאפון, אורנג', סלקום)(... לא בזק) ושואלים אותם מתי יהיה להם HTC HERO. למה זה טוב? החברות מפלטרות את הקריאות הנכנסות ועל פי זה יודעים לאיזה מכשירים יש ביקוש ואלו מכשירים להכניס למלאי. ...מדהים הצעצוע הזה, לא?

SUb0r

New member
שמועות, שמועות

דווקה שמתי איפשהו שהוא הולך להיות מופץ ע"י אורנג' בסוף החודש.

MobileDev

New member
אם כן אני קונה

אחלה מכשיר יותר מהmagic ומה samsung galaxy וזה בדוק!!

DustMan

New member
כשאתה אומר שזה בדוק

אפשר לדעת על מה אתה מסתמך? במה בדיוק הוא יותר טוב מהסאמסונג גאלקסי?

orenKLE

New member
תראה!

כל מכשיר סאמסונג שיצא עד עכשיו כמה שהיה יפה מבחוץ ככה היה דפוק מבפנים זה דבר ראשון. דבר שני מפתחי אפליקציות לסלולאר מכירים את רוב המכשירים דיי לעומק ולא רק מבחוץ או על פי נתונים מבחוץ אז לאחר שיצא לי לדבר עם חבר קרוב שעברו דרכו האנדרואיד G1, המג'יק שהוא דיי מזכיר בהתנהגות את הG1 רק שהוא בלי המקלדת והוא יותר יפה, הסאמסונג והhero הוא הכריז על הhero כמכשיר מעולה. עכשיו החבר הזה באופיו לא נותן ציונים כאלה בכזאת קלות אז אני מרשה להגיד שזה בדוק!!
מקווה שעזרתי

HypeRoy

New member
שאלתי ותיחקרתי חברות הסלולאר

ואף אחת לא לקחה אחריות על HTC HERO כמפיצה קרובה. דיברתי עם אורנג' והחברה במכירות בקושי יודעים שקיים כזה מכשיר בעולם. אולם אפשר לבקש מהם כי יעדכנו ברגע שהמכשיר יגיע אליהם. מה שצריך לעשות זה ליצור בחברות הסלולאר HIP מסביב למכשיר - שיידעו ששווה להביא אותו כי יש ביקוש. משיחה עם מכרה קרובה שלי באורנג', היא סיפרה כי מדי חודש הם עוברים על הקריאות ועל איזה מכשירים לקוחות ביקשו ועל פי זה הם יודעים אם שווה להביאו לסדרת המכשירים שלהם. במילים אחרות: עכשיו להתקשר לחברות הסלולאר ולשאול אותם מתי המכשיר מגיע !

roiekicohen

New member
יאללה!

אני בעד. אין ספק שהמכשיר הזה הרבה, הרבה יותר טוב מה-Galaxy. ה-HTC Sense נראה כמו משהו שעוד לא עשו בעבר - אני לא יכול לחכות שכבר יהיה לי כזה אחד ביד! אני לא יודע אם אצליח להתאפק ולא לקנות את ה-Galaxy פשוט... אני רוצה אנדרואיד!!!!!!!!!!

HypeRoy

New member
../images/Emo150.gifעוד קצת, עוד קצת ...

אבל להתחיל לעשות הדים !!!!! שהם ידעו כי יש ביקוש גם לא רק לתפוחים רקובים....

roiekicohen

New member
הממ...

הדים? אתה באמת חושב שמישהו יכול לגרום למישהו בהנהלה הבכירה של אורנג'/סלקום/פלאפון להביא איזשהו מכשיר???

HypeRoy

New member
כן. השיקול הוא כלכלי נטו.

וכפי שאמרתי, ידידה קרובה שלי היא מאורנג', וכפי שציינתי ההתנהלות היא כך: בודקים מדי חודש מה הם המכשירים שהיו בהם התעניינות ולא בצי המכשירים. אם היה לו ביקוש אז שוקלים בחיוב להביאו. על כן הדים רבים סביב המכשיריעשויים דווקא רבות לעזור בלהביאו.

an droid

New member
Galaxy

העיצוב של ה Hero דיי מוזר, אני לא חושב שיהיה נוח לשים אותו בכיס עם הקיפוף הלא קשור הזה באזור הלחצנים, וגם הם ממש קטנים... שניהם Galaxy\Hero דומים בנתונים הטכניים שלהם אך ל Galaxy יש כמה יתרונות: - יש לו 8GB זיכרון פנימי בעוד של Hero יש רק 512MB - המסך של ה Galaxy פועל בטכנולוגיה החדשה AMOLED - סוללה של 1500mAh בעוד של Hero רק 1350mAh החסרון היחיד שיש ל Galaxy הוא בזיכרון ה RAM עם 128MB כשל Hero יש 288MB סה"כ אפשר לומר שה Galaxy יותר מוצלח :)

למעלה