רוקדים כרמיאל באילת - הוזלה ? !

אפרתי4

New member
רוקדים כרמיאל באילת - הוזלה ? !

ישנה שמועה שהמחירים הוזלו בצורה משמעותית לרקודים כרמיאל באילת, האם מישהו שמע ויכול לעדכן בפרטים מדויקים יותר. תודה

מחר (בלי נדר)

יהיה הפלייר החדש עם המחירים, בעמוד הפרסומים באתר "רוקדים". אכן יש שינויים וכדאי לעקוב אחריהם, להרשם ולבוא. ד"א מי שנרשם באמצעות רוקדים (טלפון אלי) מקבל מנוי ל-2 גליונות רוקדים. זו לא הטבה היסטרית, אבל גם כן משהו.

ענהלי

New member
איי איי איי

אחרי שהייתי במרתון בכפר מסריק ביום שבת הבנתי למה הוזילו את המחירים ולמה נותנים הטבות וכו....אהרון סלומון - מנכ"ל פסטיבל כרמיאל (למי שלא יודע) ושלמה ממן המפיק האומנותי של הפסטיבל בכבודם ובעצמם הגיעו מתחילת הערב לפרסם ולעשות יחסי ציבור ל"כרמיאל באילת". אם אתם שואלים לדעתי סביר להניח שמיעוט הנרשמים גרם לעוגמת נפש ולכן זה היה בלתי נמנע להגיע לשם, אם אפשר היה אני מאמין שהם היו יורדים מהעניין, הציבור לא טיפש והרוקדים/משתתפים רוצים לדעת בדיוק למה הם משלמים ומה יהיה המפרט של ה"פסטיבל" לכן הוציאו שוב פליירים, אבל עכשיו זה כנראה קצת מאוחר וגם אם לא, בטח המארגנים יצאו בהפסד...

ואולי תהיה שם הצלחה גדולה?

למה לפסול מעכשיו ולהוציא את הרוח מהמפרשים לאלה הרוצים להיות שם? בואו נפרגן ונעזור שזה כן יצליח.

avigal23

New member
שלום לכולם-תשובה..

היי לכולם... בקשר להוזלה...באמת יש הוזלה ואני כמעט בטוחה שלא מתוך כמות קטנה של נרשמים כי אני יודעת על כמה שמגיעים(אני לא יכולה לבוא...איזה מעצבן!!!!) אני חושבת שאני יודעת מי תרם/ה להוזלה...ולשינוי כמה פרטים בפלייר... אז למי שכן הולך...תהנו ותספרו לי איך היה!!!למה לא יכלו לעשות את זה בחג סוכות או חג אחר?

למעלה