"רוקדים למען ילדי הזהב" אירוע התרמה בו שלומי גם משתתף
O orianush New member 31/5/08 #2 איזה יופי! כל הכבוד לשלומי! תמיד הוא מתנדב לדברים האלה אין עליו שיר ממש יפה תודה קרול
N nina41 New member 31/5/08 #5 נכון מאוד, את זה כתוב אבל את החיבור שנעשה אני יודעת משלומי. נורא מרגש ויפה יצא עם כל הילדים המתוקים האלה.
נכון מאוד, את זה כתוב אבל את החיבור שנעשה אני יודעת משלומי. נורא מרגש ויפה יצא עם כל הילדים המתוקים האלה.
K karoleking New member 31/5/08 #6 ../images/Emo4.gifאה...חשבתי שקראת את זה כי זה גם כתוב... אבל אם שלומי אמר לך... זה מקור יותר בטוח מקוה שמסרת לו ד"ש!
../images/Emo4.gifאה...חשבתי שקראת את זה כי זה גם כתוב... אבל אם שלומי אמר לך... זה מקור יותר בטוח מקוה שמסרת לו ד"ש!
N nina41 New member 31/5/08 #7 ממש לא קראתי את זה , כן כמובן ששלומי אמר לי ומעבר לזה , עדיין לא שוחחתי איתו ברגע שאשוחח איתו אמסור לו דש , במידה ולא אשכח. שבוע טוב לכולם. מאיה.
ממש לא קראתי את זה , כן כמובן ששלומי אמר לי ומעבר לזה , עדיין לא שוחחתי איתו ברגע שאשוחח איתו אמסור לו דש , במידה ולא אשכח. שבוע טוב לכולם. מאיה.
N nina41 New member 1/6/08 #10 אתן בעצמכן לועגות וחושבות שאני משקרת שאני בקשר עם שלומי , אבל זה לא אכפת לי כי את האמת שלי אני יודעת שיבושם לכם לחשוב מה שתירצו.
אתן בעצמכן לועגות וחושבות שאני משקרת שאני בקשר עם שלומי , אבל זה לא אכפת לי כי את האמת שלי אני יודעת שיבושם לכם לחשוב מה שתירצו.
O orianush New member 1/6/08 #11 אף אחד לא לעג לך ויותר מזה, לא כל כך מעניין אם יש לך קשר איתו או לא כמעט כולם פה בקשר איתו אז זה לא כל כך משנה
אף אחד לא לעג לך ויותר מזה, לא כל כך מעניין אם יש לך קשר איתו או לא כמעט כולם פה בקשר איתו אז זה לא כל כך משנה