רוקדים עם כוכבים

יעלא10

New member
רוקדים עם כוכבים

אמיר עד היום היית בעיני בחור חכם, רגיש, זמר, רקדן, אנושי וחבר טוב אך הביקורת שלך ק ו ט ל ת תרגע תתן ביקורת בשפה רגועה, כמו שאתה היית רוצה לקבל כדי להעצים ולא להקטין יעל

נשבר לי כבר מהצדקנות הזאת!

אם אמיר יתן ביקורת שלילית אז תגידו שהוא קשוח אם הוא יתן ביקורת מפרגנת אז תגידו שאמיר מכור כל מה ששופטים בד"כ אומרים או עושים לא מוצא חן בעיני קהל הצופים ותמיד הוא יגיד ההפך ויתלונן עליהם. תפסיקו להחליט לו מה להגיד ואיך להגיד ואיך להגיד ותנו לו לעשות את העבודה שלו ואת התפקיד שלו כמו שהוא חושב לנכון ולומר את דעתו כמו שהוא חושב.זו דעה מקצועית נטו ולא חייבים להסכים איתה אבל זו דעתו ובתור שופט בפאנל הוא חייב לומר אותה בדיוק כמו שהוא חושב בלי להתייפייף ובלי לחסוך במילים.סך הכל זה גם יכול לתרום למתמודדים כטיפים להמשך וללמוד מטעויות וכך לשפר אותם.

אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלך באיך שהוא שופט

הוא צועק? יורד עליהם? מדבר מגעיל? לא! הוא שופט! לעניין. וכמו שצריך. אם צריך להיות טיפה קשוח,אז הוא קשוח. הכוכבים לא רקדנים במקצועם והתפקיד של אמיר,זה להעביר ביקורת לטובה ולרע,אם זה לדעת הקהל או אם זה לא. הוא לא יהיה רחום וטוב אם רקדו גרוע ולא יקטול אם רקדו טוב. הוא מקצועי ושופט כמו שצריך! משבח ומפרגן כשזה יפה,וקוטל ועוזר להמשך כשזה רע. הוא בסה"כ נותן טיפים ועוזר בזה שהוא אומר שמישהו לא רקד טוב.... אמיר זה הבנאדם הכי רגוע שאני מכירה בעולם. אל תיקחי את מה שהיה כביכול באח הגדול,כי זה הכי לא אמיר. הוא מדבר יפה,בשפה פשוטה ורגועה ומסביר את עצמי לטוב ולרע. זה הכל. תמצאו מישהו אחר להתנפל עליו עם השטויות שלכם,כי זה כבר נמאס...

למעלה