רוקי בלבואה בDVD

angelwings1

New member
רוקי בלבואה בDVD

למישהו יש את המהדורה הישראלית ב-DVD של רוקי בלבואה ויכול לבדוק אם יש עצירה קטנה (או קפיצה) ב-01:19:06 (שעה, 19 דקות ו-6 שניות) בערך? עדיף להתחיל לצפות קצת לפני כי זה לא יותר מדי משמעותי אז צריך לשים לב.
אני קניתי במבצע האחרון של סטימצקי, אתמול צפיתי בו ושמתי לב לזה.
מעניין אותי פשוט אם זה רק אצלי או שוב משהו בייצור כי הרי זה דיסק חדש ולא משומש...

liorb22

New member
זה לא חייב להיות בעיה בייצור

לעיתים זה קורה במעבר בין שכבות הDVD. הDVD הרי מורכב מכמה שכבות ואת המעבר בין שכבה לשכבה עושים בסצינה חשוכה כך שהצופה לא ישים לב לכך כלל. יש מכשירים שיודעים לעשות זאת בצורה טובה יותר וטובה פחות... תלוי בחברה ובדגם.

בעבר העיניין הזה היה משמעותי, היום נדיר שנתקלים בו, אם בכלל.

angelwings1

New member
טוב זה הרי סרט ישן יחסית

אני שואלת פשוט כדי לדעת אם לנסות להחליף את הסרט או שזה לא יעזור ובכל מקרה אתקל בהפרעה הזו.

liorb22

New member
אם זו עצירה לשבריר שניה

סביר להניח שמדובר במעבר בין שכבות. במידה וזו עצירה ארוכה יותר, יתכן ומדובר בבעיה בדיסק. נסי לנקות אותו בעזרת מטלית רכה (ויבשה), בדקי אם אין כתמים מוזרים בגב התקליטור וגם בדקי אל מול מכשיר אחר ליתר בטחון.

אבל הכי רצוי לבדוק זאת עם אדם אחר שבבעלות ההוצאה האמורה. אם גם אצלו זה קורה, זה כנראה המעבר בין השכבות.

angelwings1

New member
מקווה מאוד שמישהו שיש לו את הסרט יוכל לענות

כדי שאהיה יותר בטוחה. מכל האנשים שפה בטוח יש כמה שמחזיקים בסרט.

לדעתי באמת מדובר בעניין של שניה אבל סתם מעצבן שזה בכלל קורה.
ותודה רבה על העזרה והעצות

כמו שכתבו מעלי- כמעט על DVD עוצר בזמן

החלפת השיכבות. הזמן עצמו תלוי לא רק בכותר אלא גם בנגן עצמו. נתקלתי כבר בעבר בתופעה בעשרות כותרים נפרדים בצפיה מהכותרים מהאוסף שלי. אני לא רואה בזה כל בעיה.

BlueStreak

New member
אם יש לך את הידע והסבלנות

אז תעשי ריפ של הסרט אל המחשב ונגני אותו משם.
אם קופץ גם שם אז הבעיה היא אכן במידע עצמו.
אם לא אז הבעיה כנראה או בדיסק או בנגן, או כמו שכתבו קודם השתהות קלה על מעבר לשכבה אחרת או בין קבצים.

Erez Revivo

New member
בעטיפות באנגלית זה אף רשום מאחורה...

Transition between layers may trigger a slight pause.
זה ידוע שכל DVD מעבר ל-4.7 ג'יגה הוא דו שכבתי והסרט ייעצר לשניה כדי שהעין תעבור לקרוא את השכבה השניה. יש נגנים שיש להם באפר (קריאה קדימה ושמירה בזכרון) ושם לא תורגש העצירה.

למעלה