רוקי מרציאנו האמנם ?

רוקי מרציאנו האמנם ?

שלום לכולם. בעקבות הדיון על רוקי מרציאנו הורדתי באימיול קובץ הנקרא "Boxing best Rocky Marciano" רוקי נראה שם ברגעיו הגדולים. בין קטע לקטע מנחה התכנית מדבר - וטוען בעקביות כי המאזן המדהים של רוקי מקורו בעיקר באמרגן התחמן שלו שדאג לסדר לו יריבים "מתאימים". האמנם יש אמת בטענה ? האם היו מתאגרפים טובים באותה תקופה שרוקי "חמק" מהתמודדות עמם ?

nage

New member
בכל זאת הוא היה אלוף עולם

בשתי קטגוריות משקל

נכון אי אפשר להתווכח עם זה!!

אם סידרו לו קרבות קלים אז....איך הוא נהייה אלוף עולם?? יניב

dascalu jacob

New member
יש מתאגרפים נחותים שיכולים לקלקל

את המאזן של האלוף. לדוגמא, מתאגרף שמאלי לא שגרתי יכול לקלקל גם לאלופים גדולים את התוכניות. מי שחושב שדברים כאלה לא קיימים מוזמן לקבל דוגמאות כיצד ב1990 ג'יימס באסטר דאגלס הנחות מכל הבחינות ממייק טייסון ניצח את טייסון בנוקאאוט. ולהבדיל גם מאור עליה שטכנית עלה על עוזי מזרחי בנסיונו וביכולותיו הפסיד לו ולא הצליח לפתח קרב מול עוזי שסגנונו היה זר לו וגרם לו בעיות.

dascalu jacob

New member
זוהי גדולתם של אמרגנים ומנהלים

למצוא למתאגרף שתחת ידיהם ונמצא בניהולם את הקרבות "הנוחים" ביותר מבחינתו ומבחינתם ולמצוא לו את הדרך הרווחית והמהירה ביותר לפסגה ולתואר.גם נאסים חאמד היה אחד שהעיתונאים של ענף האגרוף טענו כל הזמן שהוא חומק מיריבים "קשים" ובאמת לאחר שהיה לו קרב עם מארקו אנטוניו באררה המכסיקני ובו הוא חטף כהוגן הוא פרש. אבל אל תדאגו לו הוא התעשר בצורה בלתי רגילה וחי כמו מלך. אין מה לעשות - מייק טייסון ברח מקרב מול הוליפילד כמעט 5 שנים ובפעם האחרונה הוא נכנס לכלא. כשיצא מהכלא ב1995 הוא עלה לאחר כמה קרבות מול הוליפילד ושם הראה לו איוונדר הגדול מאיפה משתין הדג. זה העניין במקצועני ולא כמו בחובבנים שם אתה עולה בהגרלה מול מי שלא ייצא.

nage

New member
דסקלו, שאלה לי אליך...

אלוף עולם יכול לסרב לעלות לקרב מול טוען לכתר לגיטימי?

dascalu jacob

New member
אלופי עולם יש להם אמרגנים שמדברים

בשמם. והם פוליטיקאים לא קטנים. זה עולם מניפולטיבי וזה לא הולך פשוט.

Be Real

New member
צודק.

הגדול מכולם הוא דון קינג הליצן. הוא פשוט זבל של בן אדם ואל תתנו לשיער היפה שלו להטעות אתכם.

nage

New member
את זה שהם לא בדיוק מה שהיינו קוראים

"אנשים תמימים" את זה אני יודע, ולא מהיום, אחרי הכל אני כבר לא בן 10. זאת לדעתי אחת הסיבות העיקריות לדעיכה של האיגרוף בכלל ושל המשקל הכבד בפרט.

למעלה