רוקפור?

רוקפור?

אני רוצה לקנות דיסק של רוקפור ולא יודע איזה (זה יהיה הראשון שלי של רוקפור). אני רוצה דיסק שיהיה בו את השירים הישנים והקלאסיים שלהם. מי שמכיר בבקשה להמליץ. תודה

Kettercat

New member
יש עוד הרבה מומלצים ../images/Emo8.gif

אבל הם לא מה שתגדיר "הלהיטים". בכל אופן, ממליצה על Supermarket. ועל האלבום החדש שאוטוטו יוצא...

Kettercat

New member
אה, ויש כמובן את "רשת פרפרים"

האלבום הראשון, שמכיל את "הכעס" (
) ו"שוב לא שקט", לדוגמא. אבל זה לא רוקפור-רוקפור, אישית הייתי הולכת על משהו אחר.

שלמונזה

New member
האלבום החדש שיצא כבר ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

לפחות באתרים של מוזיקה נטו ודיסקלאב

שלמונזה

New member
רשום שם תאריך יציאה!!! ../images/Emo168.gif

אם רשום תאריך יציאה זה לא הזמנה מוקדמת, לפחות באתר של מוזיקה נטו שיש מדור מיוחד של הזמנה מוקדמת ובאתר של דיסק קלאב רשום נטו תאריך יציאה 10.5 לא רשום הזמנה מוקדמת, אז מבחינתי זה יציאה של אלבום

רק תיזהר מהדיסקים שלהם באנגלית

כשמדברים על רוקפור בדרך כלל מדברים על הדיסקים שלהם בעברית רשת פרפרים והאיש שידע הכל. כשהאיש שראה הכל לדעתי הוא פשוט אחד הדיסקים הכי טובים שיצא ללהקה ישראלית. אח"כ בגדול הם עברו להופיע בחו"ל ובדרך התחילו להקליט באנגלית. לדעתי חבל. רשת פרפרים- הוא דיסק מאוד ישן- יש לי גרסה שלו בקלטת (המקורית)- השירים חמודים מאוד נותנים הרגשה של "תיסלם" ויש שם שירים נפלאים. האיש שראה הכל.- זה כבר משהו אחר לגמרי. זה דיסק שצריך לשמוע בלי הפרעות ברצף. בכל מקרה. תקשיב לרשת פרפרים בחנות לפני שאתה קונה את האיש שראה הכל.

Kettercat

New member
למה "להיזהר"?

זה אומנם משהו אחר לגמרי, אבל זה לא גורע מהעובדה שהם מעולים בפני עצמם

skifr22

New member
לא מסכים עם הקביעה לגבי האלבומים באנגלית

לרוקפור יש אחלה אלבומים-גם באנגלית וגם בעברית כמובן שדבר ראשון צריך לקנות את "האיש שראה הכל" אבל אחרי זה אני ממליץ על סופרמרקט שהוא דיסק פסיכודלי פשוט מבריק.. תשמע את oranges ו - wild animals ותבין כמה הדיסק הזה מעולה.

למעלה