רוק העצמאות

רוק העצמאות../images/Emo41.gif

מי ? מה ? מו ? איפה ? מתי ? באיזה תאריכים ? מיקום ? עלויות ? לינה ? זה בטוח יוצא לפועל ?? בהתחשב במצב הביטחוני והכל ... אנשים , תעזרו לי ... אהיה חבה את ליבי לכם לנצח

שואקה

New member
לא נראה לי....

השנה???במצב הזה? אני אהיה מופתעת אם יתקיים בכלל המופע. ואם כן אז אני אחטוף התקף לב אם יהיו שם יותר מ-100 אמיצי לב!

אני גם לא מאמינה

שרוק עצמאות יתקיים, ממה שהבנתי בנתיים הוא כן... אבל כמו שראינו בשביתות - הרבה דברים מפתיעים ברגע האחרון אז אל תסמכי על זה....

רוק עצאות מתקיים../images/Emo104.gif

אין לי פרטים לתת לך.. אבל אני יודעת שהפסטיבל מתקיים... אם תהיה הצלחה..אני בספק.

havlaz

New member
יאק, מגעיל...

קישורים לאתר של מעריב לנוער (יאקקקקק!!!!!) חוץ מזה לא ראיתי שם משהו על רוק עצמאות

לכל המעוניין על רוק העצמאות

המופע יערך באמפיפארק בראשון לציון מחצות עד אור הבוקר תהנו :)

בר שריר

New member
ואם כבר רוק עצמאות..

אחותי אמרה לי לשאול אם מישהו רוצה להצטרף אליה...

matan sh

New member
מישהו באמת נוסע למרות המצב ה...

...ביטחוני?? אני יודע שצריך להמשיך לחיות כאילו כלום אבל אמא שלי בחיים לא תרשה לי לנסוע אז ככה שאני אפילו לא שואל...

בר שריר

New member
אמא שלי

אמרה שהיא מסכימה לה עם עוד כמה חברות.. וחץ מזה סבתא שלנו גרה בראשון זה לא שהיא במקום לא מוכר או משהו כזה.. הבנתו´ס..? והיא ממש ממש ממש אוהבת ת´דברים האלה..? אז מה לעשות..? נישב באילת הקן הקטן והמוגן שלנו ולא נזוז מכאן..! אסור לנו להפסיק לחיות!

Action force

New member
כלונו נוסעים...

לא רק שצריך לסוע לרוק בעצמאות אלה חייבים לסוע! ואני מחכה להתארגנות המשלחת...

כולכם קיח!!

ההורים שלי לא נותנים לי לזוז.. הם כל כך מפחדים!!! כ´סעמק!!! שישחררו ממני קצת!!! אנשים תארגנו הפגנה !!!!! לשחרר את טל לשטחים!!!!!!1 נימאס לי להתקע כאן.. העיר הזאת מדכאת אותי כבר..

אני פותחת באבל...

ההורים שלי לא נותנים לי לנסוע... ולכן אני אחגוג כאן,באילת.. וויפי היי..

למעלה