רוק העצמאות

we come in war

New member
רוק העצמאות

דודים ודודות יקרים !!! האם יש כאן אנשים שמתכוונים ללכת למופע זה ???

dalitush

New member
בקשה

אתה יכול להגיד לנו עוד פרטים? כמו.. מחיר, אמנים שמופיעים, מיקום ,שעה, יום.. וכו´ אודה לך מאוד

זה יקרררררררררררררר

הם גנביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל חפיף ! תבואו אולי גם אני בא

we come in war

New member
טוב אני ישפוך הכל

אמנים: אביב גפן ברי סחרוב דנה ברגר מוקי מוניקה סקס חמי רודנר היהודים כנסית השכל שייגעץ מחיר 110 שח אני יחצן עוד משהו שאת רוצה לדעת..... זה בראשון באמפי פארק

לא יהיו פיצוצים ?בלגאנים ?

יש שמירה מובטחת ? (נו כלומר המקום יהיה ממש ממש מאובטח ? ) ~שירע~

we come in war

New member
אני מניח

אני מניח שהאבטחה שם טובה זה מקום סגור ורשום ומפורסם שיש אבחה מתוגברת אז אני מניח שהם משקיעים הרבה באבטחה כדי שיבואו יותר אנשים

Dalvikos

New member
הבטחון סאקס... אין בעיה לעבור

ליד המקום ופשוט לזרוק רימון או משהו... שלא לדבר על להתפלח לשם... אני לא רוצה להשמע פראנויד, אבל אני אישית לא הייתי הולך השנה...

we come in war

New member
מה עדיף לעשות ??

מה עדיף עשות להסתובב בעיר ??? גם שם יכולם להסתובב ולזרוק רימון לכל מקום שנלך יכול להיות פיגוע אז למה למקום בלי אבטחה????

Dalvikos

New member
כן, אבל בעיר אין 15000 איש מרוכזים

במקום אחד, נכון?

we come in war

New member
אמ אולי??/

לי נראה לי שאם הייתי מחבל לא הייתי מסתבך הייתי מופצץ אנשים בעיר אבל מי יודע את הראש של המחבל

Dalvikos

New member
גם המחבל לא יודע איפה הראש שלו

רק חברא קדישא יודעים איפה זה..... חחחחחחחח

tofy

New member
כמה כבר אפשר להנות שם? תעשות טובה

הייתי שם שנתיים רצוף....וככל שנלך יותר לאט לאט יהיה פחות כיף! נכון שזה כמו וודסטוק קטן אבל בכלזאת:זה לא כמו פעם בשביל מה לי לבוא?היהודים שנותנים שם חרא הופעות או בשביל שייגעצ שבמילא בא לשברולט עוד חודש ואני נכנסת חינם? (אם עוד לא הבנתם אני רומזת לכם שאני מחממת את שייגעצ! כן כן-בשברולט) כמה כבר אפשר? חוצמזה יהוה: שילשום אתה אמרת לי שאתה לא בא השנה! בואו לבן גוריון..נעשה קומזיץ וזהו.....(כמו כל שני וחמישי)

KamikazA

New member
סתם יהיה מסריח

אני שם 3 שנים ברציפות, אותן הופעות משעממות. קיצר נותנים שם חרא הופעות ויהיה מסריח לי ביכלל יש הופעה אותו יום ואגב גם אני יחמם את שייגעץ או איך שרושמים את השם שלהם (חרא להקה-אל תבואו) בשברולט

tofy

New member
טוף בעצם דיברתי אית האיסיקיו...

נזכרתי שהסתכלתי בפרטים שלך.....

למעלה