רוק כבד בשמלות (אוקי בקימונו)

אורי 0

New member
רוק כבד בשמלות (אוקי בקימונו)

אתמול הייתי בהופעה של להקת "אנרגיה חולנית". אחריה עלתה ל"הופעת קרור", להקה בשם "החמוצים" The Pickles. שני הגיטריסטים עלו לבמה - 1 עם קימונו וקוקו יפני (טבעי) השני עם חלוק צהוב לא ברור ופאה בלונדינית (שניהם הושלכו מאוחר יותר וחשפו מכנסים קצרים וקרחת בהתהוות). הסולן עלה אף הוא עם פאה וחלוק (קצר) שהושלכו תוך זמן קצר. גלאם הם לא - הם עשוים את זה כקטע הומוריסטי. אין שמץ של אנדרוגניות, סתם עלק-מצ'ואיזם עם מופרעות קלה. המוסיקה, למתענינים - רוק חזק ומהיר מאוד שלא לוקח את עצמו נורא ברצינות.
 

FreakOnALeash

New member
הפתיע אותי בכל ההודעה הזו...

שאנרגיה חולנית עדיין להקה. אגב, כדי לכם לעקטב אחרי השידואים החוזאים של 'לא כולל שרות', בייחוד הקליפים.
 

transman

New member
אנרגיה חולנית

הלכתי פעם במיוחד לפטיפון כדי לראות אותם, סבלתי המתנה ארוכה, שתי(!) הופעות חימום והרבה עשן לפניהם, והם בכלל לא שרו משהו דומה לקליפ החמוד שהיה פעם בסינמטק. (אם לא ערבבתי שמות של להקות).
 

אורי 0

New member
חולה אנרגיה

אני אוהב את מה שהם עושים. אני בכלל אוהב בד"כ את סוג הדברים שהולך ב"פטפון", כולל להקות חימום, ענין של טעם. וכן, הם הופיעו עם שתי זמרות בנות 16 (שההורים שלהם ישבו בצד ליד שולחן) וזמרת-אורחת קצת יותר מבוגרת. ולפני זה היתה זמרת חימום בשם מיכל לוטן שיש לה קול בלוזי שעשה לי התקף לב. רוב הקהל היה כמובן מורכב מחברים-של (חות מזה שכמעט כולם הכירו את כולם בכל מקרה). אבל היה בהחלט שוה. אה כן, הופעות בפטיפון (והופעות בכלל בעירנו) מתחילות תמיד באיחור "קליל".
 

ליטל ו

New member
{חיוך גדול}

תודה :) לשיר - בהחלט! בשביל זה אני לומדת כיום. האמת שאני מחפשת בימים אלה בדיוק שותפים לעניין, אני רוצה להקים להקה, אז אם יש כאן מעונייניםות - מסר פרטי. אם כי מה שהתכוונתי היה שגם אני רוצה להגיע ללהגיע לפטיפון.
 
למעלה