רוק למען התינוק-היום לפני 11 שנה!

ט י נ ה

New member
רוק למען התינוק -הסטוריה חשובה

כשבני הבכור תומר נולד לפני 12 שנה היה לי חשוב מסיבות אישיות לעשות מופע למען מחלקת טיפול נמרץ בתל השומר על מנת לתרום להם ליחידה שעשתה המון למען בני כשנולד. שיהיה בריא ושיהיו לו חיים נפלאים אמן כן יהיה רצון . הקמנו מופע שעלה ב 11.10 ביום שישי ציון ז"ל ממועדון צוותא תל אביב תרם את האולם השתתפו ריקי גל נתן יונתן להקה מקומית רן עפרון דפנה ארמוני ועוד לא תיעדנו לא הקלטנו נשארו רק המון זיכרונות חולצות טי שרט שננסה לסרוק והכי חשוב במרכז החדר הגדול של טיפוטל נמרץ תל השומר עומד מכשיר אינקובטור שעלה 28,000 $ שאותו הצלחנו לתרום מכך שכל כרטיס עלה מעל 500 שח וכל עשירי הארץ ישבו וראו אותי מופיעה בשתיים בצהריים בצוותא תל אביב היום ומאז ועד היום מבריאים תיונוקות באינקובטור הזה שקראתי לו " רוק למען התינוק " זהו שתדעו סי

עכשיו אני נזכר

במה מדובר, זוכר שהיה כתוב על המופע הזה בעיתון אז, אבל לא ידעתי שזה היה הסלוגן שלו (או לא כך זכרתי אותו). עבודת קודש מבורכת.

אנננננשייים

שנים שלא הייתי כאן, ומאוד התגעגעתי אליכם. אני לא שמעתי על אירוע "רוק למען התינוק" אבל כל הכבודסיס שיחקת אותה. אני עצמי הייתי זקוקה לאינקובטור כשנולדתי עכי משום מה התעקשתי להגיח לעולם בחודש השביעי. וגם אחי שהלך בעיקבותי, ונולד במשקל של פחות מרבע עוף נזקק לאחד כזה. אוהבת אותך, ואת כולכם. טיפ טיפ

למעלה