רוק סטאר
מוזמנים להגיב עד איפה שהגעתם

faery18

New member
רוק סטאר
מוזמנים להגיב עד איפה שהגעתם

אני הגעתי בינתיים עד פרק 14 וממשיכה להנות מהנובלה האיכותית הזו

ז'וליה מרגלת אחרי אלכס ומבינה שהוא עומד להפיל עוד בחורה בפח כשהוא מתכנן לעשות לה בדיוק מה שעשה לז'וליה - להעביר איתה סמים לארה"ב ללא ידיעתה
ז'וליה יוצרת קשר עם אותה בחורה וקובעת איתה שהיא תצטרף אלייה לטיסה מבלי לגלות לה שבעצם היא מתכננת מארב של שוטרים
ז'וליה בחורה ממש אמיצה
מעניין איך כל זה יתפתח

ובינתיים גי וזאקי נסעו לגויאנה בעקבות השיר הגנוב
כדי למצוא את האחראי שרשם את השיר שלו על שמו של ליאו. כמובן שלזארו כבר דאג לשלוח את אותו אדם רחוק מאוד ככה שהנסיעה של גי הסתיימה באכזבה
אבל לפי אירועי הפרק הבא גי כבר מוצא דרך אחרת להפיל את ליאו וככל הנראה זה יהיה באמצעות זאקי

faery18

New member
והנה משהו שבחיים לא נראה בטלנובלה, גי וליאו שרים יחד

את השיר הגנוב!

מצחיק רפאל איך שהודה שבילדותו העריץ את אליני

אם היה יודע שישחק את הבן זוג שלה בעתיד..

Don Nirtin

New member
אני כבר בפרק 32

שמעי זו טלנובלה מדהימה עם כתיבה מהממת. ועם הפתעות!

faery18

New member
לגמרי, עכשיו הגעתי לפרק 16 שגי עוצר את האוטובוס

ואומר לז'וליה שלא תלך כי הוא אוהב אותה! סופסוף הוא וז'וליה הופכים לזוג רשמית
ואיזה סצנות מקסימות יש להם יחד
מסכנה ז'וליה איך התאכזבה שלא הצליחה להפיל את אלכס שהצליח לברוח מהשוטרים בעודו מצית את נמל התעופה

evglev1

Well-known member
מנהל
מעבר לזמן בינתיים בהקפאה או שכבר סיימת אותה?

את אדמה פראית הבנתי שתמשיכי רק לאחר שתסתיים משפחתו של בעלי.

faery18

New member
במעבר לזמן אני בפרק 85 נשארו לי עוד 15 פרקים

אני בפרקים שכל הסיפור של ברנרדו מתגלה-שהוא בעצם הבן של גיליירמו ואח של בנטו! ושאישתו הראשונה של גיליירמו היא זו ששמה אותו בבית יתומים. ומסתבר שזה משנה את כל התמונה כי עכשיו הבית של ויטוריה שאמיליה קנתה יכול לחזור אלייה. וזה יוצר גם הקבלה מסויימת לגילגול הקודם של הדמות, ויטוריה הייתה אמא שלו ועכשיו היא האמא החורגת שלו

אדמה פראית עדיין בממיר עד שאצמצם את מספר הטלנובלות שאני צופה ואז אוכל להשלים את החמישים פרקים שנותרו לי, מהעשרים פרקים שצפיתי בזמנו נהנתי ככה שהשאיפה זה כן להשלים רק מקווה שעד אז יישאר לי בשבילה מקום בממיר ושאני לא אאלץ למחוק אותה.

למעלה