רוק עצמאות!

nofar155

New member
רוק עצמאות!

מי שמעוניין לקנות כרטיס ל"רוק בעצמאות" ב26.4 בראשון לציון ב99 ש"ח יכול לפנות אלי icq: 138091436 במופע יהיו: אביב גפן והתעויוט,היהודים, הדג נחש, הדורבנים, סאבלימינל והצל, ירמי קפלן במופע משותף עם חמי רודנר, מוניקה סקס, שייגעצ, הבליינים ובוטן מתוק בקרקס. את ההופעה ינחו עופר שכטר ויעל דואני.

LadySpeedStick

New member
אני ועדידית (משתמשת נוספת בפורום)

רוצות לקנות כרטיס ביחד יש מצב להנחה ? לפריסה לתשלומים או נקודות בויזה(אנחנו לא מהאלה של הישרכארט) מקווים שתעני לנו כהרף עין זה ממשדחוף אנחנוממש אבודות. תודה מראש.

nofar155

New member
חחח סורי...

ו99 ש"ח זה בהנחה... כרטיס במחירות המוקדמות עולה 130 ש"ח...

N E Z E K

New member
אני יודעת..

גם היהודים לא מצלויינים והם יהיו שם וכנ"ל מוקי... ככה אמרו לי.. אל תתפסי אותי במילה כי הם כל הזמן משנים את זה... אבל נראה לי שמוקי עברי ודנה יהיו... וכמובן היהודים..

SabreS Sagol

New member
ועוד אפשרות:

רוק עצמאות 2004, מי מופיע? אביב גפן והתעויוט, היהודים, הדג נחש, סאבלימינל והצל, הדורבנים, מוניקה סקס, ירמי קפלן, חמי רודנר, שייגעצ, בוטן מתוק בקרקס, הביליינים, מופעי די ג'יי ועוד... בהנחיית: עופר שכטר ויעל דואני. מתי? - בערב יום העצמאות כמובן, יום שני, 26.4.04 החל משעה 21:00 ועד הבוקר, איפה? - באמפיפארק ראשל"צ, כמה? - רק 99 (!!!) שקלים במקום 129 שקלים במחיר המקורי, פרטים אצלי, באייסיקיו - 118531680 או בפלאפון - 064433045, ניר.

למעלה