רוק עצמאות מישהו יודע פרטיים לגבי רוק עצמאות 2007...מאודד חשוב
ל ליאורנר New member 19/3/07 #2 אאאאאאאממממממ.... זה יהיה ביום עצמאות[23.4]... יהיה בראשון לציון..... בשעה 21:30 פתיחת שערים..... לא מומלץ לאלרגים לדשא... לא לבוא עם ציפיות בשמיים זה הפרטים עד כה
אאאאאאאממממממ.... זה יהיה ביום עצמאות[23.4]... יהיה בראשון לציון..... בשעה 21:30 פתיחת שערים..... לא מומלץ לאלרגים לדשא... לא לבוא עם ציפיות בשמיים זה הפרטים עד כה
א אביתר28 New member 20/3/07 #5 אביתר??? אים יש בת בשם הזה אני בלונד| (בלונדינית) לבלונדיניות זה לא אישי ...
א אביתר28 New member 22/3/07 #14 לא מצחיק.!. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?! יש 1=אביב!!!
לא מצחיק.!. אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?! יש 1=אביב!!!
מ מורדת בדמעות New member 22/3/07 #9 חח הייתי ממליצה לא לבוא בכלל.. טוב נו על מי אני עובדת כזה ברור שאני אלך בסוף..
B bobit marely New member 21/3/07 #8 עוד אין פרטים... כדאי בכלל לבוא השנה? הייתי כבר שנתיים ברצף והשנה ביאסו אותי ואמרו לי שלא כדאי.... ניראה כבר...=/
עוד אין פרטים... כדאי בכלל לבוא השנה? הייתי כבר שנתיים ברצף והשנה ביאסו אותי ואמרו לי שלא כדאי.... ניראה כבר...=/
D dvir391 New member 22/3/07 #11 רוק עצמאות כדאי מאוד להגיע לרוק עצמאות השנה. בתור אחד שמקורב להפקה אני מבטיח שהאומנים יהיו איכותיים וכן אביב מופיע אבל כמו שנה שעברה היהודים לא מופיעים בגלל שאורית בהריון.
רוק עצמאות כדאי מאוד להגיע לרוק עצמאות השנה. בתור אחד שמקורב להפקה אני מבטיח שהאומנים יהיו איכותיים וכן אביב מופיע אבל כמו שנה שעברה היהודים לא מופיעים בגלל שאורית בהריון.