רורי מקדונלד וקרלוס קונדיט ילחמו שוב ב-2013

BT24

New member
רורי מקדונלד וקרלוס קונדיט ילחמו שוב ב-2013

ולא סתם ילחמו - אחד בשני!

http://www.mmafighting.com/2012/12/12/3759966/rory-macdonald-vs-carlos-condit-rematch-set

elvis18

New member
קונדיט הולך לאכול אותה חזק ...

הקרב יהיה ממש מעולה !!!

BeniTaz

New member
החלטה מעולה!

בתור מי שלא אוהב קרבות חוזרים זה קרב חוזר חשוב וראוי מאוד. אני מזכיר לכולם, למי שלא ראה את הקרב הראשון או שכח: רורי ניצח בודאות את שניי הסיבובים הראשונים, בסיבוב השלישי קונדיט ניצח (יש יאמרו 8-10 אם היה מגיע להחלטה), 7 שניות לסיום שקונדיט מכה בעמדה שלטת השופט עוצר את הקרב וקונדיט מנצח ב-TKO. המכות לא היו חזקות ולא היה צורך לעצור את הקרב, בטח לא 7 שניות לסיום. אחת החחלטות היותר מטומטמות של שופט MMA. רורי אחרי הקרב מברך את קונדיט על הניצחון מה שהתפרש לאנשים כאילו הניצחון היה מוצדק. פשוט רורי צנוע מאוד.

אם קונדיט היה מפסיד בקרב הזה זה היה ההפסד השני שלו מתוך 3 מאז הגיע ל-UFC, ואין שום סיכוי לטעמי שהיה מצליח לרוץ לתואר ולנצח כל מיני אוברייטדס או אפילו לפגוש אותם בקרבות פרופיל גבוה כמו דן הארדי(?!), דונג יונג קים וניק דיאז. ואחר כך אומרים שקונדיט מספר 2 בעולם. מבלי לזלזל בקונדיט, הוא כמובן טופ 5 ולוחם ראוי רק שהארגון רוצה לקדם לוחם מסוים פתאום מבחינת האוהדים הוא לוחם פי 3 יותר טוב ממה שהוא בעצם.

אני לא רואה מצב שרורי לא מנצח, הפעם לא ישאיר שום ספקות.

AmitNHB

New member
מעולה. אבל מקדונלד מול GSP בכלל על הפרק ?

הם הרי מתאמנים ביחד, לא ?

BeniTaz

New member
לדעתי לא..

זה לא רק שהם מתאמנים ביחד, GSP הוא סוג של מנטור עבור מקדונלד. כמו לבקש שדוס סאנטוס יילחם בנוגיירה.

באסטר1

New member
אולי GSP

אומר לרורי שבעתיד הוא לא יהיה בWW יותר
למה אני לא רואה סיבה למה רורי נלחם בWW ומבזבז תזמן אם הוא לא מתכון להלחם בGSP..או שהוא מאמין שהוא יפסיד פשוט.

BeniTaz

New member
הוא מתפתח פיזית בצורה מאוד מהירה

המבנה גוף שלו יותר מתאים ל-WW, אבל אם ימשיך להתפתח (הוא צעיר מאוד) אז עליה ל-MW אפשרית. כרגע הוא עושה בשכל שהוא עדיין ב-WW. חוץ מזה אני לא חושב ש-GSP עד כדי כך חסין.. כל עוד לא יקבל יריבים ברמה של ניק דיאז הכל יכול להיות. קונדיט הוריד אותו בנוקדאון ולא היה רחוק מלנצח. גם הנדריקס וגם קאמפמן יריבים ראויים אבל ההפסד עוד לא נראה באופק.

אנדרסון סילבה סירב לחוזה של 8 קרבות עם ה UFC

ודרש חוזה עם 10 קרבות. הילד יהיה בן 38 באפריל. כמה זה 10 קרבות אצלו? 4 שנים?

http://www.sherdog.com/news/rankings/Sherdogcoms-PoundforPound-Top-10-48151

BeniTaz

New member
5 במקרה הטוב

2 קרבות בשנה. אני בטוח שאנדרסון יילחם עד גיל 45-46 במינימום.. לא יודע אם יישאר באותה רמה אבל יילחם.

AmitNHB

New member
תהילה עוברת מהר מאוד אבל הרצון לעשות כסף נשאר

תמיד. זוכר את צ'אל לידל שנייה לפני שחטף KO מהיר מראמפאג' ? תראה איך הוא סים את הקריירה... אין לי שום ספק שאם מחר יגיע ל MW דור חדש של 3-5 לוחמים שכ"א מיהם יתן לסילבה KO בתורו, אתה עדין תראה את סילבה במיין איבנטים בקארדים קטנים יותר, במחלקות שונות ואולי בקרבות נגד לוחמים אחרים מעבר לשיא.

moriarty

New member
סילבה לעולם לא יהיה בקארד קטן

כל הופעה שלו תמיד תהיה ביג דיל.
אם אני טועה בזה... אני לא מבין בטלוויזיה בכלל.

תשמע, אי אפשר לחזות מה סילבה יעשה בעתיד אבל

התהילה שלו לא בנויה על מיומנות אחת או יריבים חלשים אלא על ראיית קרב מעולה ומיומנות פנומנאלית בכל התחומים. כשלוחם בונה קריירה על מיומנות אחת(לדוגמא, KO power כמו צ'אק לידל) הוא יחשוב שהוא יכול לחזור ולהפחיד יריבים.

צ'אק לידל היה בשיאו והוריד לוחמים חופשי, עד שפגש סטרייקר רציני שיותר טכני ממנו, עם תנועות ראש טובות, עם אגרופים חזקים, ואז הלסת שלו התגלתה פתאום כלא חזקה במיוחד. איך? באגרוף אחד של רמפיג'? ממש לא, פשוט האגרוף מדוייק ולידל לא ממש יותע לשמור על הפנים. רצב של 7 ניצחונות ואף אחד מהם לא היה סטרייקר איכותי. כולם מתאבקים שעל הדרך למדו להוציא מכות.

כנ"ל מאט יוז. אף אחד לא יכל למנוע ממנו להוריד לקרקע, עד שבא GSP ואופס, הוא לא יכול לנצח, אז פתאום ראו כמה הוא לא טוב בעמידה.

סילבה התחרה מול סטרייקרים הכי אימתניים של המחלקה(בלפורט?), מתאבקים הכי טובים של המחלקה(סונן, הנדרסון?), BJJ-איסטים הכי טובים של המחלקה (דמיאן מאיה, טרביס לוטר?)ולקח את כולם. יש לו ראיית קרב מצוןיינות ואיפה שהיריב חלש, לשם הוא ילך.

אם הוא יעלה לקרבות אחרי שיפסיד, זה רק כי יש לו סיכוי טוב לנצח

moriarty

New member
טוב זה קצת מוגזם

קוטור למשל היה מתאגרף, והוא מאד טכני.

ויטור בלפורט טוען שסילבה ינצח את ג'ונס בעמידה

מכיוון שהוא טעם את שניהם בזירה כששניהם בשיאם, יש לו דיעה יותר מוצקה משל כולם.

http://www.mmamania.com/2012/12/12/3760152/vitor-belfort-anderson-silva-beats-jon-jones-on-feet

BeniTaz

New member
גם אני מהמר שאם הם יילחמו

קרב מואי טאי בכפפות MMA לצורך העניין אז סילבה ינצח. אבל זה פשוט קרב MMA, זה לא קרב עמידה. אם לזה התכוון המשורר.

BeniTaz

New member
בכותרת כתוב will beat Jon Jones on the feet

אבל מה זה חשוב.. הכוונה ינצח בעמידה, ובפעם הראשונה שהגבתי לא קראתי את הכתבה, רק את התגובה שלך. ורק מהתגובה הראשונה שלך ניתן להסיק שויטור בלפורט חושב שהיתרון של סילבה בעמידה.

למעלה