רושם לא טוב

crema2

New member
רושם לא טוב

שלום לכולם

אני יושבת כעוסה, מוטרדת ממשהו , שכרגע נורא מפריעי בנשמה.

אני עובדת בתחנת דלק מזה כמה שנים בודדות.
טוב לי שם ואינני מתכוונת לעזוב משם בתקופה הקרובה .

בכמה השנים האלה, עברתי כמה רגעים לא נעימים .
בגדול אני מאוד מרוצה :עבודה כיייפית , הזמן רץ , מנהל סבבה לגמרי חברתי.

אלא שלאחרונה שמתי למשהו שמציק לי עד מאוד וגורם לי לחוש מתוסכלת.
לפני כמה חודשים בודדים , אחת העובדות מהחנות שאלה אותי בשיא התמימות למה אחרי 3 שנים אני עדיין עובדת בדלק ולא בחנות. באותו הרגע לא ממש התרגשתי ואף הסברתי לה שאני חושבת שאני יותר בנוייה לעבוד בדלק:
בחנות משעמם -אין עבודה אז אוכלים . יש את כל הנקיונות והסידורים שצריך לעשות במהלך המשמרת מאשר בדלק .
כמובן אם אעבוד שם אעשה אבל בגדול הנקיונות בדלק נעימים לי יותר:פחים , חדר מתדלקים ופעם בשירותים-קטןעלי.
גם אני בן אדם שאוהב שלקוחות מתקשרים איתי , ולדמיין שמישהו נכנס רגע ועוזב קצת עצוב.

לאחר שחשבתי על זה , הגעתי למסקנה שאם אעבוד 2-3 פעמים גג בחנות והשאר בדלק זה יהיה נפלא בשבילי.
אלא שאז קרה מקרה עם עובד אחד שמשהו לא בסדר איתו.
כולם ללא יוצא מן הכלל טוענים שהוא נולד עם פיגור, משהו לא בסדר איתו.
הוא לעומת זאת מפגין ביטחון ומתעלם מכולם.
יום אחד גיליתי מאחד העובדים שהוא ביקש מהמנהל לעבוד בחנות , והמנהל דחה את בקשתו בדיוק כשהתקבל מתלמד ללילה בטענה שיש לו עובדים. מאוחר יותר העובד הזה התעקש ובסוף המנהל הבהיר לו שיש עובדים שיכולים לעבוד בחנות , ויש כאלה שלא והוא לא מתאים לזה (לפי מה שאני הכרתי עדין, לוקח לו זמן מלעבור מלקוח ללקוח , וגם הדעהב שלי שהוא מתייחס אליו כאל מוגבל-דעה שלי ).
לא יודעת כשאני שמעתי את זה כל הביטחון ירד לי , ומשום מה התהלתי לתהות מה הרושם שלי על המנהל .
מאז דיברתי עם העובדים , ולא העזתי לפנות למנהל שמה ידחה אותי ויאמר לי או ימציא לי תירוצים , ואני מאוד רגישה.
אני מסוגלת להתפרץ בבכי ולשקוע בדיכאון.
אז זרקתי לעובדים וכולם הסכימו שלדעתם פרט לבחור הזה שכולם טוענים שהוא מוגבל (הוא דווקה טוען שלדעתו אני לא יהיה מסוגלת להתמודד עם הלחץ של להכין קפה ולטפל בכמה עובדים יחד ברגי הלחץ , מנסיונו בעבודו בבוורגרנץ.
הם שאלו אותי איך אחרי כל השנים אני עדיין מהססת והסברתי להם שעד לא מזמן הייתי אנטי חנות.
הייתה פעם לפני שנתיים שאחד המנהלים הקודם הציע לי ונרתעתי-רק כי בגדול יהיה לי כייף בדלק.

יום אחד אחד העובדים פשוט זרק הערה למנהל לידי והמנהל צחק באותו הרגע וחשב שהוא צוחק כי מעולם לא דיברתי על הנושא. אז אמרתי שכן הייתי מעוניינת , ואז הוא ציין שכייון שכולם זמניים בדלק ואני הקבועה הוא מעדיף אותי בדלק.
באותו הרגע אומנם האמנתי לו אבל עדיין היה לי ספק.
יש אצלנו והיו עובדים שהיו עובדים במקביל גם בדלק וגם בחנות, ולדעתי אני יכול לתרום לחנות כייון שמלא
פעמים קורא שעובדים בחנות ל זמינים ואז הוא נתקע בלי עובדים ואף יצא לו לעבוד בתור מוכר מחוסר ברירה,
מרגיז אותי שהוא מעדיף להחליף עובד בחנות ולא לתת לי לעבוד שם לפחות "לסתום חורים" הוא רק ירוויח
מזה .
עברתי על זה בשתיקה ובהבנה אבל אז אחרי זה קרו כמה מקרים שפשוט גרמו לי לכעוס , להרגיש מושפלת .
קרה פעמיים מקרה בשעת לחץ שעבדתי, המנהל בקשר איתי בטלפון וקרה שהמהל ביקש ממני ללחוץ משהו במחשבול מצאתי את זה . אז הוא אמר לי לקרוא לעבדת בחנות שתלחץ ותתמודד עם זה.
אלא שלאחרונה במקום להסביר לי שהוא נמצא בעבודה, הוא בוחר להתייחס אלי כאל מוגבלת .
גם היום זה חזר על עצמו וכך היו עוד 2 מקרים לאחרונה וזה נורא נורא מציק לי..
למה הוא פונה למוכרת שלא קשורה לזה בכלל?! מהי קשורה , אנ זאת שצריכה ללחוץ איפה שצריך!!
והבנתי היום שאם לדבר כזה פשוט(העובדת הסבירה לי למה הוא התכוון ואני כבר יודעת, פשוט אז הייתי לחוצה)
אז למה שהוא יתן לי בכלל לעבוד בחנות שה לעבוד נטו לבד בלי שותף ?

אני די מוטרדת מכך..
*חהשבתי על כך וכל פעם עוברת לי מחשבה טורדנית אחרת:
פעם בא לי למצוא עבודה בחנות ואז בקטע רק של אגו -שאתה לא סומך עליי , וולה מצאתי מנהל שכן סומך .
להוכיח שאני מסוגלת!!

* אני תמיד הייתי זמינה למנהל, הוא יכול להתקשר אלי בבוקר כשאני מתה לישון לשאול אם אוכל לעבוד ותמיד הסכמתי אלא שעכשיו הוא מוריד לי מוטיבציה לבוא לקראתו.הוא נותן לי הרגשה של זלזול, אז אולי גם אני יתחיל לזלזל ולהמציא תירוצים !? הוא לא מעריך את היכולות שלי אז למה אני יבוא לקראתו לזעזל??
אהה לדלק אני כן מסוגלת ולחנות לא?

האם יש דרך לשנות את קו המחשבה שלו?
אחת העובדות שעזבה טוענת שאני לא יצליח ועדף לי להנות בדלק, אלא שגם שם הוא נותן לי להרגיש מקופחתץ
ממש כואב לי ועצוב.

יש לציין שבמקום מסויים אני יודעת למה הוא מתייחס אליי ככה, אני לא בטוחה בעצמי, נלחצת לפעמים ופאסייבית.
כל הקטע שמה שמפריע לי זה לא שאוכל לעבוד בחנות אלא הזלזול של, ותכלס זה יכול לקרות בכל מקום.
מ
מה אני יכולה לעשות בנדון? איך להתמודד עם מצבים אלה?
אני יתן דוגמא נוספת שתמחיש למה אני מרגישה מוגבלת (ככה המנהל נותן לי להרגיש).

לפני כמה ימים לקוחה אחת אמרה לי לתדלק לה ב100 שח , ואז בסוף אמרה שביקשה רק 50.
המנהל דיבר איתה , הסביר לה שזה יורד לי מהכיס והיא הבטיחה לחזור למחרת להחזיר לי בחזרה.
באותו ים היה לי חוסר 50 שח ולמחרת כשהחזירה לא עבר דקה, ובזמן שתדלקתי את הרכב וכבר ה50 שהיא החזירה היו אצלי הוא כאילו לחוץ ומתייחס אלי כאל מפגרת "את זוכרת שהיום יש לך עודף של 50 שח, כן? כי אתמול היה לך מינוס ?
חזר על זה כמה פעמים והרגשתי לא נעים. ברור מאליו שאני יפקיד את הפלוס כי יום לפני זה היה לי מינוס.
הוא בכלל לא היה צריך להעלות את הנושא כי זה ברור מאליו!!! זה היה משהו ששבר אותי לגמרייי

אני מפחדת שבעתיד אני יתקל במצבים כאלה שוב וכואב לי, ומילא הייתי אוטיסטית או משהו אבל אני לא!!!
פשוט כואב לי בנשמה והדמעות זורמות

מבינה לליבך ולתחושה העגמומית

אני אנסה להתייחס לשני דברים עיקריים שעלו לי מן הפוסט שלך: הרצון שלך לעבוד בחנות ויחס המנהל.

קודם כל, פתחת את הודעתך בתיאור של מישהי שסה"כ מרוצה מהמקום בו היא נמצאת, הן מבחינת העבודה והן מבחינת המנהל שלה.
בהמשך תיארת שזרקו לך הערות על כך שאינך עובדת בחנות, ובכל זאת טענת שטוב לך בדלק.
אז אני שואלת, את באמת רוצה לעבוד בחנות או רק כי אמרו לך? רק כי את רוצה להצטייר בסדר ש"התקדמת"?
אני יכולה להעיד על עצמי שקשה לי להיות תקועה במקם אחד, לא תמיד חשוב לי להתקדם כמו שחשוב לי לשנות, בעיקר כשלא טוב לי.
בשירות הצבאי שלי, במשך השנתיים עברתי ארבעה תפקידים.
לעומת זאת, העבודה האחרונה שלי, בה הייתי שנה ותשעה חודשים, לא שיניתי את התפקיד שלי, לא עניין אותי להתקדם, פשוט כי התפקיד היחיד שעניין אותי לא היה רלוונטי לגבי.
מהודעתך תהיתי, האם את באמת רוצה לשנות תפקיד כי נמאס לך להיות 3 שנים אותו הדבר או כי זה השדרים שאת מקבלת מהסביבה.

לגבי המנהל... אני רואה רק את הצד שלך בסיפור אז קשה לי לעשות לו ניתוח אופי אובייקטיבי.
אני מניחה שאם הוא משאיר אותך 3 שנים בדלק זה כי הוא באמת צריך אותך, גם אם הוא לא חושב שיש לך כישורים מתאימים לעבוד בחנות, הוא כן מוצא בך משהו שמתאים לפחות לדלק וסומך עליך כעובדת, אחרת לא היית נמצאת שם 3 שנים.
אבל אני לא יודעת אם באמת להאמין לו שהוא לא מעביר אותך רק כי את ותיקה והוא צריך אותך בדלק, לעומת זה שהוא לא צריך עובדים בחנות.

אני חושבת שאת צריכה לתפוס את המנהל שלך לשיחה רצינית ולא להסתמך על הערות שאת זורקת או הוא זורק או כל אחד אחר זורק.
אם את באמת רוצה חנות, תסבירי לו שאת כבר 3 שנים בדלק וטוב לך אמנם אבל את רוצה לגוון ולכן היית רוצה לחלק את עבודתך גם בחנות.
תסבירי לי שאין בכוונתך לנטוש לגמרי את הדלק אלא את רוצה לגוון ואחרי הנסיון שלך והגיבויים שאת עושה את חושבת שאת מתאימה לכך ותשמחי שיתן לך נסיון להראות את זה.

בהצלחה בכל אופן!

EdisonGirl

New member
אבל למה ש...

דווקא אצלך משהו לא בסדר?! תסלחי לי, אבל אם הייתי רואה את המנהל שלי חוזר פעם אחר פעם על משהו ברור מאליו, הייתי חושבת שיש לו איזשהן בעיות אישיות ומתייחסת אליו בסלחנות.

הסיבה שאת מרגישה פתאום שהוא מתייחס אליך כמו אל מוגבלת היא שאת מאפשרת לו את זה! וככל שהביטחון יורד, כך את מוכיחה לו שהוא ״צודק״.

זה לא משנה באיזו עבודה את עובדת, אלא עד כמה את מאמינה בעצמך. בעוד המנהל הזה דחה את הצעתו של זה שכולם חושבים שמשהו אצלו בראש לא בסדר, מנהל אחר במקום אחר יקבל אותה, והבנאדם הזה יתקדם, כי יש לו ביטחון, ולפעמים זה כל מה שנדרש בשביל להשיג מה שאתה רוצה.

אני מציעה שתתנערי חזק חזק, עד שיכאב לך הראש, ואז תלכי לישון, ולמחרת כשאת מתעוררת, את מבטיחה לעצמך מציאות אחרת! כמו שאת מבינה את המצב וההיררכיה, מה שאומר שאת ממש לא ״מוגבלת״, הגיע הזמן שתגדילי ראש, שתראי לו שכל מה שעושים בתחנה קטן עלייך, ואם את לא מבינה איך עושים משהו ולא מסתדרת, אל תחכי שיבינו שאת במצוקה ויבואו לעזור לך, אלא שדרי ביטחון ובקשי שיבואו להראות לך איך עושים X כי עוד לא ביצעת פעולה דומה. אם את חוששת שלא תזכרי אותה אח״כ, לכי לצד וכתבי לעצמך איך, ותחזרי על זה מאוחר יותר בראש כדי לוודא שאת זוכרת, תוכיחי שאחרי שמראים לך פעם אחת משהו חדש, את קולטת אותו ושולטת בו, ותרשי לעצמך להיות חצופה ולהיכנס לחנות בזמן שאין עבודה כדי ללמוד את התפקיד. נצלי את ההזדמנות לבקש לשלב חנות עם תדלוק בכל פעם שמישהו מבריז או שהחנות נשארת ריקה מכל סיבה שהיא. תראי לו את מה שהוא צריך לראות בשביל להבין שאת מתאימה לתפקיד, ולא מתוך התחנחנות, אלא מתוך הפגנת ביטחון, שהכל קטן עלייך שם מבחינת התפקיד, וזו ממש לא עבודה מסובכת בכדי שלמישהו תהיה זכות לזלזל בכישורים שלך.

אם כל זה לא יעזור, סימן שהבנאדם לא בסדר בראש, וזו האות שלך לעבור לעבודה שבה יעריכו אותך יותר. את לא מוכרחה להישאר בשום מקום שאת לא מרגישה בו מספיק מוערכת/נהנית/יעילה.

בהצלחה

al19

New member
קשה..

וזה סיפור מורכב. אין לי את השמץ של מושג...
כי יש פה כמה אלמנטים, יש את העובדה שאת עובדת ולמרות זאת לא מקבלת מרות מהבוס שלא מוכן לעשות משהו, (זכותו הוא הבוס)
יש פה את האופי המגעיל של הבוס, וזה בעיה בארץ בפני עצמה.
ויש פה דילמה קשה לגבי אם להשאר במקום העבודה.
ואז יש את הדבר הכי חשוב שזה מה שאת מרגישה.
תראי קודם כל בלי קשר לכלום, אם את לא מרגישה נוח במקום עבודה את צריכה לעזוב אותו.
מקום עבודה זה מקום שאנכנו מעבירים בו שליש מהחיים שלנו, ואין לנו חיים אחרים לחיות, אז אם לא נוח לך תעזבי קודם כל. ותחפשי עבודה אחרת כי שום דבר לא שווה את זה.
עכשיו יש את העובדה שבכל מקום עבודה שתעבדי בו יהיה בוס שיגיד לך מה לעשות ולפעמים גם יאסור עליך דברים. אין מה לעשות אנכנו עובדים במקום עבודה וצריך לקבל מרות מסויימת.
מסכים שבארץ לא מבינים את הגבול והם משפילים את העובדים שזה דבר שלא רק לא ראוי להתנהג גם לא חוקי שיתנהגו ככה.
בארץ שלנו משום מה יש את הדעה הזאתי שבגלל שכולם עשו צבא אז הם חושבים שאם הם אחראים אז הם יכולים להתנהג כמו מפקדים גם בעבודה לאחר מכן. ואין מה לעשות זה מנטליות ישראלית מגעילה ודוחה.
ללא קשר.
הבוס התייחס בזלזול אליך, ואם היית אומרת לי את שם התחנת דלק הייתי גם דואג לתבוע אותם על הפרת חוקי מעסיק שדרשו ממך להשלים את ה"חוסר" בקופה שלך.
ככלל, ניכוי קנסות קןבע שאסור להם לדרוש ממך להשלים חוסר מכיסך הפרטי, ואם הם מאיימים על פיטורים בעקבות זה שאת תאיימי עליהים אז תדאגי לתעד את הכל ואת יכולה להוציא מהתחנה סכומי כסף מאוד יפים.
ולי אם היו מעיזים להגיד להשלים חוסר בעצמי, הייתי ישר מנסה איך שהוא להקליט ולגרום לו לחזור על זה ואומר לו (בהקלטה) שאם הוא יבקש עוד פעם אחת אני תובע אותו ולראות אוות אומר לי שיפטר אותי, הייתי מת שיפטר אותי, האמת כבר הכרתי לא מעט אנשים שעקב הפרת הסכמי מעביד עובד הוציאו שווה ערך למשכורות של חצי שנה שנה.
עכשיו לעניינינו.
זה מסתכם בשאלה על מה את עוברת בשתיקה ועל מה לא .
אולי לא מתאים לך בוסים ? אולי את צריכה להיות עצמאית ?
אם את רוצה משמרות משהו נוח, שכר של 20 שקל לשעה אז זה שאלה אם את עוברת על זה בשתיקה או לא באמת, האמת ? לא יודע מה אני הייתי עושה.
אם לא נוח לך תעזבי זה לא שווה שליש מהחיים שלך.
זה נשמע לי כמו בוס צעיר, או סתם אחד שחושב שמותר לו לעשות מה שהוא רוצה.
תראי אני במקומך הייתי מתעצם ומאיים עליהים על החוסר בקופה זה גם יתרום להרגשת העגמומיות שלך וגם תוכלי למצוא מקום עבודה שמכבד אותך כמו שצריך.
בכל מקרה תעדכני מה קורה עם זה.
אל תדאגי אנכנו פה בשבילך .

והכי חשוב

עובדים חושבים שאין להם כוח מול מעסיקים ולא מאיימים עליהים בתביעות וגם אם מאיימים המעסיקים לא אכפט להם כי הם יודעים שרק 10 אחוז באמת הולכים לתבוע אותם בסוף.
את יכולה ובאמת רצוי שתאספי כמה שיותר הוחכות ולכי לבית משפט לתביעות קטנות ללא שום כסף את תובעת אותם, ומתחילה מקום עבודה חדש בתור אישה שיודעת מה היא שווה ודורשת יחס שווה אליה מהמעסיקים.

crema2

New member
אממ...

מדובר אכן במנהל צעיר .
אני אוד מרוצה ממנו כבן אדם , אבל רק לאחרונה הוא נותן לי להרגיש מוגבלת .
קודם כל המנהל הזה לא מחזיק אותי 3 שנים, מאז שהתחלתי לעבוד התחלפו 4 מנהלים ששניים מהם היו יותר גרועים ממנו ביחס . סך הכל לא נראה לי שבמקום עבודה אחר אני ימצא מנהל כזה נחמד.
כשהגעתי לעבודה החתימו אותי על חוזה בו אני מסכימה שכל נזק , שכל חוסר יורד לי מהכיס כך שלא נראה לי שאוכל (אני לא מעוניינת גם) לתבוע אותם.
גם כל העובדים חתומים ל9 חודשים עבודה כדי למנוע פיצויים , אני מרגישה שזכיתי (וגם אני פוטרתי וחזרתי פעמיים לשם מרצון וכבר שנה וחצי מעל יש לי קביעות).

כרגע אני לא מתכוונת לעזוב , רק הייתי מעוניינת לשנות את הרושם שנוצר.
מרוב שלאחרונה זה חזר המקרה של המחשב שהוא פנה למישהי אחרת , לאחרונה באמת נהיו לי טעיות אחרות בדלק כמו חוק משיכה כזה שגורמות לי להרגיש רעה.

אני לא חושבת שאני באמת מעוניינת לעבוד בדלק , ככה שלהילחם על זה לא בא לי כ"כ , רק הקטע של המחשב כן אולי בכל זאת אני שייכת לחדר מתדלקים ואני אמורה לטפל בבעיות בדלק ולא מוכרנית .

חשבתי על אופציה של לתת פחו מעצמי ולהיות זמינה פחות למנהל אם יצטרך אותי , ולתת לו להבין שאני לא באמת עסוקה באותה משמרת אלא לא מרוצה מהיחס שלו.
לא יודעת אם אפעל ככה אם יתקשר אלי כשיצטרך אותי בעבודה, שמה לא אחמיר את מצבי ויפגע לי במשמרות פשוט אני נעלבתי מהמצב וגם אם יגיד לו לא אוכל לשנות את הקו המחשב שלו, בשביל זה אצטרך לעבוד קשה וכבר התעייפתי מלנסות להרשים אנשים.

אני יפנה אליו שוב הפעם ברצינות ואשאל בפעם האחרונה לגבי החנות אם כי עכשיו עובדת מתפטרת וממש לא בא לי להחליף אותה בחנות בלבד אלא רק לשלב.
מרוב הטעיות שנוצרו לאחרונה אז אנ קצת בספק שירצה אבל אני ינסה. תמיד אני שולחת שליחים כי אני מפחדת להתעמת עם התשובה שאני לא מתאימה לכך.
אני בטוחה שאם הוא יסנן אותי אני ירגיש רע אבל בסופו של דבר אנ יצטרך להשלים אם זה אין ברירה..

al19

New member
...

את לא צריכה להיות עם אף אחד שגורם לך להרגיש רע.
את בחורה צעירה בת 24 בשיא החיים שלך ואת צריכה להרגיש מצויין.
את לא תיהי שוב בת 24,
בגלל שהוא מנהל צעיר ככה זה הוא פשוט יתנהג ככה כי זה המנטליות ההזויה שלו ובארץ.
השאלה היא מה באמת הבעיה פה, האם זה רק זה או שיש עוד משהו .
האם היה משהו עם המנהל ? עוד מקרה לפני זה ?
האם את רואה בו יותר מרק מנהל ? או שהוא רואה בך כזאתי. ?
כרגע זה לא משנה
מה שמשנה פה זה כמו שהפרסומת של דייט קולה אומרת
DO WHAT FEELS GOOD
את בסך הכל בשיא החיים שלך , ואת צריכה לעשות רק מה שעושה לך טוב, ואם זה לא עושה לך טוב, אז לכי למקום אחר שיכבדו אותך יותר בו.
בסופו של דבר תצטרכי להתמודד לאזור אומץ ולהתמודד מולו. בחיים צריך להתמודד מולם , הדברים השווים תמיד צריך להלחם בשבילם.
אל תבואי עם תחושב תבוסתנית.
את יודעת מה את שווה.\
עכשיו את רק צריכה להראות את זה לכל שאר העולם.

אלמוג153

New member
אני לא מבין

קודם כל, מה את מוצאת בעבודה בתחנת דלק כל כך הרבה זמן? תתעוררי, לא רק שאין לך עתיד שם אלא במכה אחת, המנהל יזרוק אותך לכל הרוחות בלי חצי סנטימנט לעברך..

ולעינייננו, את לא מעניינת את המנהל שלך. הוא כבר לא מתייחס אליכם בתור בני אדם ואת איך אפשר לומר, "שרפת" את עצמך בעבודה..אחרי 3 שנים, אין מצב שהוא יגיע, יתעורר ויחשוב שנפל עלייך כישרון ויקדם אותך..

קו המחשבה שצריך להשתנות, הוא שלך. את צריכה לעזוב את העבודה לדעתי ולבנות את עצמך במקום אחר. אחרי כמה חודשים, ישר לבקש קידום ולא לחכות שמישהו יעריך אותך..תעריכי את עצמך. בגלל זה את מרגישה לא נוח. את מרגישה זלזול ואת יודעת שמגיע לך יותר מזה...פשוט, את לא יודעת איך להגיד את זה. לטעמי ודעתי האישית, חפשי את עצמך במקום אחר.

אני לא מכירה אותך אבל...

ראשית את נשמעת בחורה רהוטה שמתבטאת היטב ואני לא חושבת שהייתה בעיה עם עבודה בחנות.
שנית, אם טוב לך ונעים בדלק-למה בכלל להכניס את ראש בריא למיטה חולה בשאלות של אם היה מקבל לחנות או לא? סתם עושה לעצמך עוגמת נפש...
שלישית ובזאת גם אסיים-את צריכה לפעול רק בדרכים שיגרמו לך אושר, להרגיש טוב ומסופקת מעצמך. שום דבר שלא עונה עלכך-אין טעם להתעסק בו. זו דעתי.
בהצלחה

Optimistic Girl

New member
ואני מוסיפה משהו

תראי מנהלים רעים תמיד יהיו במשך החיים שלנו,
מה שמשנה הוא, הגישה שלנו לחיים!

הסיפור שלי מזכיר לי משל פילוסופי,
פעם היה מרבה רגליים שהלך לו בדרכו..
ואז פגשה אותו הצפרדע ושאלו אותו, איך אתה מרבה רגליים, הולך כל כך טוב, עם כל כך הרבה רגליים?
המרבה הרגליים חשב על זה, התבלבל והופ לא יכל ללכת !!!
כל הרגליים הסתבכו אחת בשנייה והוא לא הצליח לזוז ממקומו...

בפאן האישי, זה קרה לי כשלעסתי את הלחמניה שלי, ושמתי לב למערכת הלעיסה שמפקדת, וכמעט לא נחנקתי...

כי זה תהליך טבעי ללעוס אם נתמקד עליו, לא יהיה טוב.

בהקשר שלך:
הפרשנות שלי היא:

את עובדת בתחנת דלק, וטוב לך 3 שנים את נהנת שם...
עד שבאה מישהי ושאלה בתמימות, למה את לא עוברת לחנות במקום הדלק...
תמשיכי את הסיפור הזה,
עפ הסיפור של מרבה הרגליים...

בקיצור, העובדת התמימה הזאת שיבשה את קו המחשבה שלך.
את עובדת בדלק, טוב לך,
ובגלל העובדת, עכשיו התחלת לחשוב מחשבות על החנות... ולרצות להיות שם...

ההמלצה שלי היא ללכת לסדנאות בתקשורת בין אישית , עם התמודדות עם אנשים קשים <כמו הבוסים> מלמדים שם אסרטיביות וכו, אני הלכתי לכזאת וזה באמת עוזר.

נ.ב אני ממליצה לך לחשוב על לימודים כלשהם, אם לא תואר אז אולי אפילו מקצוע כלשהו... את צריכה חבל לשרוף את השנים שלך בתחנת דלק...

בהצלחה

למעלה