טוב, כבר 3 ימים שאני דוחה את הקץ ../images/Emo7.gif
אז יאללה, lets give that one a try.
דברים פחות טובים: (וזה הקטע שבו אני נזכרת למה דחיתי את הקץ עד עכשיו
) זאת היתה שנה שהייתי צריכה להגיע להרבה החלטות, ולהתמודד עם דברים, אחרי שעד עכשיו תמיד החליטו בשבילי, אם זה צבא או ביצפר, היתה לי איזשהי מסגרת קבועה ועד כמה ששנאתי את זה לפעמים, זה נתן איזשהי יציבות. והשנה הייתי צריכה למצוא לי את זה לבד, להחליט לבד מה אני רוצה לעשות, לעבוד בעבודות שחורות בשכר מינימום (ולהבין למה השכלה זה חשוב
), ולא יודעת, כמה שאומרים ש"החיים האמיתיים מתחילים אחרי הצבא" וכו', אני עדיין לא יודעת אם אני מוכנה לזה. ואני חושבת שהיו שם הרבה -little earthquakes, ודברים הכי קטנים שיכולים להפיל ככה, וזה גרם לי קצת לפקפק בכוחות שחשבתי שיש לי וכו'. (ובצבא בכיתי הרבה, על שטויות בעיקר, אבל מאז בכלל לא, וזה קצת מפחיד אותי לפעמים, כאילו שאיבדתי את זה או משהו). והיום כשהיינו אצלם נזכרתי שזה ראש השנה הראשון בלי סבא, וזה גם משהו שקרה השנה ולא ממש נתתי לו מקום, אני לא חושבת שבאמת הצלחתי להרגיש משהו אחרי שזה קרה ואז כבר עבר זמן ולא באמת התמודדתי או הפנמתי, רק שלפעמים זה כזה מכה בי, ככה בקטנה.
דברים טובים: (דווקא יש הרבה.היכונו לחפירות
) טוב, אז קודם כל-
השתחררתי מהצבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!, שזה היה האירוע המאושר בחיי עד כׂה (זה לא שחיי בזבל, פשוט, שנאתי את הצבא ממש), ואני זוכרת את ההרגשה הזאת של החופש כשיצאתי מהבקו"ם וידעתי שאני לא אחזור לשם לעולם ושהם לא יכולים לפגוע בי יותר!! (סליחה על המלודרמטיות, אני משחזרת את הרגעים המאושרים וזה), ולדעת שעברתי את זה, ועברתי שנתיים אחרי שלא חשבתי (ואחרים לא חשבו) שאני אצליח, אבל מסתבר שמה שלא הורג אפילו מחשל לפעמים, וגם אם היה לי רע אני לא מצטערת שעשיתי את זה, כי בסה"כ זה לימד אותי המון, על עצמי ועל אנשים אחרים ועל החברה שלנו בכלל |סמשקיתתש|. טוב, אז שבוע אחרי השחרור (נלך פה בסדר כרונולוגי
) התחלתי לעבוד אצל התאומים והייתי איתם כמעט כל יום, ואני עדיין איתם, ואני מאוהבת בהם קשות
כאילו, חברות שלי אשכרה יורדות עליי שנהייתי סיסי, או לחילופין ש"רק אותם את אוהבת"
אבל הם באמת מדהימים ואני חושבת שהם לימדו אותי המון, ילדים הם הכי אמיתיים והכי ישירים, והם גם הכי מתמסרים ואוהבים, וזה כ"כ יפה לראות אותם גדלים וללמד אותם דברים חדשים ולדעת שהם אוהבים אותי ושאני משמעותית בשבילם כמו שהם בשבילי. ובין היתר גם החלטתי מה אני רוצה ללמוד ואני חושבת שאני די שלמה עם זה, ושמרתי על קשרים עם החברות ואפילו חיזקתי את חלקם, ואחרי שבצבא הרגשתי כל הזמן ש"אין לי כוח/זמן/רצון" לעשות דברים, אז השנה עשיתי יותר. אה!!! וכמעט שכחתי!!!! ההופעה של טורי
וזה שהיא באה לארץ ופגשתי אותה, וזה היה כזה מדהים למרות שעושה לי עצוב להיזכר, כי נגמר וזה
ובכלל, כל השנה וקצת הזאת, שחרשתי על המוזיקה שלה, בהדרגה ואז בבת אחת, וכמו שהיא אומרת-Guess I thought I could never feel the things I feel, and ....
בשנה הבאה לה לה לה לה לה
וואי, אני מקווה שיהיה טוב
אז קודם כל!! חו"ל
ב-29.9, תתגעגעו אלי הרבה
ואז לחזור משם ולעבור מפה ולהתחיל ללמוד באונ' ולהיפרד מהתאומים
אוף למה אי אפשר לסיים ב"דברים טובים" וזהו, למה צריך להמשיך לשנה הבאה
של מי היה הרעיון הגאוני
סתם, נו. כולם אומרים שלהיות סטודנטים זה כיף. אז אולי אאמין להם לשם שינוי. ואני חושבת שלצאת מהבית יעשה לי רק טוב, גם אם זה היהי קשה בהתחלה (מעניין כמה זמן אני יכולה לחיות על שניצל תירס של טבעול?! ואני בכלל לא אוהבת תירס
), אבל יהיה בסדר, או משהו כזה.
.Still, Pretty good year (נו מה, הייתי חייבת
)