רותח בנגב !

RED OR DEAD BS

New member
רותח בנגב !

כתבה על לופא, ב"ש וז'ינו, קראו היטב את הפסקה האחרונה, אם זה הגיע למצב כזה, צריך לתלות את ז'ינו בכיכר העיר.

zuli4

New member
אם זה המצב..

אז באמת צריך לתלות אותו בכיכר העיר...

מוצארט

New member
אם זה באמת נכון

כי לא סתם קוראים לזה קונספירציה, באמת צריך לתלות אותו...

לא הייתי קופץ להסיק מסקנות

אחרי הכל ככתוב זו תיאורית קונספירציה וכך ראוי להתייחס אליה. אני חושב שלהיפך, חיזוק הקבוצה הוא אינטרס כלכלי כי אם הקבוצה היתה מופיעה למשל באירופה (היינו כל כך קרובים...) היו מתלוות לזה הרבה הכנסות. אם נדבר על עכשיו, ברור שתצוגה טובה של הקבוצה תחזיר מהר מאוד הקהל שכל כך לא רוצה שהקבוצה תרד. אולי אני טועה וחיזוק הקבוצה דורש הרבה יותר כסף מהרווחים שבעקבותיו אבל עדיין זינו הוא גם אוהד ולא רק איש עסקים ואני רוצה להאמין שהוא פועל לטובת עתיד הקבוצה (לפי הבנתו שגם עליה יש לי ביקורת אבל זה לא העניין) ומי שמפיץ את הרעיון הזה הוא מישהו שחושב שבדרך זו יוכל להחליפו.

RED OR DEAD BS

New member
אז איך אתה מסביר את אי ההתחזקות של

הקבוצה לעומת, שאר חברינו לתחתית? יש לו אינטרס לא להתחזק? וכפי שאתה טוען הוא גם לא רוצה לרדת, אז לעזאזל למה הוא חוסך כל אגורה בימים כאלה?

אז ככה:

דבר ראשון, באר שבע עדיין לא הקבוצה הגרועה בליגה. הפועל תל אביב לא התחזקה יותר מבאר שבע. אותו דבר לגבי הפועל חיפה. לגבי קבוצות אחרות, הן התנהלו יותר טוב מזינו אני לא אומר שהוא עושה את מה שצריך וגם אני הייתי מאוד שמח להחליף אותו. בקשר לשאלה השניה אני חושב שהאינטרס האישי וגם הכלכלי שלו הוא כן להתחזק. לגבי האישי, אין מה להסביר, לגבי הכלכלי אני אפרט יותר: הנתונים שכביכול מוכיחים שירידה טובה מבחינה כלכלית כוללים אך ורק מספרי כרטיסים (שגם הם מסתכמים על נתונים לא עדכניים- היום בכל הקבוצות באים פחות אוהדים למשחקים ממה שהיה בעונת העלייה, למה שתבוא אותה כמות?). הם גם מתעלמים לחלוטין מגורמים לא פחות חשובים: - זכויות שידור: מקור להכנסות גדולות שירד כמעט לחלוטין. - תמלוגים מההתאחדות ומועצת ההימורים: ירדו מאוד - והכי חשוב (מה שהכי חשוב לזינו): ירידה של הקבוצה לליגה נמוכה יותר תוריד בצורה דרסטית את שוויה של הקבוצה. במקרה שהוא ימכור אותה (קשה להאמין שהוא מעוניין להחזיק בה לעד) הוא ירוויח הרבה פחות. אני מקווה שנתתי מספיק סיבות למה ירידה היא לא אינטרס כלכלי של זינו. לגבי השאלה למה הוא חוסך כל אגורה אני חושב שהמצב במשק לא פסח עליו והוא יכול להרשות לעצמו להשקיע פחות מבעבר. באמת יכול להיות שכל העניין של ניהול הקבוצה גדול עליו מבחינה כלכלית אבל עדיין אני לא חושב שהוא רוצה ברעת הקבוצה ממניעים אישיים-פיננסיים.

RED OR DEAD BS

New member
לא יכול להשקיע? שימכור !

לגבי הפועל ת"א, הם כן התחזקו, או לפחות כוונתם הייתה להתחזק, גם הפועל חיפה שנראית הרבה יותר יציבה מאיתנו וספק רב אם חוסר המזל שלה ימשיך, צ'רלטון לא משדרת ת'ליגה הלאומית (אולי משחקים בודדים), דבר שבאופן ישיר יגדיל בצורה משמעותית את כמות האוהדים, הרי כבר אין ב20 ש"ח את הקבוצה שלך. לגבי אישי, בסדר הוא רוצה שנישאר, הוא אוהב את הפועל, אז למה לא לדרוש מחיר הגיוני, שבסה"כ רוח חדשה בקבוצה רק תעזור ותיצור קשר עם הקהל, ז'ינו אשם בכל מה שבא עליו, מוכר שחקני בית ועוד מפסיד עליהם כסף למרבה הפלא, מכר את בניון ובמקום לגזור קופון, הוא נמצא בתביעות וכך לגבי כל שוער/ זר/ רכש שהגיעו לפה. למה לעזאזל הוא מכר את רחמים? בגלל 10 אלף דולר שהוא שילם אחר כך פי 20, אז אתה יודע מה, הוא כן רוצה לרדת/לא מראה שהוא רוצה להשאר !

מוצארט

New member
קצת על ז'ינו...

בזמן שאנחנו יצאנו אתמול מהאצטדיון אחרי המשחק, זה מה שקרה: לאחר משחק ההפסד אתמול של קבוצת הפועל באר שבע לקבוצת בית"ר י"ם, יצא יושב ראש הקבוצה, אלי זינו, מחדרו, לתוך המתחם הסגור שמפריד בין האוהדים לחדרי ההלבשה. במהלך היציאה נשמעה קריאה מפי אחד מאוהדי הקבוצה (נער), לעבר יושב ראש הפועל ב"ש אלי זינו, "הרסת את הקבוצה". זינו בתגובה פתח בריצת אמוק לעבר האוהד, וניסה להכות אותו מבעד לגדר שהפרידה בין האוהדים לזינו, האוהד, הצליח להתחמק בשנייה האחרונה מהסטירה, הרבה בזכות שגדר הפרידה בינו לבין יושב ראש הקבוצה. חברי ההנהלה לאחר מכן החזיקו את זינו שרצה להתעמת עם האוהד בשנית. יש לציין שלאחר נסיון התקיפה האוהד המותקף אמר מס' מילות גנאי לאלי זינו, שלא הבליג, והחזיר מילות גנאי משלו לעבר האוהד. נו באמת... ככה מתנהג יו"ר קבוצת כדורגל? איזה עבריין מטומטם...

למעלה