בטח, בכיף. אני רואה שפירגה לא כאן
אז אני ארשום במקומה. עוגת שיש-טחינה - הביאה פירגה החומרים תבנית משומנת עגולה מתפרקת מספר 24 200 גרם מרגרינה רכה 11/4 כוסות סוכר לבן 4 ביצים שלמות 1 גביע ביו יוגורט 1 כפית שטוחה סודה לשתייה 1 כוס קוקוס 2 כוסות קמח תופח 2 כפות טחינה גולמית 1 כף גדושה שוקולית - אם אין שוקולית לשים 1 כף קקאו + 1/4 כוס סוכר 1 כפית תמצית רום או ליקר אופן ההכנה לערבב היטב (במיקסר או ביד) מרגרינה, סוכר, ביצים, יוגורט, קוקוס, קמח וסודה לשתייה. להוריד 11/4 כוסות מהתערובת לקערה בינונית. לצקת את היתר לתבנית וליישר. להוסיף ליתר הבלילה את הטחינה, השוקולית והליקר. ולערבב היטב לבלילה רכה. אם היא לא רכה מספיק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים/חלב/שמנת מתוקה. לצקת על הבלילה הלבנה שבתבנית. בעזרת קיסם לעשות בעדינות כמה סיבובים כדי לערבב את התערובת. לא לערבב ממש - רק כמה סיבובים. לאפות בחום של 175 מעלות 45 דקות. בתיאבון הערה: אם רוצים להרגיש יותר את הטעם של הטחינה, אפשר להוסיף עוד כף. אני אנסה כך בפעם הבאה.