רותי אני מצטערת אני חייבת לשאול

רותי אני מצטערת אני חייבת לשאול

איך אפשר לדעת שניתן לסמך על הישויות יש דוגמאות בהיסטוריה לישויות שהכזיבו למשל יש אדם שלא זוכרת כרגע את שמו ולא יכולה זמנית לברר כי המחשב שלי בתיקון (נ.ב עופר אני מתכוונת לשלוח לך את שמו כי הוא דוגמא טובה לחוסר אמון שלי). טוב אז יום אחד הבחור שמע קולות דוברים אליו ומחרטטים אותו שהוא צריך לאחד את האנושות או בולשיט אחר ( לא זוכרת כרגע עופר אני אבדוק כשהמחשב שלי יחזור וגם אצרף לך תמונה שלו), הם אמרו לו לבקש מאחרים לנסות לפגוע בו עם כל מיני כלי חיתוך. רופאים בחנו אותו ודקרו אותן הישויות שמרו עליו הוא נלך לכל מיני מקומות ואנשים תקעו בו חרבות וכדומה ובאורח פלא לא קרה לו דבר אחרי כמה שנים שהוא ממש התפרנס מזה כנראה הישויות החליטו שהם מיצו את הבנאדם והפיקו מה שהצטרכו ואז הוא כן מת מדקירה אחרי ששנים ראו אותו עם חרבות שנכנסות בצד אחד ויוצאות מצד שני הישויות הפקירו אותו למוות תוך שחרור השמירה עליו באחת

רותי 11

New member
זה לא בהכרח ישויות מהאור ששמרו עליו אבל

לאחד את האנושות דרך זה שהוא חסין פיזית
לא מקדם אותו לשום מקום חוץ מהקטע הזה
לאחד את האנושות זה דרך אהבה וזה לא
עושה רושם כזה.
וגם לקבל כאלה מסרים שהוא מאחד את האנושות
זה לעבוד על האגו שלו וזה מריח מאוד לא נקי

טוב לא יודעת אם זה מהקרים המוזרים

שלי או לא כי הפעם לא היה לי כוח לברר אבל כהר קרה לי שמישהי שנשמעת כמוני ומדברת כמוני התקשרה לאחרים אז התקשרו ממפעל הפיס ואמרו לי שהתקשרתי ןביקשתי שיחזרו אלי עם פרטים ואמרתי ממש לא ןאז הנציג אמר מוזר וזה כבר פעם שנייה שזה קורה אני לא אוהבת כשאנשים מדברים איתי או עם חלק ממני בלי שאני יודעת על זה! למי עוד היא כבר התקשרה:p

איך מונעים מקרים שאנשים ידברו איתי בטלפון כשלא אני מתקשרת...

... ואחר כך הם חושבים שאני עשיתי את זה...
אבל זה לא אדם מתקשר כי נשמע כמוני

למעלה