רותי בקשר לטיפול שלך ביוטיוב..

AEOLIAH

New member
רותי בקשר לטיפול שלך ביוטיוב..

התחילו להיות שינויים כבר..
יש לי שאלה אמרת שעלי לטפל בבטחון עצמי(מסכים איתך)
מה בנוגע לטפל לדימוי העצמי ולאהבה עצמית?
כי אני כל החיים 20 שנה ניסיתי להתמקד בדימוי העצמי ובאהבה העצמית ולא הגעתי לשום תוצאות אבל כשאת דברת על בטחון עצמי משהו ירד האסימון ירד.. והבנתי שהמיקוד צריך להיות בבטחון העצמי ולא בדימוי העצמי ואו באהבה העצמית..

מה דעתך?

pynokyo

New member
לדעתי דימוי עצמי נמוך גורם לחוסר ביטחון - חיזוק הדימוי העצמי

יכול לעזור לחיזוק הביטחון העצמי.
ביטחון עצמי או חסרונו קיים בתחומים מסויימים בחיים - דימוי עצמי משפיע על כל התחומים.
מקווה בשביל הבחור הזה שילמד לשפר את הדימוי העצמי שלו ושביטחונו העצמי בתחומי חיים שונים יגבר - ושיהיה לו בהצלחה.

AEOLIAH

New member
כל חיי התמקדתי בדימוי עצמי ובאהבה עצמית דרך מטפלים ללא הועיל

מעולם לא התמקדתי בנושא של בטחון עצמי.

pynokyo

New member
דימוי עצמי זה מה שאתה מאמין שאתה שווה או לא שווה

דימוי עצמי נבנה מינקות, גם אדם עם דימוי עצמי טוב (גבוה), עלול למצוא את עצמו בתחומים מסויימים חסר ביטחון, ובתחומים אחרים מלא ביטחון, כאשר אתה מדבר על ביטחון עצמי נמוך אתה לא מגדיר באיזה תחום אתה מרגיש חוסר ביטחון, לכן אני מסיקה שהדימוי העצמי שלך נמוך, ולכן עליך לחזק את הדימוי העצמי שלך.
אני מניחה שיש תחומים בחיים בהם אתה מלא ביטחון עצמי ותחומים אחרים בו אתה חסר ביטחון.
לעומת זאת דימוי עצמי נמוך מקיף את כל תחומי החיים - כי אתה לא מאמין בעצמך או ביכולות שלך, העובדה שהטיפולים לא הועילו לך, לא אומר שאתה צריך להפסיק לחפש דרך על מנת לחזק את הדימוי העצמי שלך ואת האמונה שלך ביכולותיך וכישוריך בתחומי חיים שונים.
על פי התגובות שלך וההודעות שלך, יש לך כנראה דרך ארוכה לעבוד על עצמך לשיפור הדימוי העצמי שלך, רק אם תתמיד ותתנסה במצבים שונים בחיים, תלמד מניסיון עצמי לנתב את עצמך למקומות טובים יותר עבורך.

elar84

New member
תודה רבה. זה לא טיפול בביטחון עצמי

בכל מקרה אני גם אנסה!

AEOLIAH

New member
זה טיפול שמטפל בפחד לעשות שינוי

לא אמרתי שזה טיפול על ביטחון.
בכל מקרה עברו שבועיים וחצי מאז שהתחלתי ואני עושה את הטויפול כל יום ולפני כמה ימים עברתי שינוי מהותי בחיים שלי. לא יודע אם זה קשור לטיפול אולי כן.

רותי אמרה שרק אחרי 3 שבועות מתחילים להרגיש שיש שינוי, אצלי זה קרה אחרי שבועיים

elar84

New member
נשמע מדהים...אני יודעת מנסיון שהטיפולים של רותי מופלאים

בהחלט לא אמרת שזה טיפול לביטחון. זאת הייתה המסקנה שלי.
אני גם אנסה ואדווח... תודה רבה על השיתוף שלך.

AEOLIAH

New member
כן מרגישים שלרותי יש נשמה עתיקה.

ורואים את זה בעיניים אצל אנשים עם נשמות עתיקות.

למעלה