רותי , החלטתי לספור...

רותי , החלטתי לספור...../images/Emo43.gif

בעקבות הסקר החלקי שממנו הסקת שחלק מהעומס , בלילות נופל על הנשים, וחלק "בשותף" עברתי על כל ההודעות : נילי, אמא של שירה, ליאת, אתיש, odeia, אירית, נילי כלומר סה"כ 7 שנושאות ברב הנטל לעומן : שירלי,נעמי(אשתי),חגית, אשתו של אמיר, rachell , תמי,מיכל, מיכל153 , סיגל, אשתו של החושף, האישה עליה סיפרה קוטפת הפרחים, אילנה כלומר סה"כ 12 שיש להן בן זוג שהוא גם שותף לעבודה... אני גאה לומר שכנראה רב הגברים מתחלקים בנטל ומהווים שותפים מלאים אז...תפסיקו לקטר עלינו , אנחנו לא כל כך רעים.... חג פורים שמח הרבה בריאות
אמנון מרגלית

zimes

New member
פיספסת אותי בספירה ../images/Emo3.gif

אני מצטרפת לחלק השני. אבל - הגברים פה אינם דוגמה לכלום, כי אילו לא הייתם שותפים מלאים, לא הייתם גולשים פה. זה מוריד 3 קולות (אתה, אמיר והחושף). (לא בגלל שאני לא מאמינה לכם ומעריכה אתכם מאוד, אלא כי זה ממש לא מדגם מייצג של גברים). זה משאיר אותנו ב - 9-7. 7 נשים שלא מקבלות די עזרה, 9 נשים עם בעל שותף. לא הבדל מובהק. יותר מזה - בכמה בתים נופל כל הנטל על הבעל (נניח - לאחר תקופת ההנקה)? בכמה משפחות הבעל מסוגל להעביר לילה לבד עם כל הילדים? ומה לגבי שבוע רצוף כזה? אתה עדיין יכול להיות גאה, אבל לצערי אפילו המצב בפורום רחוק מלייצג את המצב בחברה הישראלית.

רותי ע

New member
ועל כך נאמר-מלאכתם של צדיקים... ../images/Emo8.gif

מסכימה עם ZIMES ורק מוסיפה שכשהתכוונתי לסקר לא מייצג לא התכוונתי לתשובות של הפורום אלא למה שאני רואה בחיים הרגילים...חברות/חברות לעבודה/שכנות...

רגע, עושים פה סקר ולא סיפרו לי?

אצלנו מכורח המציאות בעלי שותף מלא לגידול הילדה. המציאות שלנו כוללת אמא שנוסעת לחו"ל לפחות פעם בחודשיים לתקופה של עד שבוע. ואנחנו לא עושים מזה ביג דיל - זה ברור שהוא שותף מלא, זו לא שאלה אפילו. אז אני מצטרפת לחלק השני

מישהו אמר שאתם רעים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכל אחד יש פאקים, ואתם לא יוצאים מהכלל. אני אומרת שאם בן-זוגי לא היה קיים, היו צריכים להמציא אותו (או לחלופין, הייתי מתחתנת עם אח של שירלי
)

דיאנה1

New member
גם אותי שכחת (בחלק שבו הבעל

הוא שותף מלא) אם זה לא היה ככה, למי היה זמן לגלוש?
מה ששוב אומר שהסקר בפורום לא ממש מייצג...

למעלה