רותי יש לי בעיה ...

רותי יש לי בעיה ...

את האמת גם אני לא יודע את ההמשך כי הוא עדיין לא קרה , יתכן מאוד שזו הייתה רק הרגשתי ו`` קרב המוחות`` יסתיים בין פיצה לג`חנון . קשהה לי כרגע לפענח את הדמות שהייתה מולי וטוב שכך - זה הופך למעניין יותר וכמובן מעורר צפיה . אך מכוון שעדיין לא היה מענה אין לי תשובה ברורה ....... נ.ב נהנה כל פעם מחדש לקרוא את תגובותייך שלעיתים עולות על ההודעה (גם שלפעמים זה מרגיז שלא הבנת בדיוק ) אבל זה כל היופי , לעיתים מילותייך מאירות את הנושא בצורה שונה ופותחות כוון מחשבה נוסף . יום טוב לך ``מנג`רית ``!

רותי ב.

New member
צבעוני יקר,

מצפה בכליון עיניים ובעניין אמיתי להמשך קרב המוחות. תודה לה על המחמאות בנושא התגובות, (-: נהניתי באמת. הערב אני יוצאת לפגישת פורום אחר, שכותבת שם כבר שנה ועדיין לא מכירה אף אחד באופן לא וירטואלי. סקרנית בלי סוף, אם יראו לי כפי שדמיינתי לעצמי אותם, אם אראה להם כנ``ל, או שמא יתאכזבו (מה שסביר) וכולי וכולי, שאלות הרות גורל שכאלה. יום נהדר גם לך, ולכולם, למה לא?? (-:

מנג`רית ..

אני בטוח שתרשמי אותם .... (ואם לא שיקפצו ) אני יקבל אותך בזרועות פתוחות ... לכי תראי להם מה זה ! אוף זה נראה כמו נאום קרב `` מלב אמיץ `` פשוט תהיי את !

רותי ב.

New member
לב אמיץ אולי לך יש,

אבל לא לי. )-: זקני הפורום בטח זוכרים תגובה להודעה שכתבתי, בה הודיתי שאני בחברת יותר משני אנשים חוטפת שיתוק, ואלם. אבל בסוף עבר בשלום. רציתי להעביר תמונה של פרח קיר אבל לא הצליח לי. אולי פעם אחרת.

למעלה