רותי..מה קורה עם דקל

cxczevik

New member
רותי..מה קורה עם דקל

שלחתי 3 אי מיילים אבל אני מקבל הודעות שגיאה וכי הדואר שנשלח אליו לא התקבל..רז מה אני עושה בנידון..שלחי לי אימייל בבקשה ואני אשלח לך פרטים נוספים כמו כתובת שתעבירי לו על 2 הסיפורים שלי..כי לא ייתכן שאני לא מקבל כלום ובמיוחד לא מפורטאל הבית שלי שעולה ראשון ובו אני משקיע זמן ומאמץ... טוב בכל אופן תודה זאביק

@poet admin

New member
בדרך הפרסים בדרך

יש לנו עוד כמה אנשים למצוא כי הם לא נתנו לנו את הכתובות המדוייקות , איתך הסליחה , אנחנו מחלקים את הפרסים במרוכז אז שתיהיה שנה טובה סה לכתוב לי שוב לאימייל [email protected] forums admin

cxczevik

New member
הי דקל..

תודה...ואני מקווה שזה על 2 הסיפורים שלי וחוץ מזה תודה ובאמת חג שמח לכולם ויום הולדת שמח לי אני בן 24 :> אם הכל יהי בסדר ולא אמות לפני...הרי החיים משתנים מדקה לדקה ומשנייה לשנייה זאביק

רותי ב.

New member
זאביק, מזל טוב (-:

ושמחה לראות שגם בענין לעיל יש התקדמות. מאחלת לך המון סיפורים עם סוף טוב, בדיוק כזה שאתה מאחל לעצמך. ובהזדמנות זו גם שנה טובה וחג שמח.

cxczevik

New member
תודה תודה אבל..

העניין שאני מאחל לעצמי ולכולם יקרה מתישהו אבל..אחרי הפרידה האחרונה שבאמת הרסה לי את העצבים והכאיבה בגלל התנהגות מטומטמת לצערי שלי ושלה....במקום לתת עוד צ`אנסים (אחרי שהיו כמה) והיינו חייבים....של מי שמכיר אותי וידע שהייתי איתה בקשר יודע שלא רציתי או שאני לא מרוצה מזה שנפרדתי ממנה...כולם מעירים לי על כך...ורני מנסה לשכוח ממה שהיה..או מהפרידה לפחות..

למעלה