רותם גפינוביץ ועומר שפירא מתחרות היום

רותם גפינוביץ ועומר שפירא מתחרות היום

רותם גפינוביץ סיימה היום במקום ה-11 בוואלטה בורגוס לנשים שנערכת בספרד. הייתה חלק מבריחה של 12 רוכבות שהצליחה לנצח ולהקדים את הדבוקה ב-12 שניות. לקחה בדרך את המקום הראשון בטיפוס מדורג, דבר שהקנה לה את חולצת ההרים https://twitter.com/hashtag/BurgosFem?src=hash

עומר שפירא מזנקת בשעות אלו לטור הנשים של קליפורניה.
בהצלחה לשתיהן

תוצאות נאות לישראלים

רותם גפינוביץ סיימה בקטע ה-2 בבורגוס בדבוקה הגדולה, בזמן של המנצחת. עלתה למקום ה-8 בדרוג הכללי וממשיכה להחזיק בחולצת המטפסת יום נוסף.
בקטע 1 בטור קליפרוניה לנשים, עומר שפירא סיימה במקום ה-38, בפיגור של 56 שניות מהמנצחת, אלופת העולם, אנה ון דר ברגן. השדה במרוץ זה הוא איכותי ביותר כך שמדובר בתוצאה לא רעה.
בקטע 7 בג'ירו, שהסתיים היום בעיר ל'אקווילה שבמרכז איטליה, סיים גיא ניב במקום ה-74, בפיגור של 3:10 דקות המנצח בקטע, פלה בילבאו מאסטנה. לכאורה, אין שום סיבה להתרגש מהמיקום. לדעתי, מדובר בקטע האינטנסיבי ביותר שהיה עד עכשיו בג'ירו. סיימו חצי שעה לפני הלו"ז המתוכנן, ורוב הזמן במשך ה-4 שעות בהן רכבו 180 ק"מ, הקצב היה חזק מאוד כולל קטעים גדולים של מיתר ארוך מאוד בדבוקה. היכולת של גיא ניב להישאר בדבוקה עד העלייה האחרונה היא מעודדת מאוד.

תוצאה מעולה לעומר שפירא בקליפורניה

סיימה חמישית בקטע הקשה ביותר במרוץ, שהסתיים בטיפוס להר בולדי. עברה למקום ה-8 בדרוג הכללי.

כתבו עליה בעיתון ...

http://www.cyclingnews.com/races/tour-of-california-womens-race-2019/stage-2/results/
יש גם תמונות שלה שם. כתוב שהוענק לה התואר "הרוכבת האמיצה ביותר" בסיום הקטע. תקפה לפני העלייה של הסיום עם עוד שתי רוכבות, השאירה אותן מאחור והובילה עד שחברו אליה מנצחות הקטע , ון דר ברגן והול, שהשאירו אותה לבסוף מאחור.

תמונה של עומר שפירא מהקטע השלישי והאחרון בקליפורניה

עומר שפירא סיימה את קטע 3 עם דבוקת 28 הרוכבות שסיימו בזמן של המנצחת בקטע, ושמרה על מקומה ה-8 בדרוג הכללי. דרוג זה הקנה לה ולקבוצתה (שזכתה גם בתואר הקבוצתי במרוץ) 50 נק' UCI (בתוספת ל-14 הנק' שצברה בקטע השני). בתמונה היא לובשת את חולצת הרוכבת האמיצה/התקפית בה זכתה יום קודם.

רותם גפינוביץ סיימה את הקטע השלישי והאחרון בבורגוס, בפיגור של 1:40 מהמנצחת. היא איבדה את חולצת המטפסת (סיימה במקום ה-2 בקטגוריה) והתדרדרה בדרוג הכללי מהמקום ה-8 למקום ה-35.

ItsikH

Member
לפי האתר יש לרותם עוד שלב רביעי לפניה
בשלב השלישי שהיה אני מכיר חלקים, אבל קשה לי לזהות את הקושי כי רכבתי מצידו השני לפני שנים רבות.
בשלב האחרון לפי האתר רכבתי חלקים רבים אבל רובם בכיוון ההפוך. קשה לי לומר מה הקושי

למעלה