רותם כנס שניה

רותם כנס שניה

היי רותם מה המצב? אני יודע שאתה קורא את זה למרות שאתה אומר שלא תיכנס לכאן יותר, תקשיב לי, אתה יודע בדיוק במה מדובר ולמה לא עונים למאיה אז תחשוב טוב לפני שאתה מוותר על משהו שחשוב לך לטובת בן אדם אחד. ממני, אחיך, אלון זכריה.

אלון...שמע טוב טוב מה קורה...

זה מעניין את הזין שלי בטח למה אתה לא מדבר אם מאיה. אלון שמע. מאיה אפילו לא יודעת שרשמתי את זה. ואפילו לא מעניין אותי מה תהייה התגובה שלה...אני מדבר גם אל אלין וציפי כי אני יודע שגם הם היו בצ´ט... עכשיו שמע מצידי אל תענה לה אתה אבל יש כל כך הרבה אנשים בפורום שמישהו בטוח יכול לענות...לא כולם לא מדברים איתה שוב אני כותב...ואני מדגיש...אני נשבע באלוהים שאם עד מוצאי שבת אף אחד לא כותב לא תגובות אני לא נכנס עוד לפורום ושוב לא מזיז לי מה תענו...אחי אין לי מה לחשוב אם אני לא יהיה בפורום כמו שאתה יודע הנשמה שלי תשאר עדיין פה אני לא ימות אני לא יעלה לשמיים... אז תתחילו לחשוב טוב טוב כולכם כי לי באמת יש הרבה מה להציע לפורום הזה...בקיצור אחים שלי זה פורום מזרחית כמו שאתם יודעים מי שרוצה להיכנס ולכתוב מכתבי אהבה וכל זה יש הרבה תוכנות שאפשר לדבר בהם על זה...ושאף אחד לא יפגע פשוט זה מעצבן אותי יותר מדי...מצטער שאני מוציא עליכם הכל אבל פשוט אני למדתי להתחיל להוציא הכל החוצה ובגלל זה נפגעתי ואני מאוד עצבני...בקיצור אני יכנס פעם אחרונה ביום ראשון אני רוצה תגובות על מה שכתבתי רק אז אני יחשוב מה לעשות ואל תכנסי לאף תוכנה לדבר איתי אני ממש לא בקטע של לדבר כרגע אני לא ממש בעינינים... *****רותם*****

tsipi35

New member
רותם המתוק

לענות למי? בפורום הזה כרתנו ברית. לא עונים למי שלא מדבר יפה, מקלל ומעליב. מה לעשות? כאלה הם החיים. אני הבנתי מאלין ומאלון שמאיה התבטאה מאוד לא יפה באותו יום בצ´אט. לצערי הרב אני כבר לא הייתי שם. מאיה צריכה ללמוד לדבר יפה לאנשים שאיכפת להם ממנה ובאמת אוהבים אותה. לדעתי כדי להחזיר הכל לקדמותו על מאיה לפנות לאלין ולאלון בצורה אישית ולהבהיר את העניין ואולי גם לבקש סליחה. זה שלא עונים למאיה זה דבר אישי בין מאיה, אלין ואלון. ותהיה בקשר רותם...מזמן לא דיברנו.

רותם - ציפי בהחלט צודקת נשמה!!!!

אני ניפגעתי ושכשמפנים לי עורף , וקוראים לי מגעילה,אז בעצם היא בכלל לא צריכה את התגובה שלי אני ומאיה אין לנו כל כך על מה לדבר בכלל אין לנו, היא פגעה בי ואלון זכריה ראה את הכל אז שיהיה לה כל טוב אין לי מה לאחל לה יותר,ובטח שלא להגיב למי שפגע בי בצורה כל כך בוטה ומזלזלת כשרק ניסיתי לעזור - אני לא מתכוונת לשרשר כאן הודעות בנושא הזה. אוהבת נשמה ואל תתרגז שיהיה לך שבת שלום מאמי אוהבים אותך רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם >>>>>>>> ילדת חופים>>><<<<< אלין.

משה מאמ ילא רבים רק אמרתי את ../images/Emo70.gif

מה שיש לומר לרותם בקשר למאיה, ועוד כתבתי שאני לא מתכוונת לשרשר הודעות בנושא אז כאן אני מסיימת לכתוב,רותם חבר שלנו טוב ועליו אנחנו לא נוותר אם זה תלוי בי בכל אופן. שבת שלום מושוןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהבים אותך נשמה ספר לי מה קורה איתך כבר כתבתי לך את זה לפני כמה דקות נשמה. <<<<<< ילדת החופים>>>>>> אלין

למעלה