רותם 1232 כנסי :)

רותם1232

New member
כה הייתי ו...

והצטלמתי עם ציוןןןןןןןןןןןןןןן הוא היה כזה חמודדדדדדדדד=] היית ב6? כי הכניסו אתכם מזה מאוחר.. הגעתי לשם מוקדם מדיי.. ב7 בערך ועוד הייתם בחוץ... גם ראינו את כל המשפחה שלו בחוץ.. אמ שלו וזה.. מלא מלא מלא היו ומלא עוגות..

רותם1232

New member
כה היה כיף=]

הם נתנו להצטלם איתם בסוף וסוף סוף הגשמתי חלום והצטלמתי עם ציון.. אני מזה לא מאמינה..=] תגידו לי אם אתם באות שוב ומתי ואני אשתדל גם לקבוע לאותו יום.. רציתי לראותותכם=]

רותם1232

New member
ואמרו ששלום בכה.. זה נכון??

כאילו שהמשפחה עשתה לו הפתעה והוא לא ידע והוא ראה אותם ובכה.. איזה חמודדדדדד=] הוא אמר לנו שהיה לו יום מטורף..=]

כן הוא מאמי הבנאדם הה ! :)

הוא באמת בכה והוא באמת היה מופתע וממכן חבל שלא ראינו אותך ומזתומרת נתנו לכם להצטלם איתם? ככה סתם בתוך האולפן ? :\

רותם1232

New member
לא ממש כאילו

כשנגמר וירדנו במדרגות אז הם היו שם כמה בנות שהצטלמו עם אסי ובאתי להצטלם איתו והשומר לקח אותו=// ואז הבנות הלכו לציון אז הלכתי גם וחיכיתי וניסיתי וכל שניה באה מישהי אחרת להצטלם איתו אז השומר לקח אותו ואז הוא אמר עליי כזה "רגע היא מחכה הרבה" ואז הצטלמנו
הוא חיבק אותיייייייי המאמי הזההההההההה :) אבל התמונה יצאה טיפה מטוששת ויצאתי בה לא יפה=/ איזה באסה=/

מה למה שלום המתוק הזה בכה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוףף אני לא מעודכנת

אני הולכת יום ראשון בפעם האחרונה בחייים../images/Emo4.gif

איזה מעצבן אף פעם לא יוצא לי לדבר עים ציון פעם אחת הוא מיהר הביתה זא לא יכולתי לדבר איתו וביום שלישי הם ברחו :( הם יצאו מיציאה אחרת אבל אני חייבת ללכת לירואת את התוכנית עוד פעם אחת אני מקווה מקווה שאני יצליח להיכנס למהאחורי הקלעיםם סוף סוף ציון הזה בסוףףף התוכנית נעלם בטיל אין לכם מושג כמה זמן ישבתי וחיכיתי לו שהוא יצא וכול זה לשווא

פעמים

זה הרבה בשבילי אני עוד אמרתי שבחיים לא הייתי הולכת לתוכנית הזאת והייתי כבר פעמים ואני חייבת עוד הפעם.....

רותם1232

New member
גמאניי

אני ביום שלישי בפעם האחרונה.. אני מקווה שהאחרונה לעונה הזאת ושתהיה עונה שניה=]]]]]

רותם1232

New member
אני וציון XD

הוא היה כזה מאמייייי אבל יצאתי לא משהו בתמונה אז הקטנתי אותה ...חחחח

למעלה