רותם

איה@

New member
רותם ../images/Emo26.gif

עצוב שהחלטת לסגור סופית את קופת שרצים. אבל - למה הורדת אותו מהרשת? היו בו קישורים יפים וחשובים, חבל להעלים אותם. וחוץ מזה את מודל - לפחות בשביל הנוסטלגיה תשאירי אותו באויר. תחשבי על זה??
איה.

אני מרגיש שאיכשהוא חזיתי פה משהו...

זוכרים את סיפור הבלוגים שלי? אז נאמר שם שברגע שהאתר של מישהו מקבל הגדרה עצמית לא מכוונת, אז בעל האתר באופן תת מודע מרגיש צורך להפסיק עם העידכון שלו.. זה לא דווקא הכוונה לרותם, כי אני בטוח שהיו לה את הסיבות שלה, אבל אני בטוח שזה קרה גם לרבים נוספים..

binba

New member
../images/Emo2.gif אה??

בואו לא נכנס לתאוריות מורכבות ומופרכות...סגרתי את האתר שלי כי הרגשתי שאני כבר לא נהנית ממנו, נהפוך הוא. כמובן שהתלוו לכך עוד גורמים נוספים שהטרידו אותי לא מהיום ולא מאתמול, אבל בגדול - אם התחלתי לסבול מאתר שהקמתי להנאתי גרידא, אני לא רואה סיבה להמשיך ולמרוח אותו, כי גם הגולשים לא יהנו ממנו. אז אני יוצאת לי לחופשה מסצינת הבלוגים, לפחות באופן פעיל (כי בבבלוגים של כולכם אני ממשיכה ואמשיך לבקר), אבל יש להניח שאחזור בבוא היום, אם לא בבלוג אז באתר אחר...תמיד יש את הדגדוג הזה באצבעות לבנות משהו חדש
. (ולאיה - עם כל הכבוד לעצמי (
), לא נראה לי שהייתי מודל. ואם כן - תודה רבה, אני מוותרת )

איה@

New member
אל תוותרי../images/Emo70.gif

אולי את לא חושבת כך, אבל גם אני ועוד הרבה אחרים (מפורום עיצוב גרפי - למשל.., מתייחסים אליך כאל מודל לעיצוב קלאסי נקי מיוחד ומקצועי (אל תמעיטי בערכך!!) ובכל מקרה אני חוזרת על ההצעה שלי - למרות שלא תעדכני, תשאירי את האתר באויר. יש לו ערך רב. אני מקווה שתחזרי בקרוב. בהצלחה בהמשך הדרך. ולפחות כאן - אני מקווה שנראה אותך הרבה!!
איה.

את יכולה אפילו לעשות ארכיון כזה

של כל העיצובים שהעלת אי פעם .. כמו מוזיאון..

למעלה