רותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה אותך באי סי קיו ועכשיו!
ר רותם טל New member 26/8/02 #2 את יודעת מה זה אומר? שאת צריכה לבוא אליי ולמצמוא לי איפה האי סי קיו נעלם או להתקין לי מחדש ולסדר לי את המחשב בלעטטט
את יודעת מה זה אומר? שאת צריכה לבוא אליי ולמצמוא לי איפה האי סי קיו נעלם או להתקין לי מחדש ולסדר לי את המחשב בלעטטט
מ מריה12 New member 26/8/02 #5 כשאת מדליקה את המחשב.. זה מראה לך כמו מסך עם עננים כאלה.. וציור של ווינדוס.. ואמור להיות כתוב לך שם או 95´ או 98´ או XP
כשאת מדליקה את המחשב.. זה מראה לך כמו מסך עם עננים כאלה.. וציור של ווינדוס.. ואמור להיות כתוב לך שם או 95´ או 98´ או XP
ר רותם טל New member 26/8/02 #6 מאיפה את מבינה בדבר הזה????? איזה בושות,אני יותר גדולה ממך ואני לא מבינה בושותתתתת בשבילך סגרתי את המחשב ועמדתי לראות מה הוא יכתוב לי וזה כתב לי xp
מאיפה את מבינה בדבר הזה????? איזה בושות,אני יותר גדולה ממך ואני לא מבינה בושותתתתת בשבילך סגרתי את המחשב ועמדתי לראות מה הוא יכתוב לי וזה כתב לי xp
מ מריה12 New member 26/8/02 #7 אה אוקי אז יש לך ווינדוס XP כמו שלי ממ.. זה באנגלית או בעברית? ותיכנסי ל-התחל או start זה בשורה שהכי למטה.. נראה לי השורה כחולה ואז תחפשי בתפריט שזה יפתח חיפוש או search ותיכנסי לזה...
אה אוקי אז יש לך ווינדוס XP כמו שלי ממ.. זה באנגלית או בעברית? ותיכנסי ל-התחל או start זה בשורה שהכי למטה.. נראה לי השורה כחולה ואז תחפשי בתפריט שזה יפתח חיפוש או search ותיכנסי לזה...
מ מריה12 New member 26/8/02 #9 גאה בך! תיכנסי לזה.. ו.. תיכנסי לשלישי מלמעלה( בחלק הכחול הזה.. עם הכלבלב) זה מתחיל ב all failes and... אז תיכנסי לזה ותיכתבי שם icq
גאה בך! תיכנסי לזה.. ו.. תיכנסי לשלישי מלמעלה( בחלק הכחול הזה.. עם הכלבלב) זה מתחיל ב all failes and... אז תיכנסי לזה ותיכתבי שם icq
מ מריה12 New member 26/8/02 #13 חחחח אני כן ישנה.... והיום הלכתי.. לישון ב-8 בבוקר והיתעוררתי ב-8 בערב.. אז אני כן ישנה.. והרבה