רותם

עו מר 5

New member
רותם

למה את שונאת אותי?

רותם2

עשיתי מסנג´ר רק בשביל לדבר איתך....אבל איך אני מכניסה אותך לשם?!!! עזרי לייייי

לא יודעת תוכנה כזאתי כמו אי סי קיו

אני חושבת..שרותם אמרה שיש לה..אין לי מושג איך צפעילים את זה בכלל

מה רק המשפחה שלי חוגגת גם היום

את ראש השנה עם ארוחה מיוחדת?! תמיד טענתי שאנחנו מוזרים. ועומר הורדתי מהאתר של msn

NaDaV18

New member
נראה לי

כי אני לא שמעתי שהיום גם חוגגים אולי אתם חוגגים ערב ראש השנה השני? כבר סיימתם או שעוד לא התחלתם?

ברוך השם...סימנו..:)

לא ידועת סבא וסבתא שלי דתיים אז כנראה שככה עושים...למרות שאף אחד אחר לא אמר לי שהוא עושה גם אבל שיהיה.

NaDaV18

New member
היה משהו שונה מאתמול

או שאותו אוכל,אותם ברכות?

מממ האוכל אותו דבר אפילו התיחקור

על החבר שלי ולמה אין לי ומתי יהיה לי ומתי היה האחרון ומתי אני יביא מישהו הבייתה נשאר אותו דבר......

רותם טל

New member
אני פה.אז אתם באים לעשות

פה מסיבה..תתקעו בחצוצרה שבק ס´. אני לא מכירה את ההמשך יאללה מסיבההההההההה

רותם טל

New member
מה??????????????????????????

מה קרה????????? תשתוק אל תדבר ככה בחיים מה קרה עכשיו אני רוצה לשמוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

או מי גאדדדדדדדד

הוא אמר לי ככה: "טוב אני לא מאמין שסוף סוף אני אומר את זה למישהי אבל נראה לי שאם אני מסתכל על זה נכון אז אני דיי מאוהב בך...." או מיגאדדדדדדדדד

ממממממ איזה לילה מושלם!!!!!!

לא יכולה לתאר אפילו.... אבל משום מה נראה לי שקורים גם דברים א כל כך טובים הערב, קשה לי להתחבר...אני מנסה , באמת.

עו מר 5

New member
זה אבא

אני רבתי איתו אתמול, ואף פעם אנחנו לא רבנו כי אני מאד אוהב אותו אבל אתמול אני אמרתי לו דברים מאד קשים שפגעו בו. ובכלל אני פגעתי בו מאד, ואני לא מפסיק לחשוב עליו. אתמול אני אמרתי לו את כל מה שאמא סיפרה לי בנושא הכסף שהוא חייב לה, הכספים ביניהם לא מעניינים אותי רק מעצבן אותי שהוא שיקר לי בנושא הזה. ואני הייתי אמור לסוע איתו אתמול לסבתא לארוחת חג, ובדרך לא דיברנו ואז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, אז אמרתי לו "פעם הבאה שאתה מדבר אליי אני יורד מהאוטו וחוזר הביתה" אז הוא שואל אותי "אבל למה? אני אוהב אותך כל כך". אז ירדתי מהאוטו וחזרתי הביתה. ואני לא יכול לשכוח את המבט שלו בעיניים. זה היה מבט כזה עצוב אני אף פעם לא ראיתי מבט כזה בעיניים שלו. הוא הסתכל עליי ככה שהתחלנו לסוע הוא ליטף לי את הראש ואמרתי לו "אל תיגע בי, תתחיל לסוע אני לא אבוא איתך תסע כבר..." והוא הסתכל עליי ככה ואני לא אשכח את זה. וגם כשירדתי מהאוטו הוא תפס לי את הידיים חזק חזק ולא רצה לשחרר ואני לא אשכח את זה. כל פעם שאני נזכר במקרים האלה יש לי דמעות בעיניים.

למעלה