רות פרצי'ק אנדוקרינולוגית מדהימה

טלייי1988

New member
רות פרצי'ק אנדוקרינולוגית מדהימה

אני ממליצה עליה בחום הייתי אצלה היום במרפאה כדי שתחתום לי על טופס 29 של יבוא תרופות כדי שאני אחזור בחזרה לקבל את הזריקות שלי זריקות אסטרוגן שאני מבייאת מחוייל והיא חתמה לי על הטופס 29 של יבוא תרופות ואמרה לי שהיא תמיד תישמח לעזור לי בכול דבר היא אחת האנדוקרינולוגיות הכי מדהימות וטובות שיש ולמה אני אומרת את זה כי אים היא רואה שיש הורמונים שלא עוזרים אז היא מציעה אלטרנטיבות אחרות ולא סגורה על הורמונים שלא עוזרים אנדו פשוט מדהימה ממליצה בחום

Ellianne

New member
היא בסדר

אני חושבת שכבר כתבתי פה על כך שהיא הפנתה אותי לניתוחים...ממש מדהימה...

טלייי1988

New member
ניתוחים במילא תיצטרכי

אבל אים אסטרופם לא עוזר לך את יכולה להציע לה אלטרנטיבה אחרת הורמון שכן עוזר זריקות וכו' אים תירצי כמובן והיא לא תישלול

koantin

New member
ניתוחים במילא תצטרכי?

ראית אותה? שמעת מה היא צריכה? לגבי כולן? כולן צריכות ניתוחים? אילו ניתוחים?

טלייי1988

New member
את באמת כזאות תמימה או מה

ניתוח לנישוי הפנים ניתוחים בפנים נשמה וכול טראנסית צריכה תניתוחים האלה אין דבר כזה שלא. אני בטוחה ב100 אחוז נשמה

koantin

New member
מעניין...ראית אותי אי פעם שאת מדברת?

ממליצה לי גם להוריד גבות ולצייר במקומן משהו, כמוך?

טלייי1988

New member
חמודה שלי את בחיים לא תגיעי לרמת היופי שלי

וכן ראיתי תמונה שלך פה באתר הייתה מתישהוא אל תשווי אותי אלייך אני לא חיה עם אישה כמוך אני עברתי דברים פיזיים כדי להיראות ולהיות מי שאני רוצה להיות עשיתי בישביל זה דברים פיזיים ולא ניראה לי שאת מוכנה להקריב ולעשות למען השינוי שלך משהוא פיזי או שבעצם כן לחיות עם אשה שזה הדבר היחיד שעשית למען השינוי שלך את לא צריכה להוריד גבות בלייזר כמוני ולא צריכה לצייר גבות כי איתן או בילעדהן לא תגיעי לרמת היופי שלי כי לא מדובר פה בגבות אלא במראה של הפנים כולו וניתוחים פלסטיים

לא חבל על הזמן שלך?

כי אני מרגיש את האייקיו שלי צונח רק מלקרוא את הדיון הזה.
אין טעם.

koantin

New member
זה מה שקורה כשמבקשים ממנה להפסיק להפנות...

את כולן לניתוחים מיותרים.

Ellianne

New member
ממש לא

היא עוברת מצוין, גם אין לה לסת או סנטר גבריים

koantin

New member
ואת יודעת שאם לא היית סטרייטית ארורה...

הייתי מתחילה איתך כבר.

אני אשמח שטלי תבוא יום אחד למפגשים ותראה איך מנהלים דיון בלי עצבנות רחוב אוחצ'ית.

למעלה