"רות שומרת על הצניעות"(ותמשיך לשמור!!!)

"רות שומרת על הצניעות"(ותמשיך לשמור!!!)

אני ממש לא מבינה אותכם YNET

מה כל כך כואב לכם

נגעו לכם בנקודה רגישה מוחבאת עמוק בלב

הקינאה בחינוך הטהור שלנו מציקה לכם
עד שחיפשתם בכל סיפרי
הילדים והגעתם לרות

זאת הכתבה המדוברת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4342248,00.html

מה אתם חושבים אחרי קריאת הכתבה

שתפו אותנו

כמו בכל תחומי החינוך הקנאה בוערת בהם מצד אחד

על הקנאה בכבוד האמיתי שקיים בציבור החרדי לאשה/בחורה/ילדה
ומצד שני רבים גורפים הון תוך ניצול ציני של האשה ואינם מוכנים לוותר על הון זה
אבל לאורח חיים זה מחיר כבד ביותר לכן הפיתרון ללעוג לנוהג נאצל זה ועל ידי כך לנסות להרחיק את הציבור מאורח חיים זה
אבל בטווח הרחוק ולעיתים הקרוב מגלים את האמת ועוד ועוד מבינים את המחיר היקר שהם משלמים על ה"חופש" מאורח חיים שמטפח ערכים שכאלו !

מה כואב להם?הכישלון שלהם,והתאווה שלהם

אין סוף לכישלונות.כל הפריצות.שבתמונות בשילטי החוצות ובסרטים,הופכת כל בחורה או אשה לעוף מוזר בעולם,נשים רצות אחרי דיאטות רצחניות,ניתוחים פלאסטים,ומה לא רק להגיע למה שניראה כוורוד,שהוא שחור מבפנים.
הלבוש של היום פרוץ יותר מהפרוצות של פעם,פשוט שולחים את הדוב לגרות את היצר,עד כדי כך.שאפילו בתוך המשפחה לא יכולים לעמוד מול הפיתיון.בנות עוברות ניצול מיני כל יום וכל שעה ומכשירים את השרץ בתואנה שהגברים צרכים לשמור עצמם.
שלא לדבר על מה שקורה בין זוגות אם גירושין,ואם בגידות ,ואם שינוי תאוות.
ומה שמפריע להם זה חינוך אמת,שהשקר טופח להם בפניהם.
אך מה לעשות השילטון ביד הפוקרים,ויראי ה' עדיין בגלות,וראשית צמיחת גאולתם להגדלת היצר..
ה' יצילינו וישמרנו מדרכם הרעה והניבזית

elings

New member
כמה בורות בתגובה אחת

"נשים רצות אחרי דיאטות רצחניות,ניתוחים פלאסטים,ומה לא רק להגיע למה שניראה כוורוד,שהוא שחור מבפנים"
וואלה צודקת, זה מה שנשים חילוניות עושות כל היום, אין להם נגיד... ילדים לטפל בהם, עבודה לעשות, חיים לחיות? כולן רוצות ללכת חשופות לחלוטין ולהראות כמו ברבי, צודקת.

ונשים חרדיות? דיאטה זה לא מונח שקיים שם (בריאות?), ולהראות יפה? זה הרי בכלל לא בא בחשבון (אין מייקאפ/אודם/כלום במגזר החרדי הרי נכון?).

או שאולי תצאי מהסרט שלך ותביני שרוב הנשים ה"חילוניות" הן לא פרוצות כמו שכל הזמן מנסים לשכנע אותך?! צאי מהבועה שלך.

הנשים החילוניות נלחמות כדי שלכן יהיה חופש להחליט למה ואיך אתן תתבלשו.
ואם החלטתן היום לשים חצאית בגובה נמוך / גבוה ב-10 ס"מ מהתקן שהרב שלכן קבע (השם ישמור) - אז זאת זכותכן!

סתם כאילו שתדעו, "גירוים" שאנשים מקבלים? זה בד"כ מדברים "מיוחדים", כלומר אם חרדי (השם ירחם) יראה ברך של אישה לכי תדעי איזה מחשבות אסורות יעלו לו.
אבל חילוני? עם כל הכבוד, אני לא מכיר מישהו אחד שברך של אישה גורם לו למחשבות אסורות (ואם כן אז יש לו בעיה שדורשת טיפול!).

אז צודקת, תתכסי כמה שתוכלי, ככה שהילד שלך יום אחד יצא לעולם, יראה ברך או מרפק של אישה ויש יחשוב מחשבות אסורות ויכנס לסרטים...

Womanizer99

New member
חחחחחחחח בואו נצחק ביחד

חחחחחחחח
מאיפה להתחיל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגע, תן/ני לי לסדר את הנשימה ואז אתחיל להסביר כמה בורות בתגובה אחת, אכן.

אכן כמה בורות או היתממות בתגובתך

הלו בשם השוויון ה"קדוש"
נשים וגברים היו אמרים ללכת באותה חשיפה/כיסוי אז למה נשים הולכות צמוד וחשוף יותר מהגברים
וכי בשביל יופי אם צמוד וחשוף יפה יותר גם הגברים היו אמורים ללכת כך כמו עגילים נזמים וכו' שהעתיקו מהנשים
אלא אשה שלא מציגה את ליטרת הבשר לא מתיחסים עליה וזה לדעתי אחד ההשפלות הניבזיות שעוברות נשים וכיום גם ילדות קטנות אצלכם.
ועוד דמגוגיה בשם השוויון
המלחמה לנשות הכותל וכן המלחמה להכנסת נשים ליחדות מובחרות ועוד כהנה דרישות שמשום מה נעצרות כשמדובר בחרדים מהזן המוסלמי או כשמדובר בנבחרות ספורט (שלעיתים הכושר הנדרש מהם פחות מיחידות מובחרות)
וזה רק דוגמית מה"שוויון" שמסתתרות מאחוריהן כוונות אפלות יותר מאשר נאצלות!

Womanizer99

New member
מקרה אבוד

מדובר ככל הנראה באנשים ששונאים את האחר רק בגלל היותו אחד שלא מיישר קו עם המיינסטרים.
היום כל אחד כזה מנודה מהחברה.

היי, לדעתי אתם דיי מיתממים

אני לא בטוח אם רגשות הבוז והזילזול של הליטאים כלפי כללי הצניעות של "הירושלמים" פחותה מזו של החילוניים
וכן כמעט כל מגזר וכת חרדית בזה לרעותה ,והשיא לדעתי אצל הליטאים שמטיפים לבנות בסמינרים על צניעות וכו'
ורגע לאחריה ובפרט לאחר נשואיה היא בזה ולועגת להם
אני מבין את הצורך לטפוח לעצמינו על השכם אך קצת חשבון נפש לא יזיק
וכלל לא אתפלא אם חרדי הדליף להם את המידע

ידידי המשכיל

אילו באמת היינו דוממים ניחא אך כמעט כולם עסוקים בלהטיל רפש ובוץ על אחינו החילוניים שעצם הכללתם כזרם ותרבות חוטאת לאינטלגציה כי אין שום דבר מאחד בניהם
והייתי מציאה, ונהפוך הוא נתעסק בעיקר בנעשה בתוך המחנה פנימה בבחינת קשוט עצמך ואולי לאחר מכן לא יהא צורך בקשוט אחרים כי יבואו מאליו
ואנקדוטה חשובה בלי קשר או בעצם עם , שההורים אינם נמנעים בהכרח לנהל וויכוחים ומחלוקות בניהם לעיניי הילדים ואך את "הפיוס" מקפידים רק בחדרי חדרים
ומומלץ לעשות הפוך שהילדים יראו רק אהבה ורעות בניהם וכל ואת הכביסה המלוכלכת תרתי משמע יכבסו בחדרי חרדים
ולפחות בזה לאחינו יש יתרון שעושים את שניהם בחוץ
וזה מזכיר לי את הפירוש הידוע מדוע גנב משלם כפל וגזלן לא והתשובה היא שגנב מראה שאינו מפחד מכבוד שמיים אלא רק מבני אדם וזה חמור כפליים מגזלן שלפחות השווה בניהם ולא נתן לבנ"א עדיפות על כבוד שמיים
אק אם יורשה לי לשדות בה נרגא כי ברור שמבחינה מוסרית הגזלן מושחת וחצוף יותר שמעז לבוא באור יום לעומת הגנב שאין בהכרח שהוא רע, רק מצבו הדחוק גרמה לו ויתכן שליבו נוקפו
ואילו חלילה הייתי חסיד אף הייתי מוסיף שקיים מצווה בניצוצות(הסיפור הידוע)
בקיצור שבת שלום

למעלה