רזה עם כרס - מה עושים?

mobyboy

New member
רזה עם כרס - מה עושים?

אני בחור ממש רזה, אבל לא שחיף ואין לי כוונה להתרחב, אבל יש לי כרס די לא פרופורציונלית גם כשאני מרזה היא תמיד נשארת העיקשת לפני חצי שנה התחלתי בכפיפות בטן בבית ושום דבר לא הועיל. מקפיד על תזונה של לחם דגנים / שיפון, ירקות, דגים ועוף , אורז וקינואה בעיקר. אני לא מחפש פתרונות קסם אבל גם לא כאלה שישעבדו אותי למכוני כושר וכו' תודה למשיבים !

תוריד את הפחממות מהדייטה למינימום

והוסף חלבון ופעילות גופנית בונה שריר.

מה השאלה?

אתה שואל מה עושים, ובסופו של דבר מודה מראש למשיבים. אבל לא מפרט מה אתה רוצה. אתה רוצה לרזות? לפתח שרירים? לעשות ספורט? מה מפריע לך בכרס הזאת? כמו כן אני מזכירה לך שאתה נמצא בפורום התעמלות מכשירים ואקרובטיקה. כאן עוזרים למי שמתקשה בסלטות ובפליק-פלקים ולא בירידה במשקל או בחדר כושר. לשם כך קיים פורום תזונה, פורום חדרי כושר ופורום עיצוב הגוף. אתה חייב להבין שלכל אדם יש מבנה גוף שונה וייחודי, ומוטב שכל אחד יקבל את עצמו כמו שהוא. אי אפשר להוריד שומן באופן נקודתי בשום מקרה. ע"י דיאטות יישרף שומנים מכל חלקי הגוף באופן שווה. כל הכבוד לך על ביצוע כפיפות בטן. לא יודעת כיצד אתה מבצע אותן ולמה ציפית שהן יועילו. אם ביצעת אותן כמו שצריך, שרירי הבטן שלך היו אמורים להתחזק. אם אתה אוכל כמות אופטימלית (לא הרבה מידיי ולא מעט מידיי) מכל המוצרים שהזכרת, ולא מוסיף עליהם מאכלים בעלי ערך תזונתי נמוך, נראה שהתזונה שלך מגוונת וטובה.

למעלה