רזולוציה?

neta45

New member
רזולוציה?

שלום וברכה, ברשותי מצלמה דיגיטלית מדגם .HP 945 כבר נכחתי לדעת כי התמונות שאני מצלמת הן ברזולוציה מאוד גבוהה (פשוט מאוד קשה להעביר באינטרנט מצגת עם תמונות). בחוברת ההוראות, בפרק המתייחס לרזוללוציה כתוב כי כדאי לצלם ברזולוציה 2608*1952 פיקסל אם הכוונה לפתח את התמונות וברזולוציה של 1296*976 אם רוצים רק לשלוח באי מייל. אחרי הקדמה כ"כ ארוכה - באיזו רזולוציה כדאי לצלם על מנת שגם ניתן יהיה לפתח וגם ניתן יהיה לשלוח במצגות באינטרנט. תודה

הפרד ומשול ...

צלם תמיד ברוולוציה מקסימלית !!! ומצא תוכנת עריכה טובה ( בפוטושופ למשל אפשר לשנות את הגודל באופן אוטו' למספר תמונות ) והקטן דרכה את התמונות ... שמור את ההקטנות בשם שונה ( מומלץ גם בתקיה אחרת ) ומחק אחרי העברה !!!

ועוד תוספת ..

כאשר אני שולח תמונות במייל אני שולח אותן ממש קטנות 640X480 ואם המקבל רוצה תמונה מסוימת לפיתוח אני שולח לו את המקור !!!

הכי טוב לצלם בעיני במקסימום

ולהקטין לבד אחר כך... אם יום אחד תרצי להדפיס בגדול את תצטערי שלא צילמת ברזולוציה מלאה

ran refael

New member
שלום נטע

בשביל שתוכלי להעביר את הקבצים דרך האנטרנט בקלות, רצוי להקטין אותם כדי להוריד ממשקלם, את הפעולה ההפוכה תצטרכי לבצע כאשר תרצי לשלוח להדפסה. במידה ואת לא יודעת את גודל התמונה הסופית שאותה את רוצה להדפיס בסוף רצוי תמיד לצלם ברזולוציה מקסימלית של המצלמה כאשר במקרה שלך היא 5 מגה פיקסל. הנה עוד פרט שתצטרכי לדעת לגבי שליחת תמונות דרך הנט ושליחת תמונות להדפסה הסבר על DPI עוד הסברים תוכלי לקרוא בטאגליינס - שורה כחולה למעלה

למעלה