רזולוציית עברית בסוני?

מני.ת

New member
רזולוציית עברית בסוני?

שלום לחברי הפורום. אני מתלבט ברכישת הפאלם החדש של סוני (הצבעוני). אני יודע שהרזולוציה שלו טובה משל הפיילוט. האם העברית של PENTICON\CALANIT תתמוך ברזולוציה הזו? תודה מני.ת (-:

QVGA כמו של HANDERA

320x240 נקרא QVGA דיברתי עם אחד הדוברים של Clie ונאמר לי כי אין תוכניות להביאם לארץ כך שאף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות אם העברית תעבוד יש סיכוי שכן, אמנם יכולה להיות בעיה עם מספרים סידוריים

מני.ת

New member
תודה, אדם.

שלום אדם, אני חי לי כאן בארצות הברית, כך שהמכשיר זמין בשבילי. אני לא חושב שאני אקנה את המכשיר אם אני לא אראה שיפור ברזולוציה של המסך בתוכנות תומכות העברית, ואין לי את מי לשאול. בכל אופן, שוב תודה (-: מני.ת

qwertyx

New member
לא כ``כ מבין אותך

הרזולוציה הגרועה ביותר אליה אתה עלול להגיע עם מכשיר ה סוני היא הרזולוציה הרגילה של פאלם. בתוכנות האחרות תהיה לך רזולוציה טובה יותר, איפה פה הדילמה? כמו כן, המסך של הסוני טוב יותר, צבעים נראים טוב יותר, תומך ביותר נפח זכרון, ניתן לשתמש בעריסה כמטען נייד, איכות הצליל טובה יותר, יש לו גלגלת לתפריטים והקלה על קריאת טקסט... אני רק ממתין שמישהו יטוס כבר לארה``ב....

צודק, הוא לא הבין את ה-QVGA

QVGA היא רזולוציה גבוהה יחסית למכשירי פאלם שהכרנו עד היום, בין אם זה ה-Vx הישן והטוב ובין אם זה ה-m505 החדש QVGA זה 320X240 בפאלמים עד היום היה 160X160 העברית לא קשורה ברזולוציה, תמיד אפשר להתאים את הדרייבר, ועובדה ב-HANDERA אין בעיות עם עברית הבעיה שעומדת על הפרק היא שהעברית של כלנית לא נבדקה על ה-SONY ובגלל זה אף אחד לא יכול להגיד בוודאות אם היא עובדת (לא צריך להתאים דרייבר)

מני.ת

New member
תודה לכולם (-:

עיקר השימוש שלי בפאלם, הוא הלוח ספר הטלפון ורשימת המטלות. מאד התלהבתי מהרזולוציה בשאר התוכנות ולכן באה התהייה שלי. שלחתי מייל לפנטיקון, ואני מחכה לתשובה בקשר לרזולוציה. עדכונים בהמשך, ותודה רבה לכולם. מני.ת

israfish

New member
הבהרות בקשר לhandera

העברית הרגילה לא עובדת במכשיר, רואים ג`יבריש. פנטיקון הוציאו גירסא מיוחדת שמתאימה לרזולוציה גבוהה [בינתיים גירסת בטא] והיא עובדת טוב.

מני.ת

New member
תודה גיל, בדיוק אליו הופנתה השאלה

ששלחתי בדואר האלקטרוני. איך זה שאתה תמיד יודע הכל? (-: אין כמוך. מני.ת

התאמת עברית לפאלם חדש יכולה

להעשות אך ורק ע``י חברת פנטיקון - שהיא יצרנית העברית של כלנית וכן של טרהבייט - שהיא בנויה על אותו בסיס של העברית של כלנית - אך מותאמת ל HANDERA . אין שום סיכוי שמשתמש כלשהוא יוכל לעשות זאת לבד. למתלבט מחו``ל - תוכל לרכוש אצלנו את ה HANDERA הנוכחי שהוא בעל רזולוציה מדהימה של 240 על 320 - וכאשר יהיה הצבעוני , אוכל להציע לך עסקת שידרוג - בה תשלם את ההפרש בין HANDERA 330 משומש לבין HANDERA צבעוני חדש. שלח לי email אם אתה מעוניין.

הHANDERA הנוכחי שלב ביניים זמני

אם היה היום HANDERA צבעוני איש לא היה חושב לקנות את הדגם הנוכחי ב2000 שח כפי שאתה מציע. למעשה המחיר הראלי של הHANDERA המקורי לא צריך להיות בסביבות 1600-1800 שח שהרי ברור לכולם שזה יהיה מחירו בדיוק בעוד חודשיים ולכן אני מציע, אבי שתשקול להפוך את ההצהרה שלך על שדרוג לפחות מעורפלת. לא עוד מחיר הHANDERA צבעוני פחות מחיר המכשיר המשומש (שהרי מחיר המשומש הוא מרכיב לא ידוע במשוואה) בו תגיד לנו בדיוק כמה אתה רוצה עבור הHANDERA השחור לבן ומהו הסכום שנידרש להוסיף כדי להחליפו בעוד חודשיים שלושה לדגם הצבעוני.

נכון - גם ה M500 הוא שלב בינים עד M

ההצהרה האבסורדית שהעלית דומה לכך שתגיד שה M500 הוא שלב בינים זמני עד שיצא ה - M505 . לאור התגובה שלך הנני מבהיר לך בצורה לא מעורפלת לחלוטין וחד משמעית - אינני מוכן לעשות לך שום שידרוג !!!! - ועדיף שתקנה ויזור.

palm molive...

New member
כרגע הפסדת עוד לקוח פוטנציאלי

שקלתי ברצינות לקנות את ה HEANDERA אבל עם תגובה מגעילה שכזו, אני לא רוצה שאתה תהיה נותן השירות שלי (שחס וחלילה שאזדקק לך, לא תתעצבן ותעיף אותי גם)

אני מנסה לתת שרות טוב בהרבה מהמקובל

ומקבל על כך הערות עוקצניות כאלה שזה מאכזב . הייתי 15 שנים במוטורולה והחנכתי לרמת שרות אמריקאית בסטנדרט הגבוה ביותר הקיים בשוק הישראלי. במוטורולה הלכנו לפי הכלל ש``הלקוח הוא המלך`` , ו - Total Customer Satisfaction - אנחנו בטרהבייט ממשיכים את המסורת הזאת - ועושים דברים רבים ויוצאי דופן למען הלקוחות שלנו טרהבייט קיימת משנו 1995 ואנו נותנים במשך שנים שרות ברמה הגבוהה ביותר בשוק , והגאוה שלנו היא הנאמנות הגבוהה של הלקוחות שלנו. גם בשוק הפאלם אנו מציעים ללקוחות דברים יוצאי דופן - לדוגמה - מי שרוכש הרחבת זיכרון ל HANDERA יכול בכל זמן להחליף את הזיכרון לזיכרון גדול יותר - ולשלם את ההפרש במחיר כלומר - קנית היום 16 מגהבייט , תרצה להחליף בעוד 6 חודשים ל 32 מגהבייט - תחזיר את ה 16 , תקבל 32 ותשלם רק את ההפרש שיהיה באותה תקופה. אין אף ספק פאלמים בשוק הישראלי - וגם לא בחו``ל שמציע שרות כזה.

עמי חלק

New member
תפסיק לבלבל במוח...

שאלו אותך שאלה ואתה סתם מורח את הבנאדם בסיפורים. האמת עדיף שתשתוק ולא תצא בהצהרות לגבי שידרוגים ומחירים... כאשר יגעו המכשירים נדבר... אני אישית שוקל לרכוש כזה צבעוני. תודה. נ.ב. מכתב זה נכתב בתור ביקורת בונה!

למעלה