רזזזזזזזזזזזזזז

ibs123

New member
רזזזזזזזזזזזזזז

התוכנה שהורדתי של וינדוס הרסה לי את המחשב עכשיו הוינדוס לא עולה כל פעם שזה מגיע למסך טעינה של וינדוס זה עושה לי ריסט אוטומטי לאאאאאאאאא הלך לי המחשב בוכה12345 ובנייד אי אפשר לשחק בלאט!

ibs123

New member
דרוש

מישהו שמבין טוב במחשבים לעזרה דחוף !!! לא עולה לי המחשב =\

L S Dance

New member
חח

לא מאמין שרז ישלח לך דבר כזה שיהרוס לך את המחשב
בכל מקרה תריץ את המחשב במצב בטוח,תסיר את התוכנה ותנסה להפעיל את המחשב לא עובד ? תריץ את המחשב במצב בטוח ותבצע שחזור מערכת ליום או יומיים קודם..לפני התקנת התוכנה אם גם זה לא יעבוד תגיב פב (להריץ את המחשב במצב בטוח-בעת הפעלת המחשב לחץ על CTRL רצוף או F4 רצוף או F8 רצוף בכל BIOS זה מוגדר אחרת) ותבחר באפשרות Safe mode בהצלחה ידבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רז ההורס מחשביםםםםםםםםםםםםםםםםם

BoRiSGz

New member
זה רק F8, כי זה לא קשור לBIOS

הF8 נקלט במערכת שלפני טעינת הוינדוס ולא במערכת של הBIOS.

omerst

New member
לפני הכול

תעשה ריסט,תלחץ המון פעמים על F8. אחרי שנכנסת למסך,תבחר באופציה "LEST KNOWN RECANT CONFIGURATION " (קיצר,השורה הכי ארוכה)והמחשב יעלה לך,עכשוי תשחזר את המערכת אחרוה,ותעשה את כל שאר השטויות,ותתן פה את השם של התוכנה,אני אבדוק אותה.... ורז לא ישלח לך שוום תוכנה שתהרוס לך את המחשב,צא מזה...

ibs123

New member
לא עובד

ולא אמרתי שרז הרס לי את המחשב חח הוא יודע שאני צוחק התכוונתי שהעדכון שהורדתי כנראה דפק משהו בהגדרות רז מת עליך

razaR2

New member
שינסה אחרי שהוא עשה F8 להכנס דרך

SAFE MODE ולעשות שחזור מערכת לא? אם כן, אז שמישהו יסביר לו, אני לא זוכר איך עושים.

razaR2

New member
זה נקרא net framework

וזה לא אמור לעשות בעיות, אולי אם הווינדוס שלך פרוץ

GeneratioNa

New member
הווינדוס שלי פרוץ וזה עובד..

זה כמו עדכון של מיקרוספוט אבל למה לעזעזל הוא עשה את זה? בשביל באסטד?

BoRiSGz

New member
תנסה להוציא את הRAM

יכול להיות שאחד מהסרגלים מת. היה לי בידיוק אותו הדבר, אז זה שווה ניסיון. תנסה להוציא את כל הסרגלים ולהכניס אחד, ולראות אם עובד המחשב. 1. אם לא להכניס אחר, ולנסות איתו, וכן הלאה. 2. אם עובד להכניס עוד אחד עד שתמצא את הסרגל המת, ואז תלך להביא אותו לחנות ויחליפו לך אותו. *על RAM יש אחריות לכל החיים.

BoRiSGz

New member
החנות נותנת אחריות

אז שווה לנסות. חוץ מזה האם זה בכלל המקרה? כי אני לא רואה שהבחור הגיב ואמר משו

ibs123

New member
הבחור?!

חוצפן יש לי שם! ולא זאת הבעיה הבעיה כנראה שהוינדוס שלי לא מקורי לכן זה שיבש הכל והיום שוב עשיתי שחזור מערכת קיצר אני ו CDO לא נלך ביחד לצערי מה שאומר שהשרתים של הקלאבים סגורים בפני כרגע

KillerA

New member
דבר איתי כפרע

יש לי משהו שהופך את הWINDOWS לחוקי (עובד לגמרי, עדכנתי לאבא שלי את הWINDOWS הפרוץ מSP1 לSP2 עם כל העדכונים
)

BoRiSGz

New member
דבר איתי במסנג'ר, וברגע יש לך וינדוס מקורי

[email protected] אבל כעיקרון שתדע, שמיקרוסופט לא דופקת את המערכת הפעלה עם התקנת עידכונים שלה... היא פשוט לא מאפשרת להוריד עידכונים חדשים.

למעלה