רזית כפרה, מה לובשות ברביעי?

Rosie52

New member
Wednesday fun

המון צבעים ומקווה שזה לא נראה טו מאצ' קיטש

רוזי

shmickey

New member
איזה לוק צעיר וכיפי!

את החצאית הזו אני כבר מכירה, לבשת אותה לא מזמן

בא לי נעליים כאלה!

shmickey

New member
אזהרה!

התמונות הבאות צולמו לפני איפור ושיער.

ובהקשר של הכותרת שלך - לא!!!
היום עליתי על המשקל בבוקר וראיתי מספר שלא ראיתי הרבה מאוד זמן.. היום בערב - חדר כושר ברבאק

Rosie52

New member
הבהרה

הכותרת שלי התייחסה לראיון הפיקטיבי הזה שהצליח לחייך אותי (קצת) הבוקר אחרי שהתחיל לי בוקר לא משהו.

מכנסיים אדומות ממש לטעמי (חייבת מתישהוא שיהיה לי גם זוג שכזה) והחולצה מתוקה ומשתלבת מעולה עם המכנסיים.
אישית הייתי מוותרת על הווסט בלוק הזה ויתכן ומנסה להכניס את החולצה פנימה.

[מתעלמת לגמרי מההערה שלך לגבי איפור ושיער כי תכלס במקרה שלך זה ממש לא חשוב את נראית נהדר גם כך וגם כך]

רוזי

shmickey

New member
כן, ברור לי שזה לא היה מכוון אלי

פשוט זה התאים לי למה שראיתי הבוקר..
הראיון מצחיק!
&nbsp
אני מודה שאני אכן נדבקת לווסט הזה קצת יותר מידי.
פשוט הגעתי למצב שיש לי המוווווווון חולצות בארון שאני לא מנצלת בכלל.. הן מרגישות לי נורא פושטיות. הווסט הוא פשוט פתרון קל לתת לדברים קצת צורה..

טליונום

New member
אז ככה:

א. לגבי תנודות המשקל שלך, באמת, אבל באמת שמכאן לא רואים כלום (ואני רואה אותך כבר די הרבה זמן
). את נראית תמיד אותו מעולה!
ב. את ממש ממש מתוקה (את זה אני חייבת לך עוד מהתמונת פנים של אתמול, או שמא זה היה שלשום).
ג. סוף סוף לעניין עצמו: אני כשלעצמי לא משתגעת על שילוב של אדום ושחור, דרמטי מדי לטעמי (אם כי חובבת את הווסט ג'ינס והסנדלים האלה עוד ממזמן), אז מנועה מלחוות דיעה על הלבוש של היום.

shmickey

New member
איזו מתוקה את!!

תודה רבה רבה.
אני תמיד מתנדנדת למעלה ולמטה, הפעם הלמעלה הגיע קצת יותר גבוה מבדרך כלל, אבל נתגבר גם על זה

ובקשר למשפט האחרון שלך - אני מסכימה איתך לגמרי. לא אוהבת בכלל שילוב של אדום ושחור אלא אם כן מצטרף לשם צבע בהיר (לבן/בז/קרם) שמאוורר את העניין.
החולצה שלי היא בכחול נייבי

למעלה