רז אני לא מאמינה שמחקת את השירשור

omer100b

New member
רז אני לא מאמינה שמחקת את השירשור

החשוב הזה + הפוסט היפה ומלא הזעם שלי - על היחס המזלזל לצחי. מחיקת השירשור לא תפטור את הבעיה מכיוון שיש צורך להורים להתבטא ולומר את דעתם(מבלי לפגוע כמובן) ושוב זה לא הוגן או דמוקרטי לא לתת במה ז ה ה לכול היועצים/מטפלים שנותנים לנו ידע והבנה יותר טובה במבוך.... חבל לי ולעוד הורים שכמותי על עזיבתו של צחי... ואני חשבתי שהמטרה היא - הילדים - והרי זו מטרה המקדשת את האמצעים - להניח בצד את דעותיי ואמונותיי כדי להקשיב לעוד דיעה היכולה לקדם אותי ואת האחרים.

ראות1

New member
זו פשוט חוצפה

למחוק את העובדות שחס וחלילה הורים חדשים שגולשים לפורום הזה יראו בדיקות של חומצות אמינו ואורגניות ניתן לעשות בארץ אין צורך לרוץ למעבדות בחו"ל שאנו לא מכירים

razgalili

New member
המטרה במחיקה

איננה להסתיר עובדות אלא להפסיק את המריבה. אני לא אאפשר שהפורום יהיה מקום למריבות ועימותים. השרשור הנ"ל הכיל הרבה כעס, מרירות, העלבות אישיות, האשמות לא מבוססות ושאר מרעין בישין. לא היה בו מספיק מידע כדי לכפר על תרבות הדיון הקלוקלת שנתברך בה. ולגבי דעותיכם לגבי חומצות אמינו, אתם מוזמנים לכתוב אותם בשרשור נפרד, וכל זמן שהשרשור יהיה מנומס ותרבותי הוא ישאר פה (אלא אם כן הנהלת תפוז תמחק אותו כמו שהם עשו בזמן האחרון). אני חושב שאתם טועים ואני אשמח להסביר למה בצורה ענינית ומנומסת.

אני גם חושבת שחבל

שהשרשור נמחק, היו שם דברים שמטרידים את החברים כאן. להכניס את הראש בחול כמו בת יענה לא יעזור לאף אחד וגם לא לפורום. אני חושבת שבאמת חשוב לאפשר לכולם לומר מה מציק להם ואז לנסות למצוא פתרונות, הרי לכולנו אותה מטרה, רק לכל אחד יש את האני המאמין שלו את דרכו לבצע אותה. ברור כשמש שכרגע הפורום עובר משבר כל שהוא, זאת אומרת החברים עוברים משבר. השאלה האם רוצים לפטור את המשבר או לא?

למעלה