רז וכל מי שיודע לענות לי

רז וכל מי שיודע לענות לי

האם יש הבדל בין תא לחץ כמו זה שתיארתם, לבין תא לחץ שהוא כמו מיטה והראש בחוץ? מה שמעניין אותי לדעת אם יש צוות שיודע איך להפעיל ולטפל בתא לחץ כזה , האם אף הוא ינקה רעלים מהמוח למרות שהראש בחוץ? מצאתי מקום עם 15 מיטות לחץ והם כרגע במשא ומתן עם מטפלים שיעבדו איתו ויתנו טיפולים, עניינתי את בעלי הפורייקט בילדינו המקסים ובצורך שלנו בתאי לחץ, אחד מהם עושה כרגע מחקר בנושא, הבעיה שגילתי שהתא הוא שונה ממה שתארתם . יום טוב

razgalili

New member
הי קטרין

לא מכיר בכלל תאי לחץ בהם הראש בחוץ, האם את יכולה לשלוח לי לינק?

היי רז

מה שהצלחתי לגלות: המיטות שייכות לקליניקה אריאל. ניתן לראות תמונות באתר WWW.6363.CO.IL ולגשת ל- טיפולי פנים וגוף בחמצן טהור. מי שמארגן טיפולים במיטה זו וכן מחפש כרגע תא לחץ, כמו שתיארתם כאן, זה מטפל בשמנים ארומטרפים שלמד כמה שנים בצרפת בעל חב' ALTEA הוא קורה מאמרים באינטרנת ומחפש דרך לעזור לבני ובעצם לכל מי שמעוניין. בכל מקרה מה שרציתי לדעת עם הראש בחוץ האם ניקוי הרעלים מהמוח מתבצע ?

razgalili

New member
הי קטרין

הטיפול לא יכול להיות בלחץ משמעותי כיוון שהראש בחוץ. בלי לחץ לא יכנס חמצן לדם, ולא יגיע למח. יכול להיות שלטיפול יש ערך משלו שאינני מכיר, אבל זה לא מהתהליכים שמתרחשים בתא הלחץ בו אנו מטופלים.

רז ובכל יש לי עוד שאלה

כשאתה אומר לא נכנס למחזור הדם, הרי החמצן יגיע דרך העור , שכולו מכוסה / נמצא בתוך המיטה. אני מבינה שמיטה זו, היא לא יעילה ב- 100% מפני שהראש בחוץ , ואנו רוצים לנקות את המוח מהרעלים. אם יש ברירה בין לבחור מיטה או לא כלום מה הייתה בוחר? תודה

razgalili

New member
קטרין אהובה

אין לי שום מושג אם המיטה הזו יכולה לעשות משהו למען הילד או לא. רעלים מוציאים בדרך כלל מהגוף לפי סדר זמינות - רעל שנמצא בדם יתנקה יותר מהר מרעל שנמצע באיברים פנימיים, והמוח יתנקה אחרון. הסיבה היא הזמינות של הרעל לחומר המנקה, כך שבכל מקרה לפני שהמוח מתנקה חייבים לנקות איברים אחרים. דטקוס דרך העור היא שיטה יעילה למדי לנקות רעלים מסוימים מהגוף. אפשר להוציא הרבה כספית מהגוף באמצעות הזעה, ויש רעלים שזו הדרך היחידה שאפשר להוציא אותם ביעילות. השיטות שאני מכיר לדטוקס דרך העור הן סאונה ותא חמצן בלחץ (וכנראה שגם אמבטיות מיוחדות אבל אין לנו נסיון בזה) אין לי שום מושג אם המיטה הזו עושה משהו או לא. גם הסביבה של המרפאה יכולה להיות בעיתית בשביל הילד. שמנים ארומטיים, לדוגמה, יכולים להיות מאד בעיתיים לילדים מסוימים בספקטרום ואני בטוח שבמרפאה הנ"ל עושים בהם שימוש נדיב. בקיצור, התשובה היא שאין לי מושג. אם אני הייתי שם, והייתי מקבל את הרושם שיש לשימוש במיטה בסיס תיאורטי מוצק, הייתי קודם כל מנסה אותה בעצמי כמה פעמים ורואה איך המטה גורמת לי להרגיש. אם הייתי מגיע למסקנה שיש שיפור במצב הבריאות שלי, הייתי שוקל לנסות את זה על הילד. אם הילד מגיב טוב - הנסיון (החיובי) הוא המדריך הטוב ביותר. אם תחליטי לנסות את המיטה, נשמח לשמוע מנסיונך איך זה עבד.

רז תודה

אני אנסה על עצמי קודם אם לא נמצא תא, יש הרבה רעלים להוציא גם מגופי. הבחור שמטפל בשמנים, טוען שהשמנים בידיים הלא נכונות והשמן הלא נכון יכול לרעיל. לכן רציתי לשמוע ממך יותר על איך זה עובד ולמה לצפות. ושוב תודה

razgalili

New member
שמנים ארומטיים

אני לא ממש "מבין" שמנים ארומטיים, אין ספק שמדובר בחומרים בעלי עוצמה לא קטנה שיכולים לעזור בשימוש נכון ולהזיק בצורה משמעותית בשימוש מוטעה. אני באופן אישי משתמש בשמן עץ תה כחומר נגד זיהומי עור מכל סוג ומאד מרוצה מהתוצאות. כל השמנים הארומטיים מחייבים עבודה משמעותית של הכבד כדי לנטרל אותם ולהפריש אותם מהגוף. כיוון שלילדים בספקטרום יש בעיה רצינית של תפקוד כבד, עדיף להרחיק אותם משמנים ארומטיים עד כמה שניתן.

למעלה