רחבת פורטונה

pussy ladies

New member
רחבת פורטונה

מישהו יודע איפה רחבת פורטונה ממוקמת? הציעו לנו חדרים שם ואנחנו רוצות לדעת אם מדובר במקום קרוב לים ולמרכז או שצריך הסעות תודה מראש

Liraz 6q

New member
ממ כדאי שתחכי

ליאיר..אם יש מקום כזה הוא בטוח יודע

harhanegev

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

ובהצלחה בניהול, מאחל לך שתשכילי לנפנף מהר כל מיני טרולים שנדמה להם שפורום אילת זה מקום לפרסומות בחינם.

harhanegev

New member
בבקשה בלי פרחים,

אני אוהב את אשתי ולא נעים לי לקבל פרחים מאחרות.

harhanegev

New member
את לא הראשונה ../images/Emo3.gif

כבר היתה מישהי לפנייך, עם סיפור דומה. זה מוזר, עד שהתחתנתי הייתי צריך בקושי רב לחפש את בת זוגי (מה לעשות, אני לא חתיך מהסרטים ולא מתקרב לזה, ויותר חשוב: אני באילת לתמיד, מה שהרתיע בנות זוג פוטנציאליות רבות), ומאז שאני תפוס פתאום אני מבוקש.

W00FER

New member
שכונה א מול בצפר אלון...

צריך מונית או אוטובוס...ממש לא מומלץ לעשות את זה ברגל....ביחוד לא אם חם כמו שהיה היום...

W00FER

New member
תלוי בתאריכים ...בימים עמוסים יש פקקים...

אמור להיות 12-20 משהו כזה...

Liraz 6q

New member
זה בהחלט נחשב

ימים עמוסים.. בכל אופן מונית תעלה לכן בסביבות 14-17 שקל.. 12 שקל בטוח שלא.. בגלל שבטוח יקחו אותכן דרך ארקיע שם תמיד יש פקקים..

harhanegev

New member
בערך 20 דקות ברגל מחוף הים,

בתוך שכונה א (שכונה ותיקה מאוד). החזרה מהים לרחבת פורטונה היא חתיכת עליה עצבנית, מדובר על מקום כל כך גבוה שכבר קצר יותר ללכת להרי אילת מאשר לים. מונית תעלה בסביבות 10-15 ש"ח. אם חוששים מעומסי תנועה של שדה תעופה ושוק וכו' פשוט מאוד הולכים דקה אחת ברגל לכביש שעולה לאיימקס (רחוב יותם) ושם לוקחים את המונית. אבל בכלל לא חייבים מונית !!! יש קו 2 של אגד וקו 5 של אגד (שניהם היחד 3 פעמים בשעה) בשעות ידועות וקבועות מראש, כלומר אין צורך להתייבש בתחנה סתם בעליה מהחוף לרחבת פורטונה. סוף מעשה במחשבה תחילה: לא משלמים 4 ש"ח באוטובוס אלא רקונים כרטיסיה (ואז זה 2 ש"ח לנוער, ו-3.20 ש"ח מעל גיל 18). כל הנ"ל לגבי עליה מהים לדירה, אבל לרדת באוטובוס מהדירה לים זה יותר בעייתי כי הזמנים לא כל כך מדוייקים ולא כל כך ברורים. בעליה מהים לדירה זה אוטובוס שיוצא מחוף הים ומגיע ישירות ליד הדירה שתהיו בה בלי חוכמות וכמעט במהירות של מונית, אך בירידה מהדירה לים מדובר על אוטובוס אחרי סיבוב בכמה שכונות, ולכן בלי זמן צפוי מדויק, ואז עדיף ללכת ברגל או לשלם קצת יותר ולקחת מונית. בקיצור, אם המחיר אטרקטיבי עד כדי נכונות למחיר של המרחק, שיהיה בכיף. אם לא, יש שורה של אכסניות במרכז העיר, בחצי המרחק (בערך) לחוף הים, ואם יש תקציב גבוה אז אכסנית הנוער ואכסניית הים האדום שנמצאות במרחק חציית כביש מחוף הים.

pussy ladies

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo94.gif תודההה:)

דבר אחרון, יש לך מושג כמה ניקובים יש על כרטיסיית אוטובוס?

harhanegev

New member
למה הודעה מסריחה עם סיגריה ?

בדיוק כמו בכרטיסיה עירונית בכל מקום אחר בארץ: מעל גיל 18 : 10 ניקובים במחיר של 8 נסיעות (32 ש"ח, כלומר כל נסיעה 3.20 ש"ח) מתחת לגיל 18 : 20 ניקובים במחיר של 10 נסיעות (20 ש"ח, כלומר כל נסיעה 2 ש"ח)

למעלה