רחובות בורוכוב וחנקין

nurit245

New member
רחובות בורוכוב וחנקין

שלום חברים,
במסגרת חיפושי הדירות שלנו בעיר נתקלנו בדירה חמודה בין רחוב חנקין לבורוכב (חזיתית לבורוכוב) פינת החשמונאים.
בדירה מצאה חן בעינינו אך מכיוון שאנחנו לא מקומיים, רציתי לדעת האם יש איזשהי בעייה או משהו שאנחנו צריכים לדעת על הרחובות האלה או האזור.
הצעת המחיר שלנו התקבלה במיידית מה שמייד גרם לי לחשוש (אותו הדבר קרה לנו בדירה הפונה לבן גוריון ובעזרת הפורום הזה הבנו למה :) )
אשמח לקבל כל מידע שהוא...
המון תודה,
נורית.

עומר247

New member
נשמע טוב

מרכז העיר, קרוב לאחוזה
לא ידוע לי על בעיות מיוחדות

בורכוב...................

רחוב בו עובר קו ציבורי שרות מרעננה לשיכונים ואזור התעשיה . לעיתים יש קצת בעיות חניה ברחוב... הבתים בני 35 עד 40 שנה
רצוי לבדוק רמת תחזוקה פנים דירה ושטחים ציבורים.

ב מומלץ לבדוק האם הבנין עומד בהליך תמ"א 38 ואם כן מתי תחילת ביצוע

ג. המקום די מרכזי בעיר די קרוב כמעט לכל מקום רצוי

nurit245

New member
תודה על התשובות... עוד כמה שאלות..

המון תודה. הבניין באמת ישן, אך נאמר לי שהוא לא עומד בקרטריוני תמ"א (ואגב תמ"א מקפיץ את מחיר הדירה למרות כל הבלאגן)
עוד כמה שאלות:
1. האם האזור נחשב אזור דתי?
2. איך גני הילדים ובתי הספר באזור? (הבנתי שברעננה באופן כללי הרמה גבוהה מאד)
3. האם יש דרך לבדוק האם בניינים סמוכים הולכים לעבור הליך תמא? עירייה או משהו?

נורית

קסטנרית

New member
האזור נחשב חילוני

למרות שיש לא מעט דתיים ברעננה וגם חרדים מתחילים להגיע לכאן...
גני ילדים מעולים ברובם (חמניה, שקד, דקלים) אבל יש גם פחות טובים באופן משמעותי (פרג). בית ספר ברטוב מצוין!
לגבי תמ"א אין לי מושג.

קסטנרית

New member
אזור מעולה

קרוב להכל. הבעיה היחידה שאני חושבת עליה היא שדירה חזיתית בפינת רחובות מאוד עמוסה יכולה להוות מטרד למי שרגישה לרעשים. גם צפצופי מכוניות, גם קו אוטובוס. אם זה לא מפריע לכם אז בהצלחה!

ATAF151

New member
איזור טוב

את יכולה לברר בעירייה וכנראה אפילו באתר העירייה אם יש תוכנית תמא בבניין סמוך. האיזור עצמו מצויין עם גנים ובתי ספר מצויינים.

שירהד1

Member
מנהל
אנחנו גרים בבורוכוב...

הבניין שלנו עבר שיפוץ לא מזמן ותוספת מרפסות.
האיזור נחשב חילוני, אבל כמובן שיש גם אנשים דתיים בלי שזה בכלל יפריע לניהול חיי היום יום או סופי השבוע.
קרוב לאחוזה ולמרכז, שזה מעולה.
גן פרטי מצויין באיזור: "גן מירב והחברים" (שני ילדיי היו שם).
גן עירייה טרום חובה וחובה נפלא ומעולה: "גן "דקלים" (ביתי סיימה שם זה עתה).
אנחנו נמצאים בקומה הראשונה והדירה פונה לחזית. בהתחלה חששנו מאוד מהרעש, אבל זה ממש בסדר. כלומר, לא שקט של מושב, אבל לא רועש לנו בכלל.

שיהיה בהצלחה!

למעלה