רחוב סומסום של שנת 1998

רחוב סומסום של שנת 1998../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

שלום לכם:) הנה השיר של רחוב סומסום של שנת 1998 שזה בעצם היתה העונה השניה של רחוב סומסום! "פתחתי את הדלת, יצאתי בריצה השמש מלמעלה שלחה אלי קריצה ושני ציפורים שיחקו מעליי איזה יופי שבאתי לכאן, אהלן! ברחוב סומסום, שעארה סימסים אפשר לראות ניסים ומבעת הניסים לגלות סודות כמוסים, ולמצוא חברים אם רק לרגע מנסים סלאם עליכום פי שעארה סימסים, בואו איתי לרחוב סומסום המקום הכי מקסים וקסומסום סלאם עליכום פי שעארה הסימסים, בואו איתי לרחוב סומסום המקום הכי מקסים, וקסומסום!" אני מחפשת בנרות את השיר לשמיעה באודיו/וידאו.. למישהו יש/יכול להגיד לי איפה אוכל לשמוע? תודה לכל העונים
וזה בהחלט נוסטלגיה

porky169

New member
איכככס זה נוסטלגיה??../images/Emo134.gif

זה הדבר הכי רחוק מלהיות נוסטלגיה תקני אותי אם אני טועה אבל את הבנאדם הראשון שראיתי שאוהב את הגרסה הזאת

לא יודע..

אבל לדעתי רחוב סומסום האמיתי (כלומר הראשון) הוא הנוסטלגיה.. החיקוי פשוט עלוב, אבל זו דעתי

../images/Emo45.gif

אני אומנם גדלתי על קיפי המשודרג, אבל אין על קיפי הנוסטלגי עם נעלי הבית הסבאיות

פשוט לא ראיתי ת'ראשון:p../images/Emo205.gif

כי עוד לא נולדתי כנראה
בשבילי העונה השניה היא נוסטלגיה, כי ראיתי אותה בכיתה א' או שאפילו בגן
ואני היום בכיתה ט':p אוף=// אני חייבת ת'שיר:(

יש לי אימיול וחיפשתי ת'שיר!../images/Emo205.gif

וכל השירים זה רק או שלא רק כי לא בדקתי בכולם אבל הרוב היו "מן השמש עד לאבן" וכ"ו

ואיי התבלבלתי בניסוח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

חח, בכל מקרה התכוונתי שרוב השירים היו "מן שמש על ליער"
הגירסה הישנה!

RossandRachel

New member
נכוןןןן!!!!!

זה פשוט הרס טוטאלי של המקורי המגניב של "מן העמק והיער, הרחוב עולה" או משהו כזה....חחח

../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif

תראו, אני נולדתי בשנת 92 ואני לא הכרתי ת'גירסה הישנה או המקורית [[איך שבא לכם להגדיר אותה]] אז אולי באמת היא היתה יותר יפה מהגרסה הישנה שהתחילה משנת 98 פשוט כנראה אתם גדלתם על "רחוב סומסום" הישן ואני גדלתי על "רחוב סומסום" המקורי ובאמת, אני חושבת שכל אחד והדעה שלו כי אני למשל לא יכולה לשפוט אתכם ולהתחיל להתווכח איתכם שהגרסה החדשה יותר יפה כי לא ראיתי ת'גירסה הישנה [או שראיתי אותה שהייתי תינוקת ואמא שלי שמה לי את זה אבל בעצם אני זוכרת שאמא שמה לי קלטות של טיף וטף:p:|] בכל מקרה,. מה שרציתי להבהיר זה שבשבילי הסדרה החדשה היא נוסטלגיה ובשבילכם הגרסה הישנה היא נוסטלגיה מבינים
?

חח,זה לא היה נירא מובן כי כולם../images/Emo205.gif

התחילו להגיד שהם לא אוהבים ת'עונה השנייה וזה:p וכל אחד אמר את דעתו:]] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:]]

למעלה