רחוק מהעין = רחוק מהלב?

HyPeR SoNiC

New member
רחוק מהעין = רחוק מהלב?

אני מניח שכולם יסכימו איתי שמרחק בין בני זוג תמיד היווה מכשול בקשר. אני, אישית, לא מת על מרחק. אני כרגע יוצא עם מישהי שגרה 20 דקות נסיעה ממני וזה לא מפריע לי כל כך, אבל כשחבר שלי ניסה להכיר לי מישהי שהמרחק בינינו הוא שעה-שעה וחצי נסיעה, לא רציתי ומראש פסלתי בגלל המרחק. אז מה איתכם? עד כמה מרחק מפריע לכם? כמה רחוק הייתם מוכנים ללכת? (תרתי משמע)

Stripperella

New member
../images/Emo4.gifלא אוהבת מרחק....

בשבילי המרחק ממש מפריע לי.... הרבה קשרים שהיו לי התנתקו בגלל המרחק... ועוד שאני בת 14 ולא יכולה להגיע לכל מקום (אין רישיון) ורק לאן שהאוטובוסים מגיעים ואני גם לא יכולה לסחוב את ההורים אז זה דיי משמעותי.....

MAX D

New member
לי זה לא בדיוק מפריע-

עכשיו זה לא תופס בדיוק (החברה בצבא...), אבל היו לי ברות לפני שנים שגרו רחוק ממני, אני חייפאי והיו לי חברות מת"א, יבנה, רמה"ג, ב"ש ואפילו אילת. כשיש אהבה- זה לא משנה מה המרחק.

חברה באילת?

אני יכולה להבין איך קשר עם מישהו במרחק של שעה-שעתיים יכול לעבוד.. אבל חיפה-אילת? כמה זמן הייתם ביחד? איך זה עבד?

MAX D

New member
5 חודשים היינו ביחד

אני הייתי חלק מהזמן אצלה והיא חלק מהזמן אצלי, סופ"שים ארוכים יחד- רביעי בלילה עד ראשון לפנות בוקר... לא קשה- רק השקעה שרוב האנשים לא אוהבים...

Cobe1982

New member
שעתיים-שלוש?...

תנסי 4 שעות באוטובוס (טוב, נו... כשלא מגיע אחד, וכשמאבדים את הארנק בדרך...)

TheWhiteTigris

New member
איזה 4 שעות?!

מיבנה זה 4 שעות וחצי, בהנחה שאתה נוסע לפנות בוקר (יציאה של חצות וחצי, הגעה לאילת ב 05:00) כן, יש לי ניסיון בזה למי ששואל. עבדתי שם בעברי. קיצר, אז מחיפה שלפחות עוד שעה וחצי נסיעה מת"א, זה כבר יוצא 6 וחצי שעות לפחות. וזה בלילה.

MAX D

New member
די נו...

5 שעות מחיפה, לא יותר (יש אופנוע- אין בעיות
)

TheWhiteTigris

New member
לא נראה לי...

כי כמו שאמרת, 20 דק' זה לא נורא, אבל שעה וחצי... זה יותר מידי רחוק...

בשלולית

New member
לי זה לא מפריע...

עד שעה נסיעה.. זה לא סיפור כל כך גדול... היה לי חבר שהנסיעה אליו לקחה 35 דקות שבהתחשב בזה שההורים הסיעו אותי זה דיי השקעה.. כי הם היו שעה ו10 דקות על הכביש ועוד אחרי זה לבוא לקחת אותי זה עוד שעה ו10 דק'... והיה לי חבר מפ"ת.. שאני גרה במושב ליד יבנה.. אבל היה לו רישיון.. והקשר ממש לא התנתק בגלל מרחק.. היינו ביחד חודשיים ומשהו...והוא תמיד הגיע אליי כשאני הצעתי להגיע ברכבת ואוטובוס או משהו כזה הוא פשוט לא הסכים... וזה לקח לו בין 35-55 דקות... הכי רחוק שהייתי מוכנה ללכת זה עד שעה נסיעה - לא משנה איך, אוטובוס, הורים, אוטו, רכבת.. הכל.... שעה גג..

Zoharrr

New member
היה לי חבר שבמשך חצי שנה שראיתי

אותו בערך 10 פעמים בכל החצי שנה ודיברתי איתו כל יום בטלפון שעות וחשבתי שזה מצליח אבל זה לא כי הוא בגד בי. הוא לא גר רחוק הוא למד בפנימיה ממש ממש מעצבנת.... אני בד"כ מעדיפה לצאת עם בחורים שיש להם רישיון כי אז הם באים אליי... או אוספים אותי לפני שהולכים לאנשהו כי אני בת 15 ואין רישיון... אישית אני מתעבת אוטובוסים אבל אני מניחה שאם באמת הייתי מאוהבת זה לא היה מפריע לי כ"כ... עד שעה נסיעה כמובן...

לי זה גם היה מפריע

לא אוהבת ללכת רחוק מידי... עד עכשיו כל מי שהייתי בקשר איתו הוא מהעיר שלי. אני רואה חברות שלי בצבא שיש מרחק של שעה נסיעה בינם לבין החבר וזה נראה דיי מבאס.... חוץ מזה שנדפקתי ויצאתי להורים שמרנים ככה שלא הייתי מסתדרת עם חבר שגר רחוק כי לישון אצלו לא הייתי יכולה.. <רק אם משקרים>

מרחק משפיע

אבל לא גורם מכריע... בתחילת קשר ניתן לפסול בגלל המרחק אבל אם זו אהבה אז היא חוצה את גבולות השעה שעה וחצי נסיעה!

שייירן

New member
הכרתי מישהו.. אבל פאקינג 3 שעות

הוא חושב שאפשר להתגבר על המרחק..... אבל בוא נהיה רציניים לרגע.. 3 שעות..אני יראה אותו פעם בשבוע בקיצור אם זאת לא אהבה מטורפת לא הייתי מוכנה להשקיע בקשר עם מישהו מרחוק

למעלה