רחלי,מצפים לשמוע מה עם מתן

../images/Emo124.gifרחלי!, יש חדשות?

איך אתם מרגישים? עדכני אותנו אם הכל עבר בסדר... יום נעים אורית

אנונוש

New member
חבריה, זו אני רחלי

אנחנו כבר 5 שעות עם הנעליים עדיין לא ברור מה דעתה של מתן עליהן אנסה להכנס מאוחר יותר להרחבה. ערב טוב!

ועוד משהו רחלי וירוקה, אתמול גוון

היתה כאן ואמרה שאמא שלה אומרה לה שהיא מעולם לא בכתה ששמו לה את הנעליים, אפילו לא בפעם הראשונה. זה בדיוק היום לכתוב את זה.

גווניבר

New member
נכון, היא אמרה שהיא הסבירה לי

גם כשהייתי בת כמה חודשים, שאני צריכה את הנעליים בשבל הבריאות שלי. אני לא יודעת עד כמה באמת הבנתי אז, אבל בכל מקרה הייתי רגועה...

אנונוש

New member
היי חברים, זו רחליקה

טוב, אנחנו עם הנעליים, מתן מוכנה שננעל לה אותן ולא מראה סימני מצוקה (היא אולי קצת יותר מקטרת, אבל מהבוקר אנחנו בדרכים והיא עייפה, אז ייתכן שבגלל זה ולאו דוקא בגלל הנעליים). אש"ת מחר אנחנו נפגשות? הפגישה מחר אצלי בבית. אנסה להכנס בערב. תודה לכולם על החיזוקים, מקווה לטוב

רחלי אתם משפחת גיבורי!!!

תעזרו לה להרים את שתי הרגליים יחד, שתתרגל לזה יהיה לה יותר נח. נשיקות נשיקות נשיקות נשיקותנשיקות נשיקות נשיקות נשיקותנשיקות נשיקות נשיקות נשיקות

לא קראת את הבשורות ?

אני בחורה עובדת, אין לי זמן למפגשי בנות
נתראה במפגש הפורום או אם תקפצו לביקור באחד הימים אח"צ.

רחליקה1

New member
תודה חברים, אתם מאד מחזקים אותי

דיתי, נשיקות רבות בחזרה, רוצה כבר להיפגש שנית, אולי פשוט נעשה זאת ללא קשר למפגש הגדול? אש"ת, שמעתי את הבשורות, אבל קיוויתי שאולי את מתחילה רק בשבוע הבא או משהו כזה.... בכל זאת היה כיף. תגידי, איך עונים לך על החלון שנפתח אצלי?, זאת השיחה שאליה התכוונת כמה שבועות קודם? אנחנו די בסדר, אני כבר בטוחה שמתן לא אוהבת את סיפור הנעליים, אבל היא די מרדימה את עצמה, אז אולי זה לא כל כך נורא... אשוב בקרוב, יום טוב.

למעלה