רחלי.נקודה.נט בבקשה

איה@

New member
רחלי.נקודה.נט בבקשה ../images/Emo26.gif

לטובת כולנו, אנא הסבירי מה זה טבעת הבלוגים? מה זה תורם? למה? מה קורה אחרי שנרשמים? - הכל! תודה תודה.
איה.

ohad m

New member
טוב, אז אני אענה

אז ככה. לפני שצצו כל הפורומים האלה, הדרך שבה הבלוגים הישראלים היו מחוברים ביניהם היתה (ועודנה) באמצעות טבעת "בלוגים ישראליים" שיזמה והקימה רחלי. טבעת רשת היא בעצם סקרפיט קטן שמופיע בכל אתר החבר בטבעת ומכיל מספר אפשרויות: 1)גלישה לאתר הקודם בטבעת 2)גלישה לאתר הבא בטבעת 3)רשימה של כל האתרים החברים בטבעת 4)גלישה לאתר הבית של הטבעת 5)האופציה השווה ביותר - גלישה לאתר אקראי בטבעת. כשנרשמים לטבעת צריך בסך הכל להכניס את פיסת הקוד שמתקבלת לאתר הנרשם, ומה ש"יוצא מזה" הוא כניסות מוגברות וחשיפה של האתר מאתרים אחרים החברים בטבעת, ותמיכה בעקרון השבטיות הקדום שלנו, בני האדם. עוד טבעת בלוגים, הגדולה והפופולרית היותר למעשה, שמכילה כ-2000 אתרים (כן, אלפיים אתרים) היא Webloggers.

0רחלי

New member
בדיוק!

כל מי שהבלוג שלו עונה לדרישות הטבעת, מוזמן להצטרף :)

איה@

New member
נרשמתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

ועכשיו אני צריכה הסבר טכני. איפוא לשתול את הקוד? חוץ מלשתול את הקוד יש עוד פעולה שצריך לבצע? אני גאה להיות שייכת לטבעת הבלוגים הישראלים! תרשמו גם אתם - ונוכיח לעולם שאנחנו על המפה
איה.

0רחלי

New member
הקוד:

הקוד צריך להיות בעמוד הראשי של הבלוג שלך, כך שכל מי שנמצא בבלוג וקורא אותו יוכל להמשיך לגלוש דרך הטבעת. בבקשה לא לשים את הקוד בעמוד הפתיחה לאתר, בדף "טבעות" או "קישורים", כי ככה אנשים צריכים לחפש את הקוד. תודה :) (תמיד אפשר לפנות אליי במייל ולשאול הכל על הטבעת, במיוחד אם יש בעיות)

**Blue-Lagoon**

New member
למה רק ישראלים שחיים בישראל

מה עם ישראלים שחיים בפריז למה שונאים אותנו למהההההההה? חחחח אוף אבל רציתי להרשם

איה@

New member
רגע! ואי אפשר? צריך לשאול את רחלי

מצטערת שאני לא יודעת לענות לך על זה. פריז אההה?......תאכלי לנו ת´לב חופשי........!!
איה.

**Blue-Lagoon**

New member
../images/Emo13.gif

לפי הדרישות שיש כתוב בעלי האתרים הם ישראלים שגרים בישראל אבל למה? מה זה משנה בדיוק?

ohad m

New member
לכל טבעת רשת

יש דרישות משל עצמה. בדרך כלל השם מרמז עליהן. טבעת "בלוגים ישראלים" מיועדת לבלוגרים ישראלים שגרים בישראל. את עדיין יכולה להצטרף לטבעות אחרות כמו jewish bloggers. אני מניח שזה די מבאס אותך, אבל אני מציע שתכתבי לרחלי ותבקשי ממנה, למרות שלא נראה לי שהיא תסכים - הבלוג שלך לא ישראלי יותר מדי... אוהד

0רחלי

New member
הסיבה למגבלת "ישראלים שחיים בישראל"

אחד הסיבות שבגללן התחלתי לכתוב בלוג בעברית היא שכשכתבתי בבלוג הלועזי שלי, לא יכולתי להתייחס לדברים שקורים בארץ, מלבד בצורה הדידקטית (הסברה לעמי העולם). כשהקמתי את הטבעת רציתי שכל כותבי הבלוגים יכתבו מתוך החיים בארץ, כי זה לדעתי מה שמייחד אותנו כישראלים. ההגבלה עומדת בעינה. סורי.

choco

New member
ולמה חייבים שיהיה לך אתר ברשת?../images/Emo2.gif

כי אין לי אתר ואני מעונינת להצטרף.

למעלה