רחלי

הרונה

New member
רחלי

אני כמעט שנתיים מאז הניתוח להסרת הגוש +בלוטות (סרטן השד) וכמובן עברתי את כל הטיפולים כימו,והקרנות יש לי שני ילדים הגדולה כמעט בת 10 עכשיו והיא מבינה הכל והבן הוא בן 4 אז אני לא מצפה שיבין אבל הם היו שותפים מלאים בהכל ולא הסתרתי מהם כלום ולכן הכל עבר חלק בלי משקעים מיותרים וגם אני לא הפסקתי לרגע לעבוד ובעיקר המשכתי להיות שמחה ועליזה כי כלום לא הטרידני ידעתי שאותי זה לא יפיל וכך היה . אצלינו זה גנטי ולכן לא הופתעתי כשבישרו לי על הסרטן אני מקווה שאת חזקה וממשיכה הלאה אשמח להמשיך לדבר איתך תרגישי טוב ויום טוב לכולנו

shacharb

New member
תגובה על תגובה

שמחתי לקרוא שיש עוד אנשים שרוחם לא נופלת והם חזקים וממשיכים הלאה כל הכבוד! אני חולה כבר 4.5 שנים בסרטן שחלות כשכל פעם מתגברת ברמסיה שנה ו-8חדשים והפיחסה חוזרת. אז עכשיו אני אחרי 3 ימים של ידיעה שהעניין חזר ואני חוזרת למלחמה. הולכת לקראת טיפולים בתקווה או נכון בידיעה ברורה שהטקסול יגמור שוב את הגידול ויחסוך לי ניתוח. הגישה שלך היא הגישה הנכונה. נכון שלא כף לי עכשיו לחזור לטיפולים ביחוד שאני עוברת אותם מאוד מאוד קשה ויש ילד בן 14 בבית ואני לא מרגישה חולה להפך הכל נהדר ובעצם בשל כך בגלל שנהדר רוצה שיחזור וימשיך להיות נהדר אני הולכת בידיעה ברורה שגומרת בסוף אפריל את הפיחסה השערות יצמחו והכל יחזור לקדמותו

rachell

New member
הרונה , תודה

שלי באמת קטנות חמש ושנתיים (אתמול יום הולדת) ורק הגדולה היתה שותפה חלקית כן גם אני הנמשכתי להיות שמחה ועליזה למרות העומס (כימו לא עברתי) רק כל הזמן יש לי מחשבה שאם התגלה אצלי גידול הגוף שלי מספר לי משהו וצריך שינויי כל שהו רק שבמרוץ הזמן והחיים אני לא ממש עשיתי שינויים לפני ואחרי אז נכון, זה מחזק, תורם ויופי להתגבר כך אבל הייתי שמחה לשמוע אם עשית שינויי כל שהו אם הורדת קצב, על מה כן לוותר (אני לא ממש מרגישה שאני מעונינת לוותר על משהו) משרה מלאה - אני מתגוררת שעה נסיעה מהעבודה שתי ילדות לדי קטנות - הבעל חוזר כל יום בסביבות 8 9 בערב בית - נכון הורדתי צפיות והוא לא משהו קניות בסופר - כאמור מתגוררת רחוק וצריך לסוע לכל מקום חברות, משפחה מורחבת, ולא אין לי עזרה ממשפחה חמותי גרה מאוד רחוק והיא ללא רכב כך שמגיעה רק לסופי שבוע פעם ב.... הורי מאוד חולים ובקושי מגיעים והכי חשוב לאן שאני לא מגיעה אני עצמי - לימודים, קריאה, בילוייים מה שאני שואלת זה האם הצלחת לעשות סוויטצ´ בראש ולשנות, ולהתארגן אחרת רחלי

shacharb

New member
סוויטצ´ בראש

כן סדר העדיפיות שלי בחיים השתנה אבל נראה שלא הכל עובדה הסרטן חזר. השינוי החשוב והמתבקש לא נעשה והוא לא להכנס ללחצים. אפשר לעשות הכל רק בלי לחץ השאלה רק איך עושים זאת. האת עצמך לימודים,קריאה בלויים זה כיוון מאוד נכון ומאוד בריא. ברור לי שזה מה שמחזיק ומריץ אותך קדימה, רק תסנני את הדברים הלא חשובים ותעשי את החשובים בלי לחץ, כמו שציינת שעכשיו הבית לא משהו אז לא.על תעמיסי על עצמך מעבר לכוחותיך, אל תכנסי למצב של חייבת לעשות כי כך תמיד נהגתי, כנראה שהגזמת מהציפיות של עצמך ונכנסת ללחץ כשלא כל המשימות הושגו לפי מה שרצית ותכננת. בקיצור תורידי מהעומס תלמדי לעשות כל דבר במינון הנכון לאט ובלי לחצים של הספק. בהצלחה שחר

למעלה